22

Анонимен

преди 7 години

Ама "землището" може да включва гори, планини и други еизотични пасища. Интересно защо в Африка хората не си изкарват овцете и кравите да пасат в саваната или в джунглите? Може би за да не ги нападнат лъвове, леопарди и други животни, на които според коментиращите мястото им е в зоопарка или на скарата.

21

Анонимен

преди 7 години

Не били защитен вид и затова нямало обезщетение. ***.тия!

20

Николай

преди 7 години

УбОчението определено са го разсипали...

19

Анонимен

преди 7 години

Нашите вълци от парламента удушиха 8 милиона овце но те са защитени видове, следва ли че можем да ги избием?

18

Анонимен

преди 7 години

Интересна новина щеше да е ако беше станало обратното!

17

Анонимен

преди 7 години

Ако той е с регистрация нато фермер/не се споменава/ Държавен фонд Земеделие и фонд по Европ. ПРОГРАМИ са длъжни да му изплатят щетата. Както и местната власт. Така е в ЕС.

16

240

преди 7 години

А никой не казва за 240-те вълка които съсипват народа и държавата. Останахме последни в Европа, скоро и в целия свят. Удушиха бизнеса, производството, българските ценности, убочението, селското стопанство, малкия бизнес, и т.н.

15

/БЪЛГАРИН

преди 7 години

/ А ОВЧИЯ НАРОД ОТНОВО ЩЕ ГО ЯДАТ 240 ВЪЛКА И КАКВО ---ЩЕ ГЛЕДА КАК ВЪЛЦИТЕ ОТМЪКВАТ КОМШИЯТА И НЕМА ДА РЕАГИРА---ЛИЧНИЯ ЖИВОТ Е ПО---СКЪП НО И НЕГО ГО ОЧАКВА СЪЩАТА СЪДБА ---ДА БЪДЕ ИЗЯДЕН НЕ НАРОД А ***---П Р СЛАВЕЍКОВ

14

1

преди 7 години

Е за това към стадото трябва да има и каракачанки, така е било от векове. Ама що да гледа и кучета нали не дават мляко.....

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6По-интересно би било, ако при автоинцидента си беше прехапал езика. Щеше да има неприлични приказки по-малко. Човекът, на когото хищниците са изяли добитъка, работи честно и си изкарва прехраната с това. Моите съчувствия към случилото се!Ако не държавата, то местните ловци трябва да прочистят района. 13 съвършено правилно повдига въпроса за чакалите - това наистина е страшна напаст за нашата природа. Не знам как е сега, но трябва да има солидни премии за всеки унищожен чакал!

12

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Вълци в Еленския балкан няма много, но е пълно с чакали.Никой не ги трепе ! Станаха толкова нагли, че вечер влизат в селата ... Тази зима имаше дълбок сняг и хищниците изядоха затъващите в него сърнички.Заек почти не е останал. Ловните дружинки излизат на лов само за полезен дивеч. Вредният никой не го бие.Отделно горите се секат поголовно и естествения хабитат на дивеча намалява ...Скоро сърни и елени ще виждаме само в зоологическите градини.Изпусната работа. Нямаме държава вече ! Факт !

11

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

Еако ДПС бе в управлението и Нихат Кадил или Мехмед Декме белкем бе се погрижил за електората и лично той като ловец щеше да поведе ловното воинство и да ликвидират вълчата напаст.Ато кво се получи отстреляха Декме от ДПС и ДОСТ докара вълците от Турция след Референдума .

10

Джедай Мастър

преди 7 години

До Анонимен 6Ако беше прочел по-внимателно, щеше да разбереш, че човекът не иска обезщетение от държавата, а да се премахнат вредителите. Но важното е да се пишат остроумия, нали така.

9

Анонимен

преди 7 години

От каква порода са били вълците? Само 4 ли са били? Странно съвпадение с едни 4 бъдещи министри.

8

Анонимен

преди 7 години

Не, в кърджалийско.

7

Анонимен

преди 7 години

Това в България ли е?

6

Анонимен

преди 7 години

Вчера счупих лагер на служебната! Настоявам държавата да ме обезщити.Както викат англетата, шит хепънс. Еми да е внимавал бе.

5

Анонимен

преди 7 години

Те така и преди 9.9 едни глутници се бяха появили по села и паланки. Целия народ пропищя.

4

Анонимен

преди 7 години

Сега остава и някой мандраджия да се оплаче и е ясно, че другарите шумкари пак са хванали шумата.

3

Анонимен

преди 7 години

Тия вълци не живеят ли в квартал Столипиново? Че снощи срещнах едни по пътя,казаха че отивали за овце...