26

Анонимен

преди 7 години

До св.св.Маркс и Енгелс И как ще защитят интересите на България . Дебелогъско вече ги защити с ТУРСКИ ПОТОК , АЕЦ-АК КОЮ. Сега ще събира гласувалите за ГРОБ и ще пърд..ат в ,,ХЪБ,,а белким го напълнат с газ .

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 32 ТОВА ГО РЕКЛАМИРАШ ОТ ГОДИНИ ...ТАНКЕРИ ..ПОРЪЧКА .... тО ШИСТОВАТА МАНТРА СЕ СРИНА ОТ 2-3 ГОДИНИ ,АМА НЕЙСЕ ,МАНТРИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ

24

Киро Кюмюря

преди 7 години

За боко е ясно, ама за това очилатото, кой ви плаща да ни занимавате ежедневно с него?

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30"Какъв Газпром бе, Путин я дава скъпо газта, ние чакаме танкера с евтина шистова газ от братска Америка!"На теб все още ти се струва янлъш тая работа, но САЩ са поръчали на работника си Китай 80 мега газови танкера с обем от 300 хиляди куб.м. втечнен газ всеки един. Първите 8 танкера ги получават през септември тая година. Един куб. втечнен газ се равнява на 614 кубика газ в нормално състояние. Сметките ги оставям на теб колко газ може да се пренесе с тази флотилия.

22

Анонимен

преди 7 години

"Газпром" събра Борисов и Трайков на една масаИмам големи съмнения, че боко е вдянал какво трябва да се прави. Сигурно накрая пак ще излезе с номера, дайте да не дразним Путин и да продължим да си мъкнем скъпия руски газов хомот.

21

Анонимен

преди 7 години

Какъв Газпром бе, Путин я дава скъпо газта, ние чакаме танкера с евтина шистова газ от братска Америка!

20

Браво!

преди 7 години

От конструктивните усилия на новия и служебния кабинет, бившите компетентни лица-Т.Петкова и Т.Трайков и техния положителен дух за сътрудничество, ще има условия за успех и справедливост! Господ да ВИ помага за успех и благоденствие на РБългария в ЕС!

19

Yoan

преди 7 години

Я да видим кой ще тури ръка на доставките за газ? Нещо "Евразийско" изглежда има в схемата!

18

Анонимен

преди 7 години

А какво стана с находищата от газ в Черно море, кога започва Бойко разработката на газовите находища в Черно море, кога ставаме Кувейт на Балканите?

17

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Щом смятате че Трайков и Борисов няма да защитят българските интереси пред Газпром,дайте да възложим тая работа на Р.Овч и Пеевски.Те поне са с вече доказани качества...

16

Анонимен

преди 7 години

Защо на снимките около Ху Бан-Кя-нин винаги има негови съратници?За да имаме визуална представа как изглежда част от българския национален отбор демок-рет-енски и демок-рат-унски " ***-или"!

15

Брюксел

преди 7 години

За ТЕЦ 1 и 3 е имало среща в Брюксел, на която е изказано мнение, че задължителното изкупуване е държавна помощ. Кой удължи концесиите на ТЕЦ 1 и 3 с 50 г. - ББ. Кой продаде държавен дял 33% от тока - ББ. Кой спря "Белене" и Южен поток - ББ. На кого е Топлофикация - ГЕРБ - община.Кой е сключил концесия за Софийска вода - Общината - купуват по 4 ст., а продават по 2 лева, плащаме загуби 50%. Да не забравяме 70 000 евро консултантски услуги за Трайков - АЕЦ. Готви се поредната далавела за ЧЕЗ.

14

НЕМА ПРОБЛЕМ!

преди 7 години

ГАЗА ...ако не е от Русия ---- ще е от Турция!Ердо , нема да си забрави роднините у България , като стане студено!От догодина , започват и сондажите в Кипър!

13

Анонимен

преди 7 години

ЯСНО МИ Е ЩОМ ГАЗПРОМ ГИ Е СЪБРАЛ НА ЕДНА МАСА. РЕЗУЛТАТА Е , ЗДРАВИТЕ ЯЙЦА ПРИ ЧУКАНЕТО СА НА ГАЗПРОМ.КАКТО СЕ КАЗВА. НИКДЕ КРОМЕ КАКТО МОСКОВПРОМЕ.ЗА ЕС остава чукнато яйце. ТАКА ГО ДОКАРВАТ НАШТЕ "ПАТРИОТИ"

12

руску

преди 7 години

До байхейсПредоговарянето на условията с Газпром е благодарение на западните ни приятели, а руснаците си ни дерат от край време и не само с цената на газа.

11

Анонимен

преди 7 години

Червеният Дебелогъзко да прави ,,Хъба ,,и всички Червини гербаци да ходят да пър ...дят в него и да го пълнят с газ .

10

Анонимен

преди 7 години

до 11: "БГ санирането ще ти спести около 1,5% до 2% . Това дето си написал са пълни смешки."Добре санирано жилище спестява минимум 25% разход за отопление - твърдя го от собствен опит. Какъв е % на газ за отопление в БГ е друг въпрос.

9

Анонимен

преди 7 години

..."Газпром" събра Борисов и Трайков на една маса...Там ФСБ (КГБ) им е показало "от къде духа вятъра" и "къде кукурига петела"!Парите, братя българи, трябва да се връщат, и то с лихвите!Който е платил изборите сега си иска "неговото"!А бедните ... да го д..ат!

8

Анонимен

преди 7 години

"Газпром" - дългата ръка на Кремъл !

7

Анонимен

преди 7 години

Това, че служебното правителство е на път да проспи това становище (а може би умишлено да го саботира) ще е най-големият му провал! Грандиозен гаф, от който ще си патим още дълги години!