27

Анонимен

преди 7 години

В неделя, в Париж, всички бели европейци християни да отидем на поход на Мира. Всички да носят плюшени сърца и мечета. В края на улицата ще ни очакват тамбурките със заредени автомати Калашников. Но няма да се плашите - ние ще им дадем плюшените играчки. Полицаите ще са на обучение за еврогейска толерантност. Всичко е под контрол. Меркел и Оланд са се скрили в миша дупка и ги охраняват. Ние с любов ще спасим света от джихадистите! Няма да се плашите!

26

ОЛАНД

преди 7 години

Еееее какви са тия ИД? Това е битов инцидент на джебчия с калашник, освен това е нацист и в амок. Не ни ги пробутвайте тия, че бил чалмар боец на ИД, роден в Белгия от баща и майка мирилюбиви мюслими дето цял живот са му говорели колко са грешни белите хора!

25

ГАДОРЯН

преди 7 години

Сега Шарли *** ще пусне ли карикатурка?;)))

24

Евроатлантик

преди 7 години

Случилото се случило! Сега най-важното е да реагираме подобаващо! Фейсбук статуси 'Je suis Paris', свещички, плюшени мечета с избродирани сърчица и огромни транспаранти "Нас не ни е страх" биха били най-добрия отговор! А, и да не забравя да допълня, може би най-важното е всички европейски лидери да излязат и да предупредят хората, че тези атаки нямат абсолютно никаква връзка с исляма и затова сега дълг на всички европейци е да пазят мюсюлманите от, недай си Боже, вълната от "Ислямофобия"!

23

БОЛДИ

преди 7 години

""Ислямска държава" пое отговорност за терора в Париж"А ДОБР'УТРО! ОЩЕ ВЧЕРА ЩОМ ПОЛИТКОРЕКТНИТЕ МЕДИИ ВЗЕХА ДА РОНЯТ С ПОЛОВИН УСТА, ЧЕ СТРЕЛЕЦА Е ЛИКВИДИРАН, НО БЕЗ ДА МУ СЪОБЩЯТ ПРОИЗХОДА И ИМЕТО, КАКТО И ДА НИ УПОЯВАТ, ЧЕ "ЗАСЕГА ПРИЧИНИТЕ ЗА АТАКАТА СА НЕИЗВЕСТНИ" - ЗА ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК СТАНА ЯСНО, ЧЕ ИДЕ РЕЧ ЗА ПОРЕДНАТА ДОЗА МЮСЮЛМАНСКИ И БАЗИРАН НА ПРЕПОРЪКИТЕ НА КОРАНА ИСЛЯМСКИ ДЖИХАД!

22

Анонимен

преди 7 години

"Джижадистът, стрелял на "Шанз-Елизе"" Последно какъв е тоя? ДиДжей или Джудист?

21

Орбан

преди 7 години

Вие не разбирате ли, че целият политически "елит " на Европа е купен, или заставен да следва определена политика на прикрита ислямизация на Европа?!!! И нашата си мутра, и останалите... Орбан е едно малко изключение, но ще му намерят цаката и на него!!! За съжаление! Управлява едно тайно правителство в сянка, не тези пионки на сцената... !!!Това правителство е ционистко, мразещо хората и имащо за цел да ни затрие!

20

Анонимен

преди 7 години

Пак местна тарамбука

19

Moneymachine

преди 7 години

Бий *** мъжо ,обичам та до смърт.Европейския мазохизъм край няма

18

Анонимен

преди 7 години

Франция вече не е това което беше

17

Анонимен

преди 7 години

Абу Юсеф Белгиеца, Германеца, Холандеца и т.н.

16

FAKE news

преди 7 години

Дезинформацията е пълна и всички я приемат за истина!

15

.

преди 7 години

Тия па вде са бдителни и ги гърмят като зайци, грабеж било не знам си кво било, още като прочетох random стрелба с калашников ми беше ясно, че се издирва некой пустинен плъх. Нищо де, товадане се интерпретира като все едно бежанците са виновни ....мдаммм исландците са виновни, харабите са окей, няма да ни уплашат демонокрацията, продължаваме да си внасяме от тая стока, вива ля франкистан !

14

виновен

преди 7 години

е Путин, дето бомби Алепо и гони римляните насам!

13

споко товарищи!

преди 7 години

Много сте превъзбудени. Кво сте гракнали ве? Като удариха русия ви беше тъжно... И с атентати Франция е 10 по- добре от алкохолния ***!

12

Факт

преди 7 години

Починал е и втория полицай-значи работата е довършена...Наполеон сигурно се върти в гроба-докъде се докара тая велика някога нация!На колене пред тара.мбуките!

11

Анонимен

преди 7 години

До скоро си мислехме, че Френската демокрация, система на управление, общество трябва да са еталон за нас. Но разбрахме, нищо от тези амбреажи не трябва да приемаме, нищо!! Тарамбуките си ги трепят когато им е кефче, а такива като се оказва поредният известен който вместо да е в Сена за храна на рибите си ходил свободно и си намерил АК 47. Приемането на милиони аллахакбаровци с цел социализация се оказа мираж!И продължават властите да убеждават, че било опит за грабеж? Забрана за исляма и гонене

10

Анонимен

преди 7 години

Скукаааа! Дайте нещо за Чийзъса или Крисколина!

9

Факт

преди 7 години

Бил е осъден на 20 години затвор за тежко раняване на двама полицаи,но е пуснат много преди изтичане на присъдата.Тогава са го спипали в крадена кола.А бе,тия франсета са пълни мазохисти!Сигурно тогава им се е видяло малко,та са го пуснали да довърши делото.Очевидно е,че има само едно решение на проблема-пълно прочистване или НОВА РЕКОНКИСТА!Исляма трябва да бъде изритан от Европа!Като за начало може да се лишава от гражданство и екипулсира всеки извършил престъпление(каквото и да е) имигрант!

8

да

преди 7 години

айде какво става, френски п'едаликарикатура няма ли да има-нали сте по хумора (ама на чужд гръб)..и да не забравите плюшените мечета и концертите докато погребвате разстреляния полицай в знак на солидарност с бедните терористи-емигранти да ви е'ба в тъ'панарите