86

пенко

преди 7 години

Как ви звучи тезата : " С Ердоган няма решение на проблемите на Турция ! Свалянето на Ердоган от власт ще обедини цивилизованите турци и кюрди с нецивилизованите /бурко -***/ и нациятя ще просперира ,но с Ердоган на власт тава е невъзможно и "цивилизованият-кой свят?" не може да го приеме ?!?! Дори не ви предлагам да замените името с Асад ,защото песледният води цивилизованите сирийци !!!

85

Анонимен

преди 7 години

Защото колелото на историята се върти напред и времето има само една посока.

84

А защо

преди 7 години

пък Турция да не се християнизира

83

Анонимен

преди 7 години

Бъдещето на ЕС е в исляма. Дали ще бъде ислямизиран от радикалния ислям или от що годе най умерено мюсюлманската Турция зависи от него. Така и навремето княз Борис Михаил се е двоумял дали да се християнизира чрез Рим или чрез Константинопол или да изчезне България, дилемата пред ЕС е същата.

82

Eрдоган свирчото

преди 7 години

вижте направил си устата като Глория

81

Наблюдател

преди 7 години

Наглостта на тоя е подхранена най-вече от изключително мекушавото отношение на ЕС управниците към него и изобщо държавата ! Турция може да бъде отсвирена 1 път за винаги точно по начина с който той плаши ЕС! А именно - всяка страна в ЕС трябва да направи Референдум за приемнето им в Съюза. 1-а да е против - няма влизане!!

80

Анонимен

преди 7 години

На ЕС хем го сърби, хем го боли. Хем не искат силна и млада Турция, хем знаят, че без нея загиват. Хем не ги интересува Турция, хем осъществяват някакъв мониторинг. Напълниха се с африкански, балкански и арабски тарамбуки.

79

Анонимен

преди 7 години

*** си мисли, че и Турция се издържа от европарите....Хахаха.

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен104 Като спрат на Турция парите от ЕС и достъпа до европейския пазар,ще видим,как "ще се оправя".

77

Анонимен

преди 7 години

Добре,че си призна-"чака",вместо да се подготви за ЕС,като промени ретроградните си правила и закони и ги доближи до тези на ЕС.Турция се отдалечава все повече от ЕС,с дадените извънредни"пълномощия на Ердоган и незаитане правата на своите съграждани.

76

Анонимен

преди 7 години

Турция е под мониторинг за правата на човека,Турция никога няма да бъде приета във семейството на интегрираните на чело с Ердоган.ЕС е светска организция,без смъртни присъди и всеки човек има права,във ЕС хората със различна сексуалност не се малтретират,ние не сме диваци,никога Турция във ЕС.

75

Анонимен

преди 7 години

Че кой ва кара да чакате ,ми не чакайте бе,ей там с онез синове на великата мечка ши въртите бизнес,те малко огладнели *** няа са притиснявате

74

Анонимен

преди 7 години

Мустака нали по митинги разправяше на правоверните ,че курса им е различен от този на ЕС,нали ес беше фашистка организация,нали можеха и без ЕС,май мнооого му миришат краката на мустакаа.Никога Турция във ЕС

73

Анонимен

преди 7 години

ganyovcite izpitvat golqmo udovolstvie ot tova 4e ec gi dovar6vi totalno za dve desetiletiq.i na vsi4koto otgore nemoga da razbera za6to tuy pleme se gordee s tova 4e e veren sluga na zapada

72

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 103ako ne umee6 da 4ete6 na latinica si krotuvay be mizeren ganka

71

ec porobitel

преди 7 години

balgarite sa robite na 21 vek, savremenni robi i v darjavata si i izvan neq.vsi4ki institucci sa pod 4ujd kontrolvsi4ki prirodni resursi sa izkupeni ot 4ujdencivseki edin bg politik si ima sobstvennik izvan stranatavsi4koto mlado i stava6to za rabota hora sa iztlaskani ot stranata........................................................

70

patriot4e

преди 7 години

ot kakto bg e v ec, mizeriqta e stignala do tam 4e horata v bg si prodavat tela du6i deca .....za kakav balgarski evropeec mi govorite tuka.

69

Анонимен

преди 7 години

Алоууу, днес.бг. Защо не кажете, че Турция вчера е ударила цели в Ирак и Сирия ? Или пишете само това , което ви изнася.

68

Турчина

преди 7 години

"България я вземаха в съюза чисто и просто заради тероторията, а не че е одговаряла на 100% за членство в ЕС."А Турция що не я приемат бе ***- я виж каква територия има.--------------За какво им е територия в която няма да имат думата бе ***? Турция не е послушко на ЕС както България! И ако влезе в ЕС всичко ще се прекрои на ново тежестта ще се измести. Европейците не са глупави не искат да вземат Турция, защото Турция ще има думата в техния съюз в същото време не искат и да се отдале

67

Циник до турчина 96

преди 7 години

Цитат(изкрещян):"ИДВА РЕФЕРЕНДУМ, ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С ЕС"За пореден път се убеждавам, че повечето сте тпи, като гъдулки - плашите кучето със шпеков салам!Айде правете референдума, и си бийте камшиците!