16

Анонимен

преди 7 години

На всички е 100% ясно че няма да напуснат ЕС. Да не са луди.Жалко само за джуджето че даде пари напразно.

15

До 5

преди 7 години

Ами преди референдума никой не вярваше, че ще гласуват за излизане. По-вечето агенции прогнозираха с малко, но загуба на брекзитиерите. Аз познавам хора , гласували за излизане, но мразещи консерваторите и предимно Мей. Много ще гласуват против тях, защото осъзнаха, че ги чакат тежки години

14

ОЙ

преди 7 години

Тя рибата още в океана вие загорихте олиото !Кротко бе !Ще ли ли са да излизат или са щели да са избират или са щели да са щели ?А де?Кое е вярното?

13

ВЪН!!!!!

преди 7 години

ВЪН!!!!ВЪН!! И ПАК ВЪН!!!!!!!!!!!!! ЗА ТИЯ ДВУЛИЧНИЦИ! ТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ИСТИНСКИ ЧЛЕНОВЕ НА ЕС, ИСКАТ САМО ИЗГОДА И ПАРИ, А ПОСТОЯННО ПЛЮЯТ СРЕЩУ ЕС - И ЗА ТОВА ВЪННННННННННННННННН!!!!!!!!!!!!!!!!!

12

Good Save the Queen

преди 7 години

И аз мисля че се опитват да се измъкнат от ситуацията и да останат в ЕС

11

хълк

преди 7 години

Първо беше Гърция която,няколко пъти напускаше съюза,правеше референдуми и кви ли не щуротии.След това бяха англичаните които ще напускат две години,като до тогава не се знае колко пъти ще се откажат.Сега са наред французите.И при тях ще има изпълнения.Според мен ЕС няма как да се разпадне тъй като това ще доведе до невиждана световна криза и най вероятно световна война.Икономиките на САЩ,Русия и Китай са обвързани с тези на ЕС чрез петрола,еврото и износа.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Абе русофилче, ами те англичаните трябва да са по-глупави и от тебе за да разпарчатосат държавата си на 3 парчета само и само да угодят на путинските *** като Фараж. Не разбираш ли че смисъла на тези избори е да се излезе елегантно и с чест от създалата се ситуация. Просто Мей хвърли кърпата и повече няма да е премиер дори торита да спечелят със 100%.

9

Циник до смЕх

преди 7 години

Лейбъристите са в голяма криза!Тези избори са за Мей - само начин да укрепи собствената си еднолична власт.Надали нещо ще се промени!Битката беше за членския внос на Великобритания - бяха втори след Германия.Ама англичаните - не желаят с парите им (милиарди) Мурксул да храни готованци, и ислямска из*мет...те си имат достатъчно от сорта!

8

Анонимен

преди 7 години

Троловете още си вярват че ще отменят референдума. То не беше втори, то не беше че бил валиден и ала бала. ***.

7

Анонимен

преди 7 години

Е такъв ход от Мей шахматиста Путин никога не е очаквал, мат в един ход. Прави се оказаха товарищите Сталин и Ленин, на англосаксонците не може да се вярва дори и да ги позлатиш.

6

Анонимен

преди 7 години

Брекзита е факт, писмото за задействане на чл 50 е пратено. На някои много им се иска, защото заплатките им зависят от това какъв ще е бюджета. Само жалки *** могат да се плюнчат и да не го осъзнават вече това.

5

смЕх

преди 7 години

Хе нещо нещата не се връзват за да се промени решението трябва сегашните управляващи да загубят ,а самите медии тръбят ,че шанса на противниците им (лейбъристи) да ги победят е доста малък та за каква промяна бълнува брюкселския чиновник.

4

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха, много лоши новини за хибридника Путин. Ами сега накъде, Русия ще изгуби милиарди от инвестицията си Brexit ако се провали. За всичко е виновна Мей и оня *** Борис Джонсън. Взеха парата и никаква не я свършиха.

3

Анонимен

преди 7 години

Първо им влияха на референдума сега и на изборите. Естествено путин е виновен, а не обама и ес. Няма да стане. Консерваторите имат превес . кой ще осъди ес и обама обаче?

2

Кутев

преди 7 години

Стига бе, какво става тая година, само лоши новини!Тръмп ни предаде, треснаха ни в Сирия, Китай се извърта, Газпром го притискат, мигрантите, дрто ги подгонихме към Европа съвсем замряха, загубихме последователно в Холандия и в България, и във Франция не вървим добре... Сега остава и Брекзита да се провали!От Меркурий ли е това, от какво е, не знам, но го закъсваме здраво! Я работете по-интензивно пък и вие бе, хибриди, почнаха да ни настигат и тука!

1

Good Save the Queen

преди 7 години

Браво. Ще гласувам за този който каже че ще отмени излизането от ЕС :-)