83

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Папата нищо не каза колко бежанци е приела Аржентина...и какви са условията в тамошните лагери...А то на чужд гръб....

82

Анонимен

преди 7 години

Време е Ватикана да почне да приема масово бежанци. Те ще вдигнат на крака ватиканската икономика и ще решат въпросът с пенсиите на кюретата, та да не са необходими банкови гешефти. Само ще е необходимо по време на речите на Папата на площад св. Петър, паузите да се озвучават от някой моола.

81

алоу,папата

преди 7 години

Оправи си първо педофилите,пък после се занимавай с политика!Не впрягай каруцата пред коня!

80

Анонимен

преди 7 години

Пише се "отрежат", неграмотни българино!

79

Христо

преди 7 години

този папа не мисли за нас християните.Та тези бежанци ще ни одрежат главите един ден

78

Таси

преди 7 години

Кои го избраха това аржентинско кюре?Както измъкнаха Обама от нищото и го направиха президент,така и този го направиха папа.Изгониха предишния,уж ,че бил болен.Този папа е най-големия предател на християнството.Боже,докога ще го търпиш да петни името ти?

77

до 86

преди 7 години

Бежанците не са в СА,Катар,Кувейт и т.н.,защото някой товари бежанците на лодки и ги пуска към Европа.Целта е ясна,но не се казва гласно кой го прави това.Бежанците са от много държави от Близкия Изток и Африка.Твърдението че са тук защото Меркел ги е поканила е абсурдно.Повечето от тях бяха натоварени и пристигаха в Европа,когато Меркел се намеси.А защо Меркел реши да поеме вината за това,има много причини.Води се световна война и нещата са сложни.А папата е водач на една опасна организация.

76

1-н

преди 7 години

аре джа от тука ве ***...да си одат кой от къде е като не им отърва...все към неверниците ги влече...ара джа и скакалците мръсни!

75

Анонимен

преди 7 години

Този на кого всъщност служи?... Най гадното е, когато в крепостта има предател и пуска нападателите да нахлуят!

74

ПА-ПА-ПА

преди 7 години

Разумният въпрос в случая е защо свръхбогатите братски страни Саудитска Арабия, Катар, Бруней, Кувеит и т.н. не се погрижат за парвоверните? Защо мигрантската вълна не е натам - "при своите"? Я попе задай този хуманен въпрос също? И защо Европа е длъжна да (и) толерира незаконни мигранти! Да повечето да такива, а не бежанци. Законите не разписват ли арест в такива случаи?

73

Анонимен

преди 7 години

Аз пък очаквам да призове целия свят да се моли за мир.

72

ПАПАТА

преди 7 години

ДА ОТСТЪПИ ВАТИКАНА ЗА БЕЖАНЦИТЕ ТАМ ЩЕ ИМ Е ПО -УДОБНО А ТОЙ ЗАЕДНО СЪС ЦЕЛИЯТ ОТБОР БАБАБАР СЪС СОРОС И НЕГОВИТЕ КУЧЕНЦА ДА СЕ ИЗСЕЛЯТ ВЪВ БЛИЗКИЯ ИСТОК!

71

КАКТО Е ТРЪГНАЛО

преди 7 години

С Ислямизацията на Европа ние силно вярващите ще повярваме и се подчиним на папата ако той даде пример и приеме мюсюлманската вяра!Ще бъде толкова по-лесно за всички!

70

Леле

преди 7 години

И на тоя му взеха акъла, когато всички близкоизточни страни без изключение плюс Канада, Сащ и Австралия си отворят границите нещата ще се балансират, те са нови държави с финансов ресурс и нямат особено ценна култура освен индианската

69

Анонимен

преди 7 години

"А за "светата инквизиция"..."То и инквизицията не е точно това, което ни казват за нея в този фалшив свят.Торквемада е подпукал един богоизбран етнос, който освен да богатее на гърба на другите нищо не прави.Оттам и сатанизирането му.

68

asdasd

преди 7 години

Папата е абсолютен ***.Докато Европа продължава да бъде толерантна към тея икономически мигранти,които покоряват континента ни ,ще гледаме нон стоп изнасилвания ,престъпност и атентати.Тея муджихидини можеха да отидат в арабските страни с които делят една религия и интереси.Нямат никакво място в Европа.Колкото и да сме толерантни ,тея фанатизирани ислямисти идват от места на които дори нямат прозорци на къщите си.Европа е най-развития и чист континент,просто нямат шанс за интеграция тука.

67

пилот

преди 7 години

То....хубаво.... да ги приемем.... Папата е аржентинец. Да ги пращат там.....Има кораби, самолети....

66

Анонимен

преди 7 години

попе ,попе това че изнасят бъдещи завоеватели от исляма какво да ги правим вземи си ги при теб и майната ти

65

Анонимен

преди 7 години

Колко места по света, те дойдоха в Европа! Да си се връщат откъдето дойдоха! Във Ватикана няма мигранти,няма и да има, този маймун облечен в бяло си говори , но нищо оттова не се отнася за него затова много знае!

64

да му ги пращаме

преди 7 години

Аз само не разбрах какво още се тута да си ги вземе във Ватикана. В 21 век да се дава думата на религиозни лидери (от която и да е религия) е безумие