8

глупости

преди 7 години

Никого не е излъгал,играта е такава,че някой трябва да го отнесе без значение какво става!Този и.ди.от е избрания,той ще плаща!

7

Анонимен

преди 7 години

Егати нещастника е тоя. Излъга англичаните да излязат от ЕС. Сега като се виждат резултатите го чака гьостерицата.

6

*****

преди 7 години

"Фараж прилича на малко злобно куче-пинчер, джафка и подскача да го видят, но подвива опашка като види тоягата" - това не са мои думи, а на една депутат-консерватор.

5

Уикеда

преди 7 години

Много ясно, нали тогава ще му лъсне голият гьz

4

Анонимен

преди 7 години

хахахахах, няма такъв паляч000, като стане за поемане на отговорност и бяга надалече, иначе на приказки няма равен. сега цялата държава му сърба кашата, която забърка

3

Good Save the Queen

преди 7 години

Този е най големия клоун

2

Аз

преди 7 години

Няма да се кандидатира лъжеца Фараж, защото отлично знае, че няма да стане депутат. Шанса му е НУЛЕВ, благодарение на избирателната им система. Веднъж успя да излъже избирателите в кралството, които скоро ще го гонят с камъни. Затова той , който беше против емиграцията се измъкна в САЩ- Фокснюз са му поверили предаване да промива американските мозъци. Получава си голямата заплата от Европейския парламент , а се бори за разпадането на ЕС. По-голям двуличник и подлец от него няма.

1

Анализ

преди 7 години

Наблюдавайки събитията по света, опитните анализатори веднага забелязват някои корелации.Видно е, че блестящата изборна победа на Бойко Борисов даде нов импулс на цяла Европа. Всички европейски народи тръгнаха наново по пътя на прогреса, обединението и мира.Обратното, поредицата грешки на президента Радев, които излязоха наяве, разколебават хора като Фараж.