11

сатурн

преди 7 години

като се събудех сутрин стрелата ми беше вдигната и твърда, сега като съм стар е мекичкаи голяма колкото малко мишле.Накога имах голям и твърд х..у, къде остана всичко туй.

10

Сандо

преди 7 години

като срелец най-обичам да *** барат по стрелата

9

Анонимен

преди 7 години

13, Алооууу, един малолетен или непълнолетен по-скоро би влязъл в порно сайт, отколкото в новинарски. Така че къде е разликата между двете, като ще си говорим за морал и разврат спрямо децата?

8

Анонимен

преди 7 години

Тая глупост със зодиите почна да минава всякакви граници... То верни читателите ви не са от най-умнитр ама и за тях вече е прекалено.

7

boiko ribata

преди 7 години

obi4am da xvurlqt boba i da mi se nasere na kora

6

до 11

преди 7 години

абе бонак, ти правиш ли разлика между порно сайт който е създаден за това и новинарски сайт? Ако дъщеря ти си "трие пеперутката" на 14 то не всички го правят, и на не всички им се четат подобни глупусти на първата страница, егати извратения човек, такива като теб са за затвор, аре ходи се застреляй някъде стига ля тъпизми

5

Анонимен

преди 7 години

до 8 Алоооо ..моралния..че те децата знаят повече порносайтове от теб в нета , бе, шмиргелак!

4

Хммм

преди 7 години

Не мога да повярвам че се пишат такива глупусти като заглавието ви. За куршум сте направо там. Че го сложили и на първа страница при водещите новини да може никой да не го пропусне. Нищо че сайта ви се отваря и от деца. Не, за по 2 куршума сте, един не ви стига.

3

Анонимен

преди 7 години

"Близнаци - бели дробове, рамене и ръце" Не знам за вас, ама аз от белия дроб не се възбуждам.

2

Куха лейка

преди 7 години

Няма нищо по възбуждащо от красива гола жена със стегнато коремче и нормални гърди. Не си падам по фетиши крака, палци,лакти, джуки и др.

1

Анонимен

преди 7 години

Аз съм Козирог. Най- ме възбужда женският прав гол крак. Нещо съвършено красиво.