65

popa ot razgrad

преди 7 години

за Турция казваха че се е разделила на две...от първия тур във Франция се вижда че Франция се е разделила на четири...не знам кое е по-лошо...

64

До 73

преди 7 години

Що не си гледате червения коптор, ами сте тръгнали на французите да давате път в живота?!?

63

Циник до 79

преди 7 години

Ако ти си с коментар 76 , коя точно част от гн*устта не ти е ясна?Тъ*п си се родил...или вашите често са те изтървали на ***?Иначе - каквото се повикало - такова се обадило!Ти как мислиш? Да ми пишеш гнусотии , и аз да си трая ...заради черните ти очи ли?Ми няма как да стане!В едно се бъркаш - спокоен съм - просто максимата е - "Никакъв гювеч на рап*они, и ба*лъци!" Те от друго не разбират!

62

Parisien

преди 7 години

Единственото спасение на Франция е в ЛьоПен. Всичко друго е азиатски нашествия, безобразия и упадък!

61

Циник до 76

преди 7 години

Мен не ме мисли - аз отдавна съм си оплел кошницата! А на гну*сотията ти какво да отговоря? Няма по-гну*сно племе от алаходупците!Всъщност "дясното"е в подем защото огромна част от европейците започнаха да разбират, че ако продължат да гласуват за предателите от Брюксел - ги очаква стълпотворение с библейски размери! А ти си цъ*рвул!

60

Анонимен

преди 7 години

до 70! Много голем мангич си братко!

59

Циник

преди 7 години

За пореден път - европейците биват водени за носа! А и френските араби, и африканци в близко бъдеще ще са електорално мнозинство!След 50 години Европа ще е на козеебачи, и камилари!Такова е бъдещето, което ни очакма!

58

Българин

преди 7 години

Тук много *** и путинофили, бе. И какво ни предлагат? Франция пможела без ЕС, а ние можем ли, бе? Каква е алтернативата? Част от султаната на Ердоан или вмирисана руска землянка? Не, благодаря. И двата филма сме ги гледали. Ако ви е мъчно, прав ви път - Турция е близо, и за Сибир ви спонсорираме лично от ЕС.

57

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Комбинацията от меки китки, промити мозъци с евроатлантическа пропаганда и "бежанци"вече е мнозинство навсякъде в Европа.У нас комбинацията е меки китки, прости хора и роми.Всички избори от тук нататък ще бъдат спечелени от това мнозинство.От него обаче не може да се прави нито държава като държавите, нито съюз като съюзите, пък бил той и Европейски.Очевидно във Франция са останали само 22% истински французи ..Другото е тор !

56

Анонимен

преди 7 години

И във Франция било пълно с глупации. Толкова народ да гласува за Неква куха лейка, която се финансира от комунистическа държава си е СМЕШНО. Явно за това франсетата са си мишките от богатите държави ....Няма амного акъл.

55

По план

преди 7 години

Тоя макарон явно разбира от баби и затова ще го изберат, за да се справи с Меркела.

54

Льо макарона

преди 7 години

Еманюел Макрон може и да спечелии тогава всички французи ще го хванатза льо макарона:-) Това ми хареса:-)

53

Анонимен

преди 7 години

Фолклорния самодеен певчески състав "Бански старчета" поздравява le petit Мак(а)рон с песента "Имате ли баби"

52

Анонимен

преди 7 години

Франсетата явно си падат по малки Мак(а)рони. Извратеняци са си отдавна. Но на мене ми дреме на големия кой ще изберат.

51

Баболюб

преди 7 години

Франсетата имаха един сос холондез, сега са не макарон ***, сами си го избраха като тромпета на краварите.

50

Българин

преди 7 години

Никой не е предполагал друго развитие на тези избори. Французите не могат да оцелеят извън ЕС. Факт е, че Льо Пен можеше да е първа преди балотажа, но на един балотаж, както се вижда всички ще се обединят против крайните националисти.А за коментарите дето свързват всичко с Русия и Путин - ходете се лекувайте, хора.

49

...

преди 7 години

До последно руските тролчета в коментарите ще лъжат, че Льо Пен ще спечели. Нямате право да сте толкова прости. Макрон е следващият френски президент и ЕС няма да се разпада скоро, спокойничко ;)

48

Bai ganu

преди 7 години

До АнонименKakto I na6ia narod nali?

47

Анонимен

преди 7 години

Някой написа по-долу, че ще е Макрон, понеже има еврейска жилка. Нищо чудно, намесят ли се евреи така става. Още повече те са заинтетесовани да изгонят колкото може повече араби и да си разчистят територия.

46

Хм

преди 7 години

"Отваряме нова страница-убеден е проевропейският кандидат."Верно-пред Франс-Халифата вече няма пречки!(Ако приемем,че Льо Пен губи гарантирано)