137

Друг път

преди 7 години

Със същата структура и със същия крах! Ай, честито...

136

OMG_Lucker

преди 7 години

Ще му се на Каракачана да е 4 години министър. А защо не и вицепремиер. Облизва се, надява се, чака. И сигурно ще стане. Въпросът е другаде: кога точно народът ще ги свали?

135

11111111

преди 7 години

Една година при Орешарски тоя дебелак не си седна на ***.Ходеше мътеше водата,плащаше на хорицата да ходят да протестират.Че той сам си призна: ако не беше Герб вие реформаторчетата нищо нямаше да направите,добре че ние се намесихме.Де що имаше гамени бяха мобилизирани зулуми да правят,а телевизиите съобщаваха мястото и часа на събитията -те бяха говорителите им.Много пари похарчи вожда за тези "протести",е има ги харчи ги но после си ги върна от контрабандата, акцизите и държ поръчки.

134

Успех на ГЕРБ

преди 7 години

Комуниста Борисов е убиеца , бе тиквун. Осъден в Страсбург. За убииството на Чакъра. Ама ти му се възхищаваш.---------Разликата между управлението на БСП и на ГЕРБ е че Борисов ликвидира престъпниците, а вие от БСП ги назначавате във висшия съвет на БСП. Справка Тома Томов чийто баща е избил хиляди в Белене!

133

анонимен

преди 7 години

Питаш как откраднал парите от КТБ.Ами много просто :съюзи се с ДПС /Пеевски/ и номера си го изиграха перфектно.Медиите негови,прокуратура негова,държ администрация негова,шеф на БНБ негов човек - елементарно Уотсън!!!!! И сега си въртят игрите с Пеевски но това е обществена тайна -всички знаят но никой не смее да го каже на глас,както всички знаят че е бивш мафиот но не смеят да го изрекат на глас.ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА !!!!!!!

132

Успех на ГЕРБ

преди 7 години

До Гербрастите ограбихаИ ти ли толкова ... или си верен син на партията на Радев и Станишев?

131

Гербрастите ограбиха

преди 7 години

До Успех на ГЕРБТолкова ли си ***, или само си Верен Син на Партията.Ако е второто си лика прилика с вожда си.

130

убиеца Биби

преди 7 години

До Успех на ГЕРБКомуниста Борисов е убиеца , бе тиквун. Осъден в Страсбург. За убииството на Чакъра. Ама ти му се възхищаваш. Да гниете в ада дано, бандити ниедни.

129

Успех на ГЕРБ

преди 7 години

Незнам как е откраднал парите от КТБ като не беше на власт през юли 2014 г. Тогава вие от БСП с Орешарски бяхте на власт.

128

Гербрастите ограбиха

преди 7 години

До Успех на ГЕРБТи не разбра.ли, че твоя вожд открадна парите на КТБ и после ни тропоса ние да ги плащаме 4 милярда.Комунист Гербер Пасмина Крадлива Бандитска.

127

Успех на ГЕРБ

преди 7 години

Убийства и побоища по пътищата на България, телефонни измами ,кражби на автомобили...И нито дума за развитие на икономиката . Говори се само за магистрали и спортни зали.-----------Това е сега при вашето управление на Радев само убийства и побоища защото вие комунистите сте си убийци и побойници.А магистралите и залите са основата на всяка икономика. Затова при Борисов икономиката за 2017 е с 3,5 % ръст, а при Орешарски бяхме с минус 2,5 %.

126

Магнолията Вехне

преди 7 години

Издирва се негодник, преп.кал Магнолията Борисова. Тя Вехне. Съхне и Опашката на Тиквата, но това е поправимо - в Симитли присаждат Опашки на Тикви.Верно , че ги слагат Отзад, но нема лошо.

125

Успех на ГЕРБ

преди 7 години

не разбрах за каква катастрофа става въпрос ,която се е случила при Орешарски.-----------Фалитът на КТБ заради който платихме от бюджета 3, 5 млрд лв. Този фалит повлече фалит на втора банка и добре, че се намеси Борисов иначе цялата банкова система щеше да се срути като при Виденов.За такава катастрофа става дума!

124

Анонимен

преди 7 години

А при Орешарски как бяхме с просперитета? А със смъртността?

123

Анонимен

преди 7 години

..същата структура .....в кв ,,Красно село ,, ул,,Суходолска,,34 ,куче нахапало* влязъл да краде в двора..... ....собственика арестуван ...същата структура ... ?????

122

чичо Гошо

преди 7 години

До Професора и Колев. Подготвил съм ви нови секс играчки за садо мазо с лика на любимия ви вожд.

121

Анонимен

преди 7 години

До Професор умират по 9 българи на час ....просперираме ...първи в света по смъртност ....изключително проспериране .....

120

логика

преди 7 години

До Анонимендо 116 радваш се ,че няколко партии останали без държавна субсидия и ще трябва да работят. Значи според теб тези ,които имат държавна субсидия няма да работят.Защо са ни тогава в парламента и правителството?

119

Анонимен

преди 7 години

Коалиция ГЕРП- Обединени Патриоти - висша степен на цинизъм и лицемерие .

118

не на ГЕРБ

преди 7 години

До Успех на ГЕРБне разбрах за каква катастрофа става въпрос ,която се е случила при Орешарски.Но видях катастрофата при Борисов. Нов заем от 16 милиарда . 2 милиарда за саниране на жилища на частни лица с пари от бюджета.В същото време Борисов твърди,че няма пари за пенсии и здравеопазване. Убийства и побоища по пътищата на България, телефонни измами ,кражби на автомобили...И нито дума за развитие на икономиката . Говори се само за магистрали и спортни зали.