62

Бай Хой

преди 7 години

Всеки се нарежда и той да си щипне малко от глобата, така и така ще я плащаме. Па.ра.зи.ти !!!

61

Аз

преди 7 години

Според мен прокуратурата трябва да се самосезира и да обвини съответната банка (коя е тя бе *** ?) в спекула. Къде е Цацаров сега бе ? Крие ли се някъде ? Работи ли изобщо за нас, обществото ??

60

naco

преди 7 години

Че,иначе от къде ще вземе ПАРИ,за да изпълни "обещанията" си ДРУГАРЯТ Борисов,ако не от тези ТАКСИ,ВИНЕТКИ...........и какво ли ни чака още?! НАРОДЕ????

59

днд

преди 7 години

Лъжат та се снасят. НИКЪДЕ В кат НЕ ПРИЕМАТ ПЛАЩАНЕ С КАРТА. ДАЖЕ ТАМ КЪДЕТО ИМА ПОС-ТЕРМИНАЛ.

58

/./

преди 7 години

Луда работа... за фиш от 10 лв. банката ми взима още 10 лв. за превода. Що за глупости са не знам, не знам и кой ги е измислил но трябва да се оправи това. Тия банки не се наядоха бе, не се наядоха...

57

Анонимен

преди 7 години

По *** обяснения не бях чера в статията, само в България има банкови офиси с безумнои такси, разни гишенца за плащане на сметките. И зад уж абсурдните причини, се крият много пари като такси. В Германия плащам с карта включително рег. на колата още на гишето на ПОС терминал и всичко само по банков път. Такса за превод няма, включително и към България, но над 100 Е такса входящ превод в българската банка, при това минимум 6 Е.

56

М.

преди 7 години

Ъъъъ... ми ако сложите 3 пос терминала на гише няма ли да стане бе, свинчовци ненахранени?

55

кво стаа

преди 7 години

Те глобите са си глоби, но тук става дума за крадци, като изверга парцунян!

54

Киро Кюмюря

преди 7 години

с пощенски запис, но обикновен, та хем ще ходят до поща, хем попълват на ръка

53

Анонимен

преди 7 години

Плащайте в пощата. Не допускайте да ви обират по този начин.

52

Shark

преди 7 години

До wes. А, то само във Врана да е. В Пловдив е същото, карат като луди, спират все едно са на у дома на къра, а униформените даже и за манекени не стават, защото мязат на шопари.

51

wes

преди 7 години

До НаблюдателЕла Бате да видиш що е то във Варна - кой де иска спира а полиция ли е / милиция ли е си разхожда униформите като манекени

50

Анонимен

преди 7 години

Кажи му ушева свингя и нищо повече. То е там за да пречи на нещата да се случват.

49

Вервам

преди 7 години

Този Тенчо е магистър по банково дело! Едната сметка е на Главната дирекция "Национална полициs", а КАТ са подчинени на Главната Полиция. Защо трябва парите да минават през банка? Носят ги в торбите и там си ги разпределят.

48

Анонимен

преди 7 години

Мошеници

47

Shark

преди 7 години

Аааа няма да ревете! Ще плащате и хоро ще играете! За кого гласувахте, а!! За ГЕРБ? Нали така? Или изобщо не си мръднахте д-тата да гласувате. Затова сега ще плащате и толкова. И докато философствате, че освен за ГЕРБ, няма за кой друг да се гласува, щото видите ли всички други били комунисти, а пък ГЕРБ, видите ли, не са хич никакви комунисти, ще е така, и няма да ревете и да се жалвате по медиите. А и тъкмо ще се постреснете та белким започнете да спазвате законите като карате.

46

Пешо

преди 7 години

Тази банка е приближена на един човек от банкя!

45

Анонимен

преди 7 години

Плащайте по Интернет! Не ходете в КАТ

44

Кратун

преди 7 години

Карането на фарове е друга монополна схема с която се дои българския шофьор. Фаровете увеличават разхода на гориво с 150 - 200 грама на 100 км. Това го умножете по около 2 милиона, колкото са автомобилите, които се търкалят 24 часа в денонощието в цяла България. Сега умножете по цената на бензина на Лукойл и ще получите коклко пари дневно тъпчем дневно в джоба на другия приятел на Баце, Валентин Златев. От години караме на фарове, но катастрофите не намаляват. Защо не се отмени?

43

Кратун

преди 7 години

Баце като една истинска мутра вирее само от таксички. Основата на всеки мутренски бизнес е да създадем монопол за една услуга и да набичим космически такси за нея. Това работи като за плажен чадър, платен паркинг, улични ***, така и за плащания към МВР.