25

Анонимен

преди 7 години

аз пък предлагам в квадратчето с номера на кандидата еднакъв с партийния номер да няма кандидат а да пише - неграмотен съм,така ще разберем колко платени избиратели има

24

Хех

преди 7 години

До Хм22Хех, моля Ви да оттеглите Вашето предложение за премахване на номерата в бюлетините, че иначе току виж в парламента се намърда Дарт Вейдър, Снежанка (може и със седемте джуджета), Али Баба и 40- те разбойника вече и без друго отдавна са си депутати, и най- вече ме е страх от Сандокан с двата ножа да не стане депутат. Осъзнайте се моля Ви!

23

Анонимен

преди 7 години

помощта за хората няма да дойде от нито една политическа партия. в магазина хлябът е еднакъв за всички, независимо кой какъв език говори. хората са тези, които трябва да вземат по една сопа и бой по тиквите - няма значение дали една партия е от марсианци или занзибарци - те не работят за хората, а само смучат от хората. и докато има 'нашите' и 'вашите', всички ще са все така гладни и озлобени. отделно, партии като дпс предизвикаха появата на такива като атака.

22

Анонимен

преди 7 години

ей, хиляда врътки вместо да научат да броят до 15 :)..сигурно, като не могат да различат 8 от 6, ги пишат и далтонисти и им дават инвалидни пенсии за това :)

21

турчин

преди 7 години

До тюркДост вече е в историята. Друг е проблема че ДПС не работи и не е в услуга на хората. Някой да посочи олигарх да помага на хора.

20

Хм

преди 7 години

Има елементарно решение на проблема-премахват се номерата на партиите в бюлетината!Ама тогава ДПС(и не само) хептен ще го закъса,ха-ха!Който е неграмотен-гори!Иначе депесарите са много забавни-предлагат се като ку.ви на околовръстното,май поогладняха малко?Само че лафовете им за "системност" не минават-всички помнят печалната участ на правилите коалиция с тях!Трудно вече някой ще им се върже....

19

,,

преди 7 години

До Анонимен 18Божкеее, майката на Европа ще ставала ...

18

Анонимен

преди 7 години

ДО НЯКОЙНЕ СТАВА. ИНАЧЕ 300-ТЕ ХИЛЯДИ РОМЕИ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ И 100 - ТЕ ХИЛЯДИ ЗА Марешки ЩЕ ОБЪРКАТ РАБОТАТА АКО ВЗЕМАТ ДА ПИШАТ ИМЕНА.

17

Анонимен

преди 7 години

К`ъв референдум, к`в народ.90 % не знаят какво е мажоритарен вот.Минала работа.

16

Анонимен

преди 7 години

Тези квадратчета изиграха лоша шега на Цецка майката на нацията.От второ място я изстреляха на четвърто чак и сега чака Московски да стане министър, че да влезе в парламента.Макар, че някои я спрягат за еврокомисар.

15

Анонимен

преди 7 години

Вашите избиратели са не грамотни, вие си им берете гайлето . Защо заради 20 хиляди "българи" , които не могат да четат и пишат на Български, трябва да се променят правилата за всички .

14

Интелектуалци

преди 7 години

Дааа, преференциалният вот остро разобличава интелектуалната способност на избирателите.

13

тюрк

преди 7 години

проблема на дпс ще бъде разрешен от дост.

12

Някой

преди 7 години

Защо ли боже господи ДПС са най- потърпевши от това? Ако в бюлетината няма номера, а се въведе правило избирателят да пише име и партия.... В каква прекрасна държава щяхме да живеем???!!!!!

11

Грую

преди 7 години

А не може ли 15/15 да се брои за невалидна бюлетина? Нещо като скрит образователен ценз :)

10

!

преди 7 години

Да приемат референдума и това квадратче от само себе си се обезсмисля

9

Анонимен

преди 7 години

Това са рисковете на професията,sori,нали искахте честни избори,а сега карате хората да избират когото вие искате.Не може така.

8

Анонимен

преди 7 години

За тия нема угодия, после ще ревнат ако им се падне 1-ви номер и заличат водачите на листите.

7

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България Да пратим измамниците където им е мястото! 04.05.2017г.ТИ РЕШАВАШ!

6

Анонимен

преди 7 години

Какви листи, какви номера в тях? Нали имаше референдум и народа реши - мажоритарни избори. Там има само по един кандидат от партия.