21

Девил

преди 7 години

Аре уе, тоя скапан ЕС нямама ли най-накрая да се разпадне??? Време му е вече.

20

Гост

преди 7 години

Руснаците нещо са на път да се изложат този път

19

упс...

преди 7 години

МакАрона не е просто марионетка, а продукт на неоЛиберализма!Що се касае до победителят на предстоящия втори тур...., хм, кой знае!?По вероятно е бъдещият президент на Жабките да се казва МакАрон, но етвърде рано да изключим от "играта" Льо Пен!

18

иван

преди 7 години

този или е геронтофил или просто както му подсказва фамилията онова в гащите му е макарон и за това си е хванал баба да го хвали. не ни трябват комплексари със скрити тайни с които да ги командват кукловоди. Пожелавам успех на Мари Льопен дано тя спечели.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21Че за какво са му деца, като си има внуци! Хи-хи-хи....."еуропейски ценности"...В някои държави, за прелюбодеяние на ученик с учителката му му кръц....ат главата, а тия ПРЕ(Ц)ЕДЕНТ ЩЕ ГО ПРАВЯТ.....БОЖЕ, НАКЪДЕ ВЪРВИ СВЕТА????? Значи само и само, още малко да устискаме "глобалното си владичество" сме способни на всякакви извращения на човешката природа!!! Уникум!

16

Анонимен

преди 7 години

Ако Макрон спечели, както се очертава, нищо няма да се промени във Франция. Политиката на Оланд и Меркел продължава с пълна силна.

15

Скарлет

преди 7 години

Не е иэключено Марин льо Пен да спечели иэборите эа преэидент на Франция!!! Апропо, първото нещо което ще направи е референдума эа иэлиэането на страната от ЕС!!! Беэ френските и британските потребители и компаний, "единният" eвропейски паэар на практика се обеэсмисля!!!

14

Драги ми мъже-БЪЛГАР

преди 7 години

И от 18в.:1.Нашите "коления, застрелване, отравяне, бой до синьо", ако някоя жена иска да се разведе смъжа си "ГИ НЯМА! Това показва, че французите са по-зрели, материално обезпечени, философи. 2.ОЛАНД имаше 5 деца без брак( майка им- също социалистка, министърка и не плюе по него!) Оланд си хван журналистка за "1-ва дама", но по-късно се влщби в актриса 30г. по-млада .3. Митеран( социалист) едва като почина се разбра, че има още едно семйство+дъщеря( шефа на президентск. кабинет е написал роман

13

9К51

преди 7 години

до 16-ти .. къде отидоха християнски ценности, за които така яко "разтягат локуми" .. Христос изгони търговците от храма, а сега техните слуги като този тип на снимката управляват света, срам и позор за нацията дала на света революцията от 1789г. и девиза "свобода, равенство, братство"....

12

Анонимен

преди 7 години

Льо Пен е жена с три деца. Само когато човек стане родител, при това отговорен, може да управлява животите на хората. А тоя нещ*стник спящ с баба дори няма деца. Също като Ангел Меркел и Тереза Мей.

11

марин

преди 7 години

Браво на Ротшилд и Сорос , изпързаляха французите , но да чакат бунтове и демонстраций и да се запасят с повечко газ !!!

10

Анонимен

преди 7 години

Льо Пен ще го отвее тоя

9

9К51

преди 7 години

Макрон неопитното отроче на политическия елит.... по скоро на банка Ротшилд, за която е работил и си има "вземане, даване"... нищо ново под слънцето, един добре презентиран медиен продукт, който за пореден път ще залъже масите! Да не говорим за личния му живот.. меко казано скандален ... "сваля" 40 г. си даскалица, която в този момент е женена, развежда я и сега живее с нея, не случайно медиите я наричат Барби в менопауза ... да се смее ли човек или да плаче, до къде се докара френската нация

8

Анонимен

преди 7 години

ко на интересува франция не си гледаме тука, че сме затънали в торта, за франция ми говорят

7

Наблюдател

преди 7 години

Това е предупреждения определено. Въпроса е дали има кой да го чуе!

6

лошо

преди 7 години

Да остава в ЕС но сериозно разделена,както се вижда по резултатите.....

5

Бабоеб

преди 7 години

Има хубава жена ....на 63г.Евро ценности!

4

Анонимен

преди 7 години

Каква прочувственна статия в издържан евроатлантически стил. Ще се разплача от радост, че един *** щял да стане президент на Франция и от това БГ ще върже и цъфне, животът ще стане рай.

3

Циник

преди 7 години

Алаходупци - червените ви ръчички ми казват само, че съм на прав път!Ислямистка из*мет от цял свят бъка, и пъка - не само във Франция...а и в цяла Европа!

2

Анонимен

преди 7 години

Голяма реклама му правят на този макарон.