9

Гошо

преди 7 години

Пиронкова като цяло е непостоянна и не много кадърна тенисистка, но това е най- лошата форма в живота и.За жена победила Винъс Уилиямс на Уимбълдън и играла полуфинал там , си е същински резил този сезон.Дано се задържи в топ 100, че да не и се налагат квалификации за Ролан Гарос.

8

Умрела

преди 7 години

слива е вече тая. Преди 5-6 години рипаше наляво и надясно по корта ама сега от толкова много наркотици съвсем е издъхнала. Помня 2015 на едно частно парти в Пловдив я бях засякъл, чертаяха яко тя с още една друсалка. Като свърши белото си обраха партакешките...Много грозна картинка бяха, забелиха погледи и краката им на хикс в двора...Ходи играй тенис сега...То не става така.

7

Доктора

преди 7 години

Пирончето взима добър пример от ***

6

Анонимен

преди 7 години

Тюркиш пауър.

5

дедо гоше

преди 7 години

пирончето да се провери дали не е забременяла и тя :П

4

Анонимен

преди 7 години

С тази пътувах веднъж в самолета до Дубай. С нея бяха още едно момиче и две момчета. Две двойки гаджета. Тази с нейния шокираха с наглостта си и с простащината си всички околни. То не бяха целувки, езици, обарване, само дето не се нае..ха.

3

Анонимен

преди 7 години

5 статии за участието и в Цариград само. А пирончето си отпада още в първия кръг, без много потене и то от клалификантка. Нейно 5-то поредно отпадане на старт на турнир за годината. Идеална е за залагане. 2,75 коеф в джоба :D

2

Анонимен

преди 7 години

Кожен пирон ще и забия на Пирконкова

1

Фен

преди 7 години

Мачкаййййййййй, Дришоооооооооооооооооооооооо :)