21

Гост

преди 7 години

Вместо да усмивате безобразно бедните и западнали гета вие се подигравате на плюшените мечета в хуманните и развити държави. Да, милярдите на данъкоплатците отиват за оръжия и военни походи по света в името на тържеството на глобализма, чиято единствена цел е да умножи богатството на олигархията. Капитализма навлиза в поредната си отвратителна фаза, но вече го няма Маркс да отвори очите на овцете.....

20

Анонимен

преди 7 години

В тия държави където на убийците им дават плюшени мечета а изнасилвачите ги лекуват с марихуана,*** и порно филми те просто не могат да осъзнаят какво означава няколко милионно цветнокожо гето където дори и дечица на по 6-7 години се разкарват с пистолети и ножове а ако не членуваш в банда която да те пази няма да изкараш и седмица.Ония са брутални типове човешкият живот го нямат дори за чаша топла бира.Как ще спреш такива хора ,как ще им противодействаш?Със захарни петлета и песнички?

19

Дедо

преди 7 години

Осъденият е облечен с маркови дрехи.

18

Анонимен

преди 7 години

Арканзас е един от отвратителните бедни републикански щати от юга.

17

Анонимен

преди 7 години

НЯМА ДА ГИ ПРЛИЕМАТ В ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ.

16

Ангел

преди 7 години

И какво постигнаха като убиха човека.Данеби да спряха убийствата и тежките престъпления.Напротив!Ето за пример да ви дам Норвегия.Най-голямата присъда е 21 години и ще я получиш само ако си масов или сериен убиец като Анфреш Браивик!Въпреки леките наказания в Норвегия се извършват най-малко тежки престъпления в сравнение със всички страни от Европа! Това трябва да докаже че има други методи да се справиш с престъпността и това е доброто възпитание и образование!Там да си насочат усилията!

15

Анонимен

преди 7 години

БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

Наблюдател

преди 7 години

Основният проблем е че изключително дълго бавят изпълненията на смъртните присъди с което се губи смисъла им!

13

Анонимен

преди 7 години

Просто не се прави така. След обявяването на смъртната присъда на последна инстанция трябва да следва моменталното й изпълнение - така е най-хуманно. Освен това, излиза по-евтино на данъкоплатците. А най-важното е, че се съхранява дисциплиниращият характер на този тип наказание - публиката няма възможност да забрави причинно-следствената връзка между престъплението и наказанието с времето.

12

Някой

преди 7 години

Е защо когато в Китай изпълняват смъртни присъди са "нехуманни", а за САЩ - няма ни дума за това? Ха сега ме обявете за русофил и симпатизант на Путин!

11

Бай Рангел

преди 7 години

Адвокатите на екзекутирания ще върнат ли парите на роднините или ще идат заедно с прокурорите и съдиите отсреща в "Айдушка среща" да отпразнуват края на съдебната сага /както става при нас/?

10

Анонимен

преди 7 години

25 години издържане в затвор, кой знае колко милиона по дела... това си е чист бизнес и нищо друго, прибират пари яко

9

Анонимен

преди 7 години

годност на медикамент използван за смъртоносни инжекции ... хахахаако се развали кво ще стане, пациента ще оцелее :))1. тия няма да ги приемат скоро в ЕС, не знам дали го разбират2. защо ли пациента е черен

8

До 6

преди 7 години

Взривяването на бомби сред населението надигане на глава за права ли е?

7

КЕНДАЛ ДЖЕКСЪН

преди 7 години

АКО БЕШЕ В БЪЛГАРИЯ, ОТ 1993 ГОДИНА НАСАМ ДА Е ЛЕЖАЛ В ОБЩЕЖИТИЕТО НА МИТЬО ОЧИТЕ КРАЙ КАЗИЧЕНЕ ЗА ПО НЯКОЛКО МЕСЕЦА, И ВЛИЗАЛ И ИЗЛИЗАЛ ЗА НОВИ УБИЙСТВА ОЩЕ МИНИМУМ 5 ПЪТИ! СЛАВА НА АМЕРИКАНСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА, КОЯТО В КРАЙНА СМЕТКА ОСЪЗНА, ЧЕ НЯКОИ ОТВЕТНИ СУБЕКТИ НА ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ФИЗИЧЕСКИ ПРЕМАХВАНИ - ЧИСТО И ПРОСТО! ЕВРОПА (ПО-СКОРО ОСТАТЪЦИТЕ ОТ НЕЯ) ИМАТ БАЯ ДА СЕ УЧАТ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ!

6

Юрист

преди 7 години

До АнонименАмериканците ще приспят само тези с доказана вина. Ердоган ще изпържи всички, които не са от неговата партия или надигнат глава за правата си!!!

5

"Мустафа"

преди 7 години

Някъде демокрация може,а в Турция не може,защо?

4

Анонимен

преди 7 години

Значи американците могат, Ердоган не може? Алооууу, Туск, спиш ли?

3

Анонимен

преди 7 години

Убил кюнеца жената и 20 години го хрантутят и отглеждат??? Да има смъртно наказание за да се знае, убиеш ли, убиват те. Ще отнемеш човешки живот предумишлено и след 10 до 15 години си на свобода за добро поведение. Убитият изчезва завинаги, а убиеца отново сред хората. Поправен или не, живота го показва, не е.

2

Анонимен

преди 7 години

Значи срокът на годност на отровния препарат изтича и тези започват да изпълняват смъртни присъди на промоция. Нещо като в нашите хипермаркети