22

Аз

преди 7 години

До Анонимен - Само депутатите нежлаят наблюдение от Еврокомисията, защото всички те са отпръсляци на комунистически фамилии, които само крадат, крадат и пак крадат, покровителствани от т.н. Съдебна система в която и до ден днешен се допускат само наследници на мандраджииски крадци /партизани/л

21

ХА, ХА

преди 7 години

До Анонимен 16-ти, ти си голям аристократин бе, половин граф на на Урландовци!

20

Анонимен

преди 7 години

Ами така си е - нашенецът се е запътил да работи и живее в ЕС, Канада, Щатите, Анаглий, Австралия и Нова Зеландия. Към Русия не съм чувал, даже и бежанците не искат натам.

19

Анонимен

преди 7 години

MALKO OSTAVA-KRAIAT SE VIJDA......MOJE BI DESETINA GODINI,AMA NA DALI !

18

Анонимен

преди 7 години

И белите мишки харесват наблюдението и лабораторната работа!!Е,тук-там някой индивид си заминава скоропостижно и преждевременно от лабораторната демокрация,ама са горди,че опитите се падат изключително и единствено на тях!!

17

АTAKICT

преди 7 години

ЕВРОКОМИСИЯТА НИ НАБЛЮДАВА----НА БЪЛГАРИТЕ ИМ ОСТАВА ОЩЕ 10--ТНА ГОДИНИ И ПОСЛЕ ЗАПОЧВАМЕ ЗАСЕЛЯВАНЕТО КИТАЍЦИ

16

Анонимен

преди 7 години

Просто такъв матрЯл остана в страната. Целенасочено.2.5 милиона пенсии1 милиона баймангао 1 милион залупени крепостници на доган (и/или местан )2 милиона селя.ндури (да не се бърка със селяни), които ги вълнува салатката и ракийкатаи......към 300-500 хиляди, които в момента не са дори парламентарно представени.На доизживяване е територията.

15

Анонимен

преди 7 години

Българите са доказани мазохисти. Затова за трети път се спъват в една и съща Тиква.

14

Анонимен

преди 7 години

Предпочитам да имаме Шойбле за финансов министър вместо горанов или дянков.Предпочитам да имаме германски или датски полицаи вместо наШте милЮцинери.Предпочитам да имаме Марк Рюте за премиер, вместо тиквунПредпочитам ЕЦБ да надзирава родните баМки, а не искров - катебетУПредпочитам да имаме германски прокурори, вместо цацаратура обслужваща пееф.Абе......предпочитам да се измитат всички наши от.репки и да дойде европейски тотален надзор на тая територия!

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен70%+ ще искат да сме на пряко управление на европарламентаТи луд ли си бе, да върнат Станишев ли искаш?

12

Анонимен

преди 7 години

ако попиташ хората, 70%+ ще искат да сме на пряко управление на европарламента, ама няка как да стане за съжаление

11

Анонимен

преди 7 години

крещете *** , крещете !! скоро сте аут от свободна Европа, хората вече се научиха на вашата хибридна война ! Скоро сте аут ! Винаги сме ви били , сега ви бихме и винаги ще ви бием ! Защо?! Защото сте червей , *** индивиди ! Хубаво изкарване в Сибир ... не се връщайте никога повече тука !

10

А тате каза,

преди 7 години

че са попитали само Радан, Виктор Николаев и Ани Цолова, така се гарантирала 100% сигурност за честни резултати.

9

Анонимен

преди 7 години

За съжаление матряла в страната е такъв, че си избира пак боко, курнелиа, доган, пееф и сие.Все едно да искаш от полинезийско племе да се откаже от човекоядството и да избере по-здравословна диета от плодове и зеленчуци.

8

Анонимен

преди 7 години

А най-много им се повръща от любимата партия на Борисов. При които изтърча след изборите да го потупат по гърба. И да му кажат колко са горди с него. Че пак успя да излъже цял народ, който го мрази, да го избере.

7

Анонимен

преди 7 години

То си е написано бе.Над 70% от хората в България и Румъния вярват на европейските органи, за разлика от доверието в българските.Доверието в прокуратурата е 6 (ШЕСТ) процента в момента.Не по-голямо е в мЕлицията, съда и парлаМЕНТА.

6

Анонимен

преди 7 години

Ами прави са.КОЙ вярва на българският съд и най-вече прокурватура?Кой от вас би предпочел ако може да се отнесе, към германски полицай, съдия или прокурор, вместо към българското му лошо копие?

5

Анонимен

преди 7 години

На българите им се повръща от Брюксел.

4

гупусти

преди 7 години

Българите се Надяваха ,че от Брюксел ще има наблюдение и ще спрът кражбите и корупцията , и България ще тръгне напред ,ама Йок ! Сдушиха се с нашите и им е добре -траят си ! Защо ли ?

3

Анонимен

преди 7 години

Брюксел са едни зяплювци!