23

анонимен

преди 7 години

Мая Манолова израстна откакто напусна БСП и започна да работи за хората!

22

въпрос

преди 7 години

кой е първият съпруг на Мая, от Кюстендил ли е ?

21

Негър Скиор

преди 7 години

До Баба:На децата и внуците им се пада да изкупуват Греховете на предците си. И, О "Майн Гот" не останали хора в 16-тата република!? Ами сега кой ще плаща сметката!? Ама кой ще ми работи за без пари? Кой ще яде тези "пасти" като няма хляб!?

20

дияна

преди 7 години

нека Майчето поработи за народа, нали народни пари я издържаха да учи в Москва, нее плащала родителски пари, Герб я тури на тази длъжност за да не им пречи в народното уж събрание, иначе по-ценна е Диана Ковачева, пълноценен юрист.Страх ме е от трето поколение социалисти, нали те вдигнаха срещу Родината Владайското и Спетемврийското въстание, нали те правиха 9-те септември, нали убиха без съд 26 хиляди ценни българи.

19

Анонимен

преди 7 години

"Името на внучето с М" ....Марин льо Манолова !

18

Хейтър

преди 7 години

Много постно от към новини днес.Няма какво да се ругае

17

OMG_Lucker

преди 7 години

Майчето е екстра, бих я схрускал, хем съм доста по- млад от нея :).Сега за бебето: да го кръстят Мойко. Хем на баба си, хем на ПАТРОНА И ИДОЛА НА НАЦИЯТА, че то в тази пробита държава всичко започва или завършва с него. 3 пъти премиер, най- успешния политик на прехода го направихте и 2ри най- успешен в историята след неговия идол и патрон бай ви Тошо.

16

Баба

преди 7 години

Ай стига сте злобяли, бе! Мая Манолова е чудесен човек, освен това, макар че в случая няма значение, дай Боже, всекиму да изглежда като нея. Да е жива и здрава, да са живи и здрави и децата й, пък и внучето. Да се роди живо и здраво, да донесе щастие в семейството!Пожелавам същото и на внучето на Бойко Борисов, нека не пренасяме негативи върху децата! А иначе за делата на всеки има кой да съди и рано или късно всеки сърба това, което е дробил.

15

Анонимен

преди 7 години

С м....чакай да позная....Mарая?:D

14

Анонимен

преди 7 години

Истински популист-много сладки приказки.Галят ухото.Само толкова.

13

MAKEDON

преди 7 години

Ajjjj........ mnogu ubava ova babata be....A za imeto pravilno e momce da ima ime so MMMMMM .. samo M......BRAVO.

12

бай Тъпчо

преди 7 години

Еееее айде да дойде са нареди на нашта пейка при дедовците и бабите бе, то има какво да научи оти ний сме гледали, гледали та акъл без пари може и дадеме, ама щом на бабката и викат пчеличката Мая, сигурно дятето Медунка ша бъде, та да е сладо като мед, пък и бабата от кеф много мед ша дава, стига да има кой да я дои де

11

Анонимен

преди 7 години

Маю

10

Активист на БКП

преди 7 години

Да стане здраво комунистче и да громи герберите !

9

Анонимен

преди 7 години

А на самата Мая как ще и казваме тогава - ОмбудсбабаМая?

8

до 15

преди 7 години

предложението ти е много добро ! и съвсем по български !

7

чекист

преди 7 години

До Анонимен-Най напред нейна е заслугата , че вече имаме защитник, а не манекен.-Много важна победа за нея бе спечелване делото за частните арбитражи където монополистите със свои хора прибираха това което си поискаха.-Тече делото на втора инстанция за адвокатската такса на Топлофикация с изгледи да бъде спечелено, тъй като съдът вече се разореди Топлофикация да направи публична калкулацията на тези разходи.Колкото до "плющенето", пробвай се при Ц Цачева. Иначе Мая на снимка и в тоалетната

6

Анонимен

преди 7 години

и аз станах баба,вече два пъти. хайде,пишете и за мен. и за всичките ми баби - комшийки. национален празник ще има ли през юни,като се роди внучето на мая ?

5

Анонимен

преди 7 години

Майче, като се абстрахирам от това, че бих те изплющял в една пиянска вечер на двора в джакузито ми...кажи какво стана с такса "сградна инсталация"? . Що така още си стои, Майче?Има ли един проблем, който си решила, Майче?

4

АTAKICT

преди 7 години

До АнонименИ АЗ И АЗ