11

Анонимен

преди 7 години

До Комюнике 2050г.Как бих ти го нафърфорил! А защо комюникето да не звучи така: "Китайските войницибяха посрещнати в Норттъмбърленд с гирлянди от свежи цветя"?Глупи, цялата работа е в това, че китайците вече превземат света с вкусно хапване, скитайска традиционна медицина и най-вече - със страшната, смазваща икономика и хилядолетната си мъдрост. А пропо, тези дни някъде в КНР откриха паметник на съветските воини. А тук едни хаирсъзи искат да рушат руските паметници! Нека опитат!

10

Верваме ви

преди 7 години

Москалите никога не са виновни, хвърлят зарин в Сирия но за това са виновни въстаниците срещу Асад, взривяват наблюдатели по пътищата на т.н. ЛНР но за това естествено че са виновни диверсантите от Киев.

9

Анонимен

преди 7 години

Не в Украйна, а в окупираните територии

8

гого

преди 7 години

то пък някой им вярва на очетитв на тия уж наблюдатвли. Нищо чудно и да снасят инфо на украинците за поиции и сили на другата страна....трошат се едни пари европейски.

7

Факт

преди 7 години

Укро-"специалистите" така минират около фронтовата линия,че често собствените им войници се натъкват на техните мини при операции.Дали правят карти на минните полета и единичните мини е съмнително.Както и дали информират за тях другите части от армията....Иначе тези наблюдатели са голяма работа-има безброй клипове как си лафят с украински танкисти на 5 метра от танка,а в отчета пишат,че тежко оръжие в района няма.Ясно колко са обективни!

6

поклон

преди 7 години

Днес се се навършват три години от касапницата в Одеса в който бяха убити и изгорени над 30 човека от фашистите и превратаджиите в Украйна ......

5

Анонимен

преди 7 години

До АнонименХм, по-скоро Путин ще продаде "републиките" срещу втори референдум в Крим, този път под егидата на ООН.

4

Анонимен

преди 7 години

Какви диверсанти, какви сепаратисти? Там нали живеят руснаци - те така си почистват от ***, с мини.

3

Комюнике 2050г.

преди 7 години

Около полско-китайската граница ще се изпратят допълнителни полицейски патрули и от двете страни, за да се намали поне малко битовата престъпност там.

2

Анонимен

преди 7 години

Русия ще се разширява на Запад, май.

1

:) :)

преди 7 години

тез наблюдатели какво наблюдават, на повечето места нямат достъп, пък колко са безпристрастни друг въпрос.