47

А тате каза,

преди 7 години

че Боковите телевизии , БТВ и НОВА вадят двата лидера от ГЕЙ-парада за да оплюват Радев. Очаква се и оня с мокета на главата да се включи.

46

Анонимен

преди 7 години

Днес да не е Вси Светии та сте извадили тези скелети Роско и Митов? Още нещо да изкопаете?

45

Военните-много умни

преди 7 години

Когато Господ раздавал ум и разум на Земята военните били на учение и ги пропуснал.Очевидно и Радев е бил на учение, защото говори трудно с щампи и клишета, без ясна мисъл и логически обоснована теза, употребява неправилни езикови форми като "оценям" и "преценям" и т.н. Ловкият Гоце не случайно се спаси от тежката котва Радев в последния момент.

44

Анонимен

преди 7 години

Напротив, крайно време беше да се появи истински президент.

43

Анонимен

преди 7 години

НЕ СЕ ПОЛАГА НА ДРЕБНИ ХОРИЦА ДА КОМЕНТИРАТ ДЕЙСТВИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА!

42

Анонимен

преди 7 години

Остава Ленчето и льотчика да обсъдят влиянието на радияцията върху растежа на "кауня" и как влияе това на изграждането на оградата по границата!

41

Тато

преди 7 години

Къдравата Сю сигурно е загоряла из отзад, знам кой може да го порне и облекчи.

40

тя

преди 7 години

Някои парвенюта се взеха на сериозно!

39

Tato

преди 7 години

До Огнян Минчев-цитат Огнян Минджев е сороски хранененик( и му личи) , какво очакваш да чуеш от него, освен пръдни и оригвания, този тумбак не е от спанак.

38

тя

преди 7 години

Радев е прав за гласуването на българите в чужбина! Навсякъде гласуването се праовежда само в посолства и подобни места/консулства/ и никоя страна не отваря толкова секции за сънародниците , които не са в Родината си , но ние като "най- богати" секции на всеки километър ...

37

Огнян Минчев-цитат

преди 7 години

Ако президентът Радев не се заеме сериозно с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, ще му бъде трудно да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен.

36

Анонимен

преди 7 години

Виден ***, без собствена воля...

35

Пенсионер

преди 7 години

До do 4 ...от които само пенсионерите са достойните хора, които останаха!

34

Анонимен

преди 7 години

То и т.ъ.п.а.к, който провежда чужда политика не става за министър, пък на даниялчо безнаказано беше такъв, та дори продължават да го използват за маша...

33

ХХ

преди 7 години

Митов пък е влязъл в роля, неприсъща на БИВШ външен министър!

32

Анонимен

преди 7 години

Като каква се произнася къдравата Сю? Нейните роли с рокля са известни и изказванията и вълнуват само малко количество особен електорат.

31

г-н НИКОЙ

преди 7 години

се изходи по една красива и умна телевизия. Кръгът АГНЕШКИ ГЛАВИЧКИ и ПРОКОПИЕВ претворява в дела плана от тайната седянка преди месец. Обхождат телевизиите канени от своите хора там и дразнят хората. Америка за България иска отчет за парите, похарчени за подкупи и хонорари. Та трябва да се говори от такива дупелизци. Иначе ПАРИ НЕМА

30

Vassil

преди 7 години

Този *** - Маринкин, кой го пита, кога си е сменял оамоерсите?

29

нено

преди 7 години

Кой си ти сега г-н Митов - никой ама никой и това е и злобата че не си те кара да пишеш макар и глупости - знаеш как се лапаше преди два месеца а сега си на лук и марули и дай да надраскаме нещо за да ни харесат - свърши се няма свиквай с това положение

28

Анонимен

преди 7 години

Този, ако може да прпоумее колко е *** ще се гръмне на момента !