13

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера Винету и Цецо Цървуланов ни проглушиха ушите, как и колко да строили, какъв шанс сме имали с тях, колко много в направено, видими резултати. Да, видими са след само една студена зима. Пълна трагедия! Крали та се съдрали. А Свинетка, тлъстата Свинетка от гепачката си купи къща в Китцбюел за 1.2 милиона евро!!!А 50 те откраднати милиона от Марица, кой ги открадна, явно пак Орешарски.Видими са резултатите, вноските по сметките на Мутрагена, Свинетка и Цървула, Мента, Влади растат

12

Анонимен

преди 7 години

Тунелите на Люлинската магистрала откакто са пуснати всеки месец са в ремонт. Падат панели яко. Как не се е утрепал някой досега не знам. Друг е въпроса, че там един тунел не трябваше. Направиха "тунел" и след това насипваха за да заприлича на тунел за да усвоят парите.

11

тиквочага подрисоф

преди 7 години

ше се теглят пак едни 4-5-6 милиарда заем за тези тунели шото сте мардзеливи седите и чекате пенсии, увеличение на заплати, михаля и тем подобни тинтири минтири. това компири, това офси, това канали за хора и други стоки, това опицвет амфетки ( опа тези двете последните е само за наши хора, деца на партизани, активни борци, истинските патриоти) а вие през просото. хващайте се за работа и за палците едновременно шото иде зимата и ше додат сметките за парното и сметките за заема за ктб и сметките за новио заем. три в едно. мислете му тогава...

10

Анонимен

преди 7 години

Тя цялата държава готова за погребение, те с тунели се занимават.

9

Кольо Фичето

преди 7 години

В Черна гора тунели и мостове има толкова, колкото нашите строители не могат да преброят.Нито един затворен. Нито един! Ама си ги строят сами.

8

Тир

преди 7 години

Нали имате магистрала от Кремиковци до Бургас смотани ***!

7

Grom

преди 7 години

На магистрала Люлин тунелът и Траянови врата на Тракия - първият и последният заедно на ремонт! ГЕРБ са построили Големо Бучино по специална състаряваща технология сигурно!

6

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ НАЛИ ПЪТНА ПОЛИЦИЯ СА ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЪОБЩАВАТ И ЗА НЕРЕДНОСТИТЕ ПО ПЪТЯ . ЗАЩО ЛИ НЕ ГО ПРАВЯТ ??????

5

www

преди 7 години

СТАНИШЕФ ВИНОВЕН...

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен #1хе хе , ти да видиш надлеза надежда дето го ремонтираха уж по спешност и уж много качествено :) преди 2 години . тия са за растрел по принцип. на софиянски не съм му фен , ама булеварда където го построи към люлин още си е екстра , па тия едни пътища строят дето след 2 години са за основен ремонт .

3

Анонимен

преди 7 години

Всичко построено или ремонтирано от ГЕРБ на Бойко Борисов, веднага се нуждае от ремонт. Всичко построено пред 1989-та, странно как все още издържа, въпреки, че ГЕРБ не го поддържат.

2

смЕх

преди 7 години

Хайде повечето от изброените са от татово време и са устискали някак си до сега без ремонт, но този по "Люлин " от какъв зор не е ли по-правилно прокуратурата да се позанимава с него ???

1

Анонимен

преди 7 години

Тунел на АМ Люлин-много скоро бре !!!!