59

Анонимен

преди 7 години

Другаря Цветанов се възмущава "Създали сте условия за саботаж на следващия кабинет. За три месеца сте направили толкова уволнения, колкото нито един друг премиер не го е направил .Кой е разпореждал на тези министри да уволняват? Някой трябва да каже кой поема политическата отговорност.С министрите си искате да ни отклоните от единствения европейски път "Ако сменим "европейският път " със "светлото социалистическо бъдеще "се връщаме 30 г назад. Като че ли не са знаели, нали се познават там и си знаят всичко. Играят ни спектакли Сълза и Смях

58

Анонимен

преди 7 години

Кутев се завърна, а след него се пръкнаха и новите му ,,кутевчета,, ! Сега заедно с комуно-русофилските тролчета изливат реки от помия и слагат минуси на всички позитивни коментари. Гадост!

57

Анонимен

преди 7 години

Ха така! Това ми харесва ...

56

пенсионер

преди 7 години

Червени тролчета,когато''льотчика''нареждаше на Герджиков кои областни управители трябва да смени, бяхте много ентусиазирани и въодушевени.Така трябвало, след като има ново правителство да има и нова администрация.Бяхте убедени че ще има и червено правителство.Да,ама не!Сега защо ревете?Каквото повикало,такова се обадило!

55

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017г. Ти решаваш!

54

Същия

преди 7 години

Ще им се наслаждаваме заедно

53

Vze da mi pisva

преди 7 години

Съвсем случайно засякох по Евроком Комунистическана пледоария на "Новия Прометей" цветанов. ДА СПРЕМ ТАЗИ *** гербери. БЪЛГАРИ живота ни е на косъм. ДА ГИ СПРЕМ И МАХНИМЕ (както казва 52 Партията - Държава ) герб -гроб. Все съм слушал нагли хора, но този цветанов просто надмина всички. Моля ВИ БРАТЯ БЪЛГАРИ, ВРЕМЕ Е ЗА НОВ ПРЕХОД, ТА ТЕ СА ОЩЕ ТУК, КОМУНИСТИТЕ ОТ герб (гроб)...................

52

аз

преди 7 години

Геджиков, защо ти трябваше да се излагаш на стари години ... като си се хванал на хорото с другарите, сега ще купуваш вазелин

51

Наивен

преди 7 години

И друг път съм го казвал. Когато има уволнен висш служител, да се посочва кога и от кого е бил назначен. И на кого на мястото. При това положение днешния парламентарен контрол щеше да трае най-много половин час.

50

,

преди 7 години

До Анонимен #50Че то и в Пловдив е така. На комшийката директно са й казали "или взима партийна книжка от ГЕРБ или си отива". Тази партия е като тумор, опитва се да стане Партия-Държава.

49

Анонимен

преди 7 години

Zezo jena ti oschte li raboti v dans oschte li podsluschva milizionerkata zvaka da go proverat lolko miliona ima sem zvetanovi plus 6 apartamenta vili. Abe bogataschi sa tia ot gerb komunjagi debelata pavlova milionerka s neka4estveno samirane i patischta padaschti tuneli i pak ministerka bes patrioti i mareschki ste nula gerberi komuneta milioner4eta

48

Анонимен

преди 7 години

Станахме като по време на комунизма. За да заемеш ръководна длъжност трябва да си член на партията, иначе не става. В Сливен например всички директори на училища са членове и симпатизанти на Герб. Тези които не бяха ги уволниха не наведнъж а постепенно, един по един да не бие много на очи, но то пак бие на очи.

47

Анонимен

преди 7 години

"Ще направим ревизия на тези назначения, за да възтържествува справедливостта", зарече се Цветанов. - с други думи ще върнем нашите хора от ГЕРБ, че за няколко месеца останаха гладни и жадни извън властта. Горките - ами те в реалния сектор няма да си намерят работа.

46

Анонимен

преди 7 години

ЦЦ кой е да търси сметка от Герджиков. Човекът си е успял юрист и уважаван професор сред студентите си, а ЦЦ е един *** с власт.

45

Пешо

преди 7 години

Тоя Цвъцко май пак се гласи да подслушва телефони?

44

Възмутен

преди 7 години

Абе какво работят в тази администрация...симулират дейност. Макс 5-10% да вършат работата, останалите са пълнеж, обедни почивчици, ваканцийки...Я застанете пред едно министерство, часовникът ще си сверите, 17:30 тълпи се изнасят и всеки божи ден е така. Всеки работещ в частна фирма знае колко невъзможно е това ....раздута, ненужна администрация с нелоши привилегийки, които всички ние плащаме!

43

Анонимен

преди 7 години

ПУКА МУ НА ГЕРДЖИКОВ. ТОЙ ОЧЕВИДНО СЕ ЗАБАВЛЯВА

42

Анонимен

преди 7 години

България стана сбор от политици, чиновници, търговци и малцинство.

41

Анонимен

преди 7 години

ЦВЕТАНОВ И СПРАВЕДЛИВОСТ!!! БОЖЕ, БОЖЕ...

40

Анонимен

преди 7 години

Хах вие още работите с хората на Станишев ли кво нещо невдявам май съм *** .