160

КРАЛИ МАРКО

преди 7 години

*** американските бараки ,ония ден падна хеликоптер Блек Хоук ,вчера ф 18 . Тея не ги бива консервна кутия да направят читава ,а тръгнали да воюват. Нещастници.

159

Анонимен

преди 7 години

A NAS AKO NI UDARI NQKOI MOJE DA OTVYRNEM SAMO S GOLO DUPE

158

Анонимен

преди 7 години

до 159 американците официално загубиха тая война, неофициално загубиха и други войни, ама не си признават....

157

Ми Ко толкоз

преди 7 години

Тръмп ще опече корейското прасе за два часа. Видя се *** колкото и да им се иска не могат да спрат томаховките. Прасчо няма шанс.

156

Мнение

преди 7 години

До Анонимен 165 Браво приятел! Най после един наистина смислен коментор за виетнамската война.Но на кого го обесняваш? На тези дето се възхищават на прасето ли?

155

Мнение

преди 7 години

До Анонимен 108 Повода е налице. корейците готвят нов ядрен опит.Направят ли го с тях е свъшено.И Путин няма да се обади изобщо.

154

РККА

преди 7 години

Леле.... схванатите американци ще торпилират собствения си самолетоносач....явно имат доста голем процент в графата жертви от приятелски огън...

153

славянин

преди 7 години

Фактите показват, че от материално и *** презадоволен атлантик боец не става, той воюва само чрез копчетата на машинариите си, ама когато машинариите му блокират, какво прави тогава!? Пълни памперсите и отпред и отзад и подава молби за напускане на армията!

152

до 164 от славянин

преди 7 години

Интересно като ''нямат загубена битка във Виетнам'' как така чобаните загубиха войната!? ''Демократичната логика'' винаги ме е впечатлявала!

151

Аз

преди 7 години

До Гepманистaн Убepалec - Явно си малък, и което е по-лошо и малко четеш. Това за кока колата беше пропагандирано от тъпите идеолози на БКП, които в тези години даже трудно четяха. Освен това има още много живи хора, които помнят и са свидетели на избиването на всички обучени и образовани хора за да заемат местата им във властта без образование и без дори да могат да четат.

150

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

НА ПРИКАЗКИ Я ДОКАРВАТ ЖЪЛТУРКИТЕ ! САЩ ПРАЩАТ КОРАБИ В БЛИЗОСТ 400 КМ . ОТ КНДР ! АКО ИМ СТИСКА НА ЖЪЛТИТЕ НЕКА И ТЕ ПРАТЯТ ВОЕННИ КОРАБИ НА 400 КМ. ОТ САЩ !

149

Анонимен

преди 7 години

Самолета на САЩ не успял да се приземи.Жалко,след великия удар по Сирия, един самолет не могат да опазят.Да не са го уцелили северна Корея:))))

148

СЕВЕРНА КУРЕЯ

преди 7 години

Ние, Северно Курeйците сме страшни защото имаме нови технологии на принципа Kukurea Dupedavalis, която е най-нова технология и не е позната още на umos erektolapalis! Северно курейците са решили да напад на всяка цена, независимо на коя страна ги насочат:- Ние Северно Курейците ще защитаваме нашата територия - Северна Курея от Южна Курея ми! Няма да им се дадем щом ни кажат! Засега ще нападаме само Америка, а после вече може и Расия! Ще видим.

147

Анонимен

преди 7 години

Педорашките отдавна са отучени да воюват. Навсякаде, ако нямат числено превъзходство 1:1000 ги тепат като маче у дирек. В казармите им цари пълна дедовщина, всеки новобранец го посрещат с изреждане на цялата рота. Това се твърди че заздравявало дружбата, както античките македонци на Ацето Педарот.

146

****

преди 7 години

Я някой да ми отговори,защо сащ нападна Сърбия когато започна да прави прочистване в косово,а Русия като влезе в Грузия,Украйна,сащ само врещи,каква е разликата между сърбия,и Русия,май с Русия се съобразяват краварите,иначе ще научат по трудният начин,как се воюва с Русия.

145

руски агент

преди 7 години

Тя Северна Корея си е готова, ама амириканците ги е шубе.

144

ссдд

преди 7 години

До Анонимен 159 :Как можеш да съдиш по войната във Виетнам която е била преди 60 години с една евентуална война в днешни дни ,при положение ,че живеем в годините на технологиите,а САЩ безпорно са световен лидер на тая тема и с 50години преднина пред другите държави.Ти си абсолютен олиго*френ.

143

Анонимен

преди 7 години

Личният полк за забавления на Вожда с напърчени цАци като писне мощно ура, или както е там на корейски и от всичките самолетоносачи ще им изпопадат самолетите.

142

Анонимен

преди 7 години

И като се били толкова добре във Виетнам защо след три години не го победиха?

141

Анонимен

преди 7 години

Войната във Виетнам била "безсмислена"? Просто тогавашните " тръмписти" показваха мускули на света точно като днес - виждате ли ни колко сме велики. Което значи, че и днес на голяма част от американците не им дреме за броя на жертвите, стига да успеят да го докажат. Това е отвтатително, античовешко поведение и не може да се толерира от народите. То се толерира само от продажните, подкупни политици.