33

"избран "

преди 7 години

е баш сега ли намерихте да протестирате ... аре след 4 години преди изборите елате пак че вече и в парламента се чудим с какво да ви лъжем

32

анонимен

преди 7 години

евроатлантическите инвестиции тьрсят разграден двор за да кацнат ето горезултата

31

До 25

преди 7 години

Доста плитка ти е лъжата...кога в Италия плащат в долари...а на 1500 долара колко са ти разходите...1000 .За 1500$ ако искаш да пестиш трябва да живееш като куче.И ние сме имигранти така че тия ги разправяй на баба си.

30

До 30

преди 7 години

Да имаше заплати 200 лв ама по селата.Майка ми е получавала 700лв заплата в Русе...дори и сега 700лв са сериозна заплата в България.....така че не говори тъпотии.Освен това по селата хората си докарваха допълнително пари от частна дейност...въпреки че официално бе забранена.Има голяма разлика ако вземаш 700 но разходите ти са 300 и всичко е на поносими цени ...сега и 2000 да вземаш разходите ти са 1500 и за капак всичко е скъпо

29

ДО 29

преди 7 години

До Анонименкато лъжеш накъде гледаш, дрисък? При бай Тошо се почваше от 100 лв. заплата. Мед сестрите даже на 90лв. старт. 200 лв беше обичайна заплата и се водеше доста добра. Пенсиите бяха по 60-90лв.Демек всичко което си написал е тотална измислица..явно си на 13 и си чел *** за да ги ръсиш или си просто обикновен брутално-лъжещ руски ***!

28

Анонимен

преди 7 години

При Тодор Живков Баща ми започна с 250 лева, а завърши с 800 - 900 лева. Някои категории работници вземаха по над 500 съсвем спокойно. Други се пенсионираха на по 45 със значителни пенсии. Комбайнерите лятото стигаха над 1000. Шофьори на тирове - над 800. А билетчето за градския транспорт беше 6 стотинки. Вестника беше 3 ст. Хляба Добруджа беше 27ст, ако не се лъжа. Женици с 8 - ми клас в електронната промишленост запояваха кабели за по 450 - 600 лева. Сега има банани. И дънки.

27

Анонимен

преди 7 години

Абв славянин По Живково време с дънки снабдявахме славяните от СССР. Дънките не са били проблем в България. ПРОБЛЕМА БЕ , ЧЕ *** ОТ МОСКВА КАЗВАШЕ КАК ДА СЕ ЖИВЕЕ. В БЪЛГАРИЯ.

26

славянин

преди 7 години

Магазините също са пълни и с дънки, какъв ви е проблемът!? Бананите и дънките са ''слънцето и въздуха'' на всеки българин, а те са в преизобилие по магазините!

25

сланянин

преди 7 години

Но магазините са пълни с банани, за какво протестирате!?

24

Анонимен

преди 7 години

АЛО ТОДОР ЖИВКОВ. При тебе небях доволен от заплатата ти. ПЛАЩАШЕ МИ СЕ 120$=250лв./ за мес.ЗА ТОВА ТРЪГНАХ ДА БЯГАМ ЗА ИТАЛИЯ. Поканихаме за 1500$ за месец. АМА ТИ КАТО МРЪСЕН КОМУНИСТ. ПРАТИ КУКИТЕ ДА МЕ ХВАНАТ НА ГРАНИЦАТА.Е ЗАТОВА ТЕ МРАЗЯТ БЪЛГАРИТЕ.

23

Анонимен

преди 7 години

Съвсем нормално като за италианска фирма. Тези номера ги правят още от 1990 г.

22

Анонимен

преди 7 години

"Шивачките от Дупница, които преди месец протестираха заради неизплатени заплати, продължават да стоят без пари. Фирмата, в която те работиха вече е закрита."Ами ще я закрият, като искате по-високи заплати и правите проблеми чуждестранните инвеститори ще се изнесат на там където са по ниски и стойте сега без работа и без никакви заплати щом сте толкова алчни за високи заплати. Не стига, че ви дават хляба, ами и по-високи заплати искали! Те могат без вас, ама без рабта как е без заплата, а?

21

Капиталист

преди 7 години

Проблема на тия италиянски капиталисти е че са комунисти. Само кокомунистическите капиталисти мислят за пари и печалби а истинските капиталистическите капиталисти мислят как да подобрят състоянието на работника и как с печалбата на дават по-високи заплати. Капитализма трябва да се изчисити от комунистите и тогава ще се оправи. Капитализмът е най-добрата система, никой не е измислил по добра, но първо трябва да се изчистят комунистите.

20

Скънка

преди 7 години

Ограничени хорица сте...Каквито италиянци, такива и американци, и германциВсичко е до хора и хора. Как ще поставиш всичко под един общ знаменател?

19

Анонимен

преди 7 години

До 19 АМИ НИЕ СЕ УЧИМ НА КАПИТАЛИЗЪМ. При другия италиянец ще постъпиме като ЕЛИСАВЕТА. И КАТО ВИСНАТВ 100 - 200 СЪКРАТЕНИ НА СОЦИАЛНИ .Ще се променат нещата. Ние и от социализъм незнаехме. АМА КАТО ПОЧНАХМЕ ДА СТРОИМ , НЕ СЕ ПОЛУЧАВАШЕ.

18

Тато из Правец

преди 7 години

Кой не скача е червен ! Помните ли ? Нали искахте капитализъм? Ето ви го !Бачкайте и не протестирайте ! Нали сега има банани!

17

Възмутен

преди 7 години

Виновни са нашите така наречени законотворци.Кой измисли тези калпави закони?И защо няма справедливост в нашата държава?С какво точно се занимават тези 240 хрантутника в Народното събрание?

16

Анонимен

преди 7 години

ДО 14 ДЪРЖАВАТА МЪЛЧИ ЗАЩОТО Е Г У З Н А. Прибра от италиянеца, прибра и от шиБачките И духна заедно с АДМИНИСТРАЦИЯТА СИ.

15

Анонимен

преди 7 години

Медиите в държава, която е на 113 място в класацията за свобода на словото упорито крият името на фирмата, със собственик италианец престъпник.Колко логично и следващо от само себе си е това.

14

third world

преди 7 години

Изобщо не харесвам италианци, явно и има защо.