263

Бай Рашо

преди 7 години

Тъпанарите от този форум, ако не се досещат вече че ВТОРАТА серия на този филм от Скопие/ с подготвен сценарий от техните любимци зад Океана/,няма да го гледат в най-скоро време в София . . . просто, много се лъжат !!!

262

Гост

преди 7 години

Дачич, те Европа и УСА това ти го правят нарочно бе - ще правиш съвместни учения с Русия, а? Сега се оплачи на Арменският поп, защото Русия ще я ангажират все повече в Сирия. Всичко е измислено далеч, далеч преди да се досетиш.....

261

Анонимен

преди 7 години

До до 305 от славянин 292 Международни организации вече потвърдиха това,чети.

260

Анонимен

преди 7 години

Дачичи да не бърза да се радва от избора на Тръпм,закщото и без Клинтънови,позицията на САЩ по въпроса за Косово остава същата.Така,в Русия разляха тонове шампанско,дори се постараха да хакнат демократите и манипулират изборите в САЩ,но много скоро Тръм попари радостта им.

259

Анонимен

преди 7 години

До до 305 от славянин Абе "чобанино",ти никога ли не спиш,за дребни копейки вмирисваш стола,на който седиш пред компютъра.

258

Анонимен

преди 7 години

до #305: Абе,неграмотен НПО-смет!Газът "зарин" е изобретен от любимите ти германци,чиито за^ник лиже в благоговение царят ви тиквун и е употребен за пръв път пак в любимия ви запад през ПСВ.След това с тази високохуманна газоносна война са се запалили и другите западняци,на западния фронт.Даже Хитлер е опитал тази гадост и за малко да отърве света от себе си,дотолкова,че ВСВ не го е употребил.Доколкото ми е известно,газова война се е водила само на запад,само през ПСВ!Чети бе,***!

257

Анонимен

преди 7 години

До Шоп 309 Български предател,никой не те слуша.България е приемала своите чада много пъти,най-вече,когато са бягали от сръбските кланета при Сърбизацията на Македония.Въпреки нея,сърбите не можаха да унищожат там българщината.Шопите са българи,колкото и на сърбите да им се иска да са "сърби",купувайки такива жалки душици,като теб-***.Станал си слуга на едно малко племе свинари,каквито са били сърбите през ранното Средновековие,а България-държава със самостоятелна църква.

256

Анонимен

преди 7 години

До байхейсТо хубаво хортуваш за Евлоги и Христо Георгиеви, а на въпроса ти:"кои в България сега има 2$ милярда !?"Отговори си сам. Неофициално разправяха, че бил направил софра по случай закръглнето на втория милиард. Или милярд

255

Шоп

преди 7 години

Не разбирам какво съдействие искат от татаромонголи с жълта кожа и дръпнати очи. Оправяйте се, не сте малки. Аз нямам нищо против от България да влизам директно в Албания.

254

extremist

преди 7 години

АЛБАНЦИТЕ ДА СЕ ИЗМИТАТ В АЛБАНИЯ - МАРШ ОТ КОСОВО, МАРШ ОТ МАКЕДОНИЯ И МАРШ ОТ ВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ КЪДЕТО НЕ Е АЛБАНИЯ

253

ognyanz

преди 7 години

Ето мнението на съвременниците на този "мир и просперитет":Захари Стоянов: "По това време имуществото на българите беше на разположение на всяка к'раста, която носеше на главата си г'ъжва"Христо Ботев: "За българина е свободно да дава. Да дава всичко, даже и ризата от гърба си може да ви даде, доволно е само да му рекат: Вяр бе, г'яур".

252

байхейс

преди 7 години

и да завърша: това няма да ви хареса но е така - мир и просперитет на Балканите е имало само докато сме били под Турско робство !Спомнете си братята Евлоги и Христо Георгиеви - те даряват 6 000 000 златни Турски лири за построяването на Университета ! 6 000 000 златни лири прави 1 500 000 унции злато или 1 950 000 000 $ !!!кои в България сега има 2$ милярда !?

251

байхейс

преди 7 години

Колкото до шиптърите това са предимно престъпници и хора от средновековието - Европа беше пропищяла от тях .... сега вече не пищят, щото си докараха по-голямо зло - "бежанците"Има нещо много интересно за шиптърите - те имат договор за взаимна военна защита с Китай ! Договора е валиден и до сега и се признава от Китай, така че ако нападнете Албания, Китай би следвало да се бие за тях

250

байхейс

преди 7 години

Сърбите са гадно племе !Българите, на заграбените от сърбия територии, бяха жестоко репресирани и накрая изчезнаха ! Никои не помогна на сънаридниците ни, а земите до Ниш бяха заселени предимно с БългариМадедонците първо не са Българи, второ са такива продажни ду_педавци, че ще ни загробят така както загробиха и продадаха жалката си държавица

249

Фен

преди 7 години

Ми как да реагират, като ФАЩ точно това целят, и то от години. Разбита и ислямизирана Европа. И си го постигат, хората.

248

Анонимен

преди 7 години

Явно след ракийката шиптърите са ти "сторили" нещо.

247

1912г от тук до края

преди 7 години

В началото на 90-те нощувах в Кюстендил.Седнахме по на ракия с едни миризливи шиптъри и ни в клин ни в ръкав един албанец ми каза,в Македония има само албанци и българи.Трябва да си я поделим''.Отговорих му че не съм Симеон Велики.Со курот ке ви бием е залегнало в тиквата на четвъртитите и това че се плодят като зайци рано или късно ще е проблем за Балканите.А са задружни повече от всички европейци.Четейки коментарите бих казал на някои разбирачи.По-добре сърби за съседи,отколкото тези нагли мюс

246

Трябва

преди 7 години

да подкрепим братята сърби и политически и логистично и по друг начин ,ако ножа опре до кокала и дойде ден в който се "срещнат " с албанците ,тия последните са мноого нагли ,не съм сигурен дали един ден няма да обявят примерно Кюстендил за изконно албански град и да го поискат ,затова тръгнат ли срещу сърбите ,редно е да срещнат и българи срещу себе си .И е време и ние и сърбите да разберем ,че сме братя с обща история ,да спрем с кавгите и да се подкрепяме ,защото имаме и един луд южен съсед

245

Пълно е с луди тук

преди 7 години

Истината е, че сме пълни нещастници, най-големите неудачници в света. Няма държава в света с такъв регрес, такова падение, толкова много гадняри, скапаняци и злобари на едно място. Тази държава няма нито едно постижение в индустрията, науката или културата в последните 30 години.Само чалга, ракия и злоба. От 9 милиона на 6 милиона.Скапаняци.Пълни некадърници на планетата. Само укрите може да ни съперничат по акъл, но те са отделен случай.Мързел и пълно бездарие - това е България сега.

244

Анонимен

преди 7 години

До до 305 от славянин 307 О,да в Сирия,а преди това Ирак,Либия.Този газ е и на разположение на приятерските,на Русия,арабските диктатори,за да избиват инакомишленици.