35

Пешо

преди 7 години

Това ще бъде правителство на псевдо-патриоти и ***!

34

Наблюдател

преди 7 години

"Борисов 3" - За Реформи забрави!

33

ognyanz

преди 7 години

Валери Симеонов е подходящ за министър на енергетиката, тъй като той е готов окончателно да загроби строителството на АЕЦ "Белене". Вече като че ли никой не си спомя, че България плати два ядрени реактора, и сега те са наша държавна собственост. Тъй като са твърде големи и скъпи, за да се скрият някъде, най-подходящ се оказва музейния вариант - да се оставят на площадката на ЕАЦ "Белене" и да им се сложат информационни табели за какво са били до какво са докарани от слугуване на чужди интереси.

32

анонимен

преди 7 години

46 процента не сме гласували нас никои не ни представлява защото не вярвамена никои новите избори след председателството

31

до 31

преди 7 години

Тарикати за един ден , краткосрочни тарикати.

30

до Абе

преди 7 години

Ако питаш мен глупаците сме ние, а тези на снимката са тарикатите.

29

абе.....

преди 7 години

......това не са ли тримата *** ? - не по Доньо Донев

28

д

преди 7 години

Бойко 3 е пародия на политическата система.Преговарят да са на власт хора ,които се съдиха и обиждаха взаимно .

27

Анонимен

преди 7 години

В това правителство, Бойко е най-умен.

26

хм..до 18

преди 7 години

Гладът изостря мисловния процес и сетивата , но подхода на геноцид е страшен.Затова .....наесен с всенародна песен .

25

няма такава държава

преди 7 години

До Крали Маркоааа хванахмв се за зелено пролетта пукна ние още не .... :)

24

зевзек

преди 7 години

е само четирима ли малко са , още трябва .....!!!

23

Народът си ги избра!

преди 7 години

ГЕРБ имаше две алтернативи: "Възраждане" и "Българска пролет" - доказани хора, които имаха праволинейна позиция докато бяха независими депутати в НС. Доц. Минчо Христов, доц. Стела Банкова, Велизар Енчев.Народът не е надскочил комунофилските и комунофобските си настроения от миналия век. Една и съща риторика на омразата и разделението. Този език беше въведен от ГЕРБ - езикът на омразата,на профанизацията.Това е трагедията ни като народ.За нищо не се обединяваме. Не да гласуваме против, а за няк

22

хм....

преди 7 години

А промяната къде е ?Народът пледира за промяна , но никой не се интересува от мнението му.Изводът : няма да го бъде дълго политическото театро. жалко за вярата на народа към по - добро.

21

Анонимен

преди 7 години

КОКЪЛА,КОКЪЛА -ТОВА Е ПРИМАМКАТА И ЛИСИЦАТА БОРИСОВ ДЕТО НЕ МУ ПУКА ЗА НАРОДНАТА СИРОМАШИЯ ,НИТО ЗА ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО НА МНОГО СЕЛА И ГРАДОВЕ В БЪЛГАРИЯ Т.Е. ЗА БЪЛГАРИЯ СЕГА ХВЪРЛЯ НА ВСИЧКИ ПО ЕДНО КОКЪЛЧЕ И СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ СЕ СЕТИ ЗА НАРОДЕЦА......А НА БОРИСОВ ТОВА МУ Е ЦЕЛТА -ТОЙ ДА Е НА ВЪРХА,ТОЙ ДА КОЛИ И БЕСИ И ДА СИ ТЪПЧЕ БАНКОВАТА СМЕТКА !

20

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017г. Ти решаваш!

19

1

преди 7 години

До Поздрав,червенушка е любимата ти тиква,но този път така ще се провали,че народа,завинаги ще си отдъхне от един бай ***.

18

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ ДАСКАЛИ СА ЗАТАИЛИ ДЪХ В ОЧАКВАНЕ НА НОВИЯ СИ МИНИСТЪР. НЯКОЙ ПУСНАЛ СЛУХ, ЧЕ " БОЙКО, КУ,,О!" ЩЕ СТАВА МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО- ТА СЕГА СИ ВИКАМЕ ЩЕ РАЗТРИВА ВРАТЛЕТА, ЩЕ КЪСА КОПЧЕТА, ЩЕ ВИКА С МЕГАФОН- "КУ..ИИИИИИ", ТА АКО ТОЙ ЩЕ НИ УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТИТЕ И ИЗРИГНЕ"КУ..ИИИИИИИИИИИИИ"/ПИТАМ СЕ ДАЛИ ЩЕ РАЗБИВА ВРАТИТЕ НА ПАРЛАМЕНТА/ ЗАЕДНО ДА СИ ПОВИКАМЕ, ЗАЩОТО ДО СКОРО КОЗЕРУВАШЕ В ЕДНА ЧУЖДА ЦЕНТРАЛА, А СЕГА ЩЕ УПРАВЛЯВА, САМО ЧЕ АЗ КАТО ГО ВИДЯ И СИ МИСЛЯ ЗА ЕДНИ УСМИРИТЕЛНИ РИЗИ- ОФФФФ

17

Крали Марко

преди 7 години

ТИКВИТЕ 3 ще изкара по-малко от ТИКВИТЕ 1 и ТИКВИТЕ 2!!! Ще Ви издам една тайна - за здравното министерство ще бъде министър оня "генерал" Стоян Тонев от ВМА - той е изявен ГРОБарски КРАДЕЦ!!! Хайде, със здраве и нови избори наесен - до тогава гладувайте и МИСЛЕТЕ!!!

16

Бай Корлеоне

преди 7 години

Очаквайте КАТАСТРОФАЛЕН ПРОВАЛ на правителство ТИКВИТЕ 3, защото всички там са КРАДЦИ и неграмотни КАЛИНКИ!!! Най-вероятно НАРОДА ще ги измете до есента, а на предсрочните парламентарни избори НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ - ПАТРИДИОТИТЕ /за които за последно гласува и моето семейство на 26.03.2017г./ ще гледат НС по телевизията /който се е хванал с ГРОБарите, вече не съществува - РЗС, СДС,АБВ, РБ и други. / Господ да пази България от тези престъпници - ще теглят нови 16 милиарда евро заеми.