11

Американец

преди 7 години

До #7Кълвач, това е върховенството на равнопоставеност на закона бе! Именно в американската конституция НЯМА начин да позволи "имунитет" на управляващите! *** тва не е като да пиеш домашната джанковица, да муаш салата и да коментираш новините на турската телевизия бТВ!

10

Анонимен

преди 7 години

Така става, когато не им играеш по свирката!

9

Анонимен

преди 7 години

Тоя отвсякъде го скастриха! Не е ли време да се откаже?

8

реалист

преди 7 години

Ето затова Гане ще диша праха на Америка още милиони години. Там си има закони и един изкуфял дядка, дори и да е президент, не може да прави каквото му скимне.А в Панелистан всеки а най-великия - ориенталска му работа...

7

Каназирев

преди 7 години

Това ли представлява прословутата им американска Конституция,създадена преди повече от 200 години от Томас Джеферсън,/дето даже за благодарност са го "лепнали" и на банкнотите си /, след като най-обикновен провинциален мирови съдия - алкохолик може да блокира президентски указ . . .

6

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е тотално блокирал, но такива са хамериканците и за магаре щяха да гласуват само за да не е килърито. Сега някой да ни светне как тъй Тръмп е милиардел щом целия му бизнес е на загуба и на туй отгоре 1-2 пъти е фалирал кой командва хамеристан и чии пари пере Тръмп.

5

До Коце кмета

преди 7 години

Там си имат закони които се спазват и никой не е над тях. В Турция може да се дивиш на такива новини, но на запад е съвсем различно. Естествено и там има корупция и шуробаджанащина, но са далеч по малко от колкото на изток от бившата берлинска стена

4

Анонимен

преди 7 години

Ей не му върви на Тръмп и на нашите пишман националисти покрай него. Каквото и да предприеме за ограничаване на правата на различните съдът веднага го спира. С нашите националисти се случи същото, тамън поеха контрола на границите в свои ръце и изведнъж се оказа че това било противозаконно.

3

Боби

преди 7 години

До Коце кметаНе знаеш, щото си *** и кога требвА не учИ. Са ще бАчкаш и ще се чудиш, защо света не едни места работи по един начин, на други по друг начин!

2

Коце кмета

преди 7 години

Не знам какъв е тоя президент, дето всеки селски съдия може да му спира указите? Защо у нас някой съдия в Каспичан не спре Боко Тиквата да взима заеми и да пуска у нас бежанци?

1

Анонимен

преди 7 години

Съдиите обичат бежанци.Особено нелегалнни.Парадоксално,но факт.