67

пророка Олег

преди 7 години

Макрон е *** на статуквото и САЩ. Въртяха, сукаха , изкараха го напред 2%, при положение че вчера беше обратното. Педдалската ЕС и САЩ олигархия няма НИКОГА да оставят народите да решават съдбата си. Нито атентати,, нито бежанци и изнасилвания ги интересуват. защото тия същите неща са продукт на самите тях! ЕС и САЩ са анти-народни и човещки образувания, които за съжаление не можем да отстраним за сега. Но да не забравяме,че нито една империя не е била вечна - саморазпада е факт.

66

Анонимен

преди 7 години

Путин губи части !! От 7ми Май , денят в който Макрон ще спечели изборите най - малко 75 на 25 ще е денят в който всички видове атентати и терористични актове ще приключат във Франция и ще се преместят в Германия ! Путин единствено спечели в Англия поради простата причина , че англичаните са високомерни и той ги изигра , но това вече и англичаните го разбраха и може би на 8ми Юни ще му го покажат здравата ! *** махни си ръцете от СВОБОДНА ЕВРОПА ! Махай се и ни остави на МИРА!! *** долен !

65

Анонимен

преди 7 години

Аз също мисля че Макрон ще победи с резултат от 55% до 65% на втория тур. Разликата от 10% ще се влияе от извършените атентати от руските служби на френска територия през 2-те седмици до балотажа. Всичко разбира се ще бъде представяно като извършено от руския клон на тайните служби в Сирия ИД.

64

Анонимен

преди 7 години

На гадюхата Путин не му остава нищо друго, освен да продължава с атентатите във Франция от името но ИД, за да спаси руската инвестиция наречена Льо Пен.

63

ВИТАНОВ

преди 7 години

Какъв прекрасен ден за европейските борси ! Дай Боже всеки ден избори във Франция !

62

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен 70"...разпадът на ЕС е неизбежен..." Хайде пак ще повтаряме кремълските влажни мечти. ЕС да не е СССР че да се разпада???

61

Анонимен

преди 7 години

Браво на Французите, засега малко, после ще има и голямо браво. Аз мисля, че онази стигна тавана на вота си. На балотажа Макрон ще води поне с 10-15 %, гласовете на останалите кандидати ще се прелеят основно при него, вероятно ще се мобилизират и хората, които искат ЕС. Това ще е вот за и против съюза. А на филофобчетата, вещаещи разпад на Европа, Апокалипсис и товаришч Путин на розов еднорог, гол до кръста, разбира се, та, след втория тур ще напиша следният тръмпизъм: АЗ.НАЛИ.ВИ.КАЗВАХ !

60

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИменно, колко глави отрязаха в името не демокрацията. Демокрацията за това е деморкация, защото се ражда в реки от кръв! Който не е съгласен с демокрацията - шат ***, така е най-демократично!

59

Анонимен

преди 7 години

Разпадът на ЕС е неизбежен.

58

камен

преди 7 години

Победи банкерската мафия !

57

Анонимен

преди 7 години

Франция показа че е велика и демократична страна.

56

Анонимен

преди 7 години

Е, за това, че си е свалил учителката, шапка му свалям, хората си се обичат от много години. Това, което ме притеснява, е кариерата му на инвестиционен банкер при Ротшилд, въртящ сделки за милиарди след следване на философия.

55

не е виц

преди 7 години

Еманюел Макрон е бабо***ц! Той е на 39 годинки, а баба му, пардон съпругата му е на 69! (Не е виц)

54

До ха ха

преди 7 години

Ако не знаеш, да те светна:1. "Големият Макарон" едва стига Метър и нещо2. Това е същата безлична фигура, като сегашни Оланд, сложена на поста, за да може лесно да го манипулират3. Това е поредния голем крадец на държавна длъжност 4. Ако някой ще яде нещо, то това ще са французите, ако тази шушумига замести предишната шушумига като президент на Франция.

53

хаха

преди 7 години

Путин ще яде големия Макарон!

52

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Франция-каква дива страна...Политически борби,сума кандидати,втори турове и т.н.Съвсем друга работа си е Рассия. Там единствената интрига е дали Путин ще поиска да му преброят 86 процента или като истински демократ ще се задоволи със 70....

51

франселюб

преди 7 години

Френските медии изчакаха до секундата да завърши изборният ден и обявиха прогнозните резултата- изключително точни. БГ медиите също реагираха много бързо.Прогнозните и реалните резултати съвпаднаха, с разлика в стотните.Но, някои другари във форума продължават да изкривяват нещата.А истината е една: Франция на ЕС победи.Честито!

50

валери

преди 7 години

Макрон е марионетка на Ротшилд и Сорос , нагласиха предварително нещата за неговата "победа" - смешни компромати срещу най-сериозния кандидат Фийон и съперник Льо Пен , която няма как да бъде избрана , победи банковата мафия !

49

опорна точка

преди 7 години

Всички освен Путин са маскари! Само той - китка! Сутрин слънцето занего изгрява, да го види!

48

keef

преди 7 години

опомнили се от шока, путлерастите пищят! музикаааа. Ротшилд управлявал света. Ами вие путин ли сикате и ким чен *** ли да го управляват?