94

Анонимен

преди 7 години

Просто успокоява овцете,че корабът потъва нормално.

93

tit

преди 7 години

Това го е предсказал Нострадамус преди 500 години

92

1

преди 7 години

Както е тръгнало, Европа ще се ислямизира.

91

абе.....

преди 7 години

....никакви глупости не са

90

Анонимен

преди 7 години

Аз не съм против религиите,но фактите са си факти.В Австралия мюсулманите вече искат автономна държава,в Гърция се страхуват да ходят по улиците и не пускат децата си да играят навън,в Европа има гета,страх и т.н. и т.н.Материали в ю туба колкото щеш - на живо.Работи и цензура,за да не се възмущават хората или да възникват конфликти,а може би и за да не протестират хората.

89

Българин от Германия

преди 7 години

Най-малко са 6 милиона мюсюлманите в Германия. В много от големите градове процентът им е сравнително висок, 20%-30%. Има много NO GO AREAS. Не вярвайте на купени журналисти.

88

математик

преди 7 години

Не вярвайте на статистика, която сами не сте манипулирали !

87

перИспектива

преди 7 години

Бившия президент на САЩ Бил Клинтън в частен разговор казал,че "ние научихме белите жени да лягат с черни,сега ще ги научим и да раждат от тях!"

86

факт

преди 7 години

Унищожаването на Европа чрез ислямизация е очевадно.

85

seira

преди 7 години

РЕКЛАМА ОТ 2030 г.:"ДОБРЕ ДОШЛИ В САУДИТСКА ГЕРМАНИЯ!"

84

от Бон

преди 7 години

***чeрнилkи

83

от Бон

преди 7 години

Бе кви са процентите не знам,и кой кво пише не ме интересува,ама хич,но в Германия от *** не можеш да се разминеш!

82

Анонимен

преди 7 години

к'ви 2050 ?! още 2025 ще е така

81

Реалист

преди 7 години

До Не ги мислетеДано да стане така, ама се съмнявам. Обречени сме и ние, побеже сме германска колония. Тъпият български народ даде властта пак на мутрата - ***.

80

ЕЙ

преди 7 години

Голям страх, голямо нещо... не можеш да спреш гората да се разлиства и тва е :)

79

mushan

преди 7 години

Ако журналистката Василева е коректна,би трябвало да посочи тези ,,учени''. Статията е от Дойче Веле на ,,българския журналист'' Александър Андреев.Но ако прочете книгата на Тило Сарцин ,,Германия се самоунищожава'' не съм сигурен дали ще поддържа своята либерастка теория.

78

Ангел

преди 7 години

Европа може би ще стане Ислямска след 50-тина години но преди това ще се случат много много събития и след 50 години по младите ще са чували за Исляма и Мюсюлманите само от историческите хроники.До 10-15 години Исляма и нейните поклонници ще бъдат заличени от тази планета и Религията забранена със закон и това вече е повече от ясно!

77

extremist

преди 7 години

До Анонимен 158 : ТИ ЖИВЕЕШ БАЯ ДАЛЕЧ ОТ БЕРЛИН; СПРИ ДА ЛЪЖЕШ ЗА ДА НЕ ТЕ ЗАПОЗНАВАМ С ДРУГИ ЖИВЕЕЩИ ТАМ... ЛИЧНО ЗА МЕН, ЗАДОЧНО ЗА ТЯХ И ПОСМЪРТНО ЗА ТЕБ...

76

extremist

преди 7 години

Германия щяла да стане ислямска държава през 2050 г.? Глупости! - АБЕ МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО: ОКОЛО ГОДИНА И ПОЛОВИНА ОТНЕ НА ТЕЗИ "УЧЕНИ" ДА СКАЛЛЪПЯТ ОПОНИРАЩ ОТГОВОР (КОЙ ВСЪЩНОСТ Е ВЪПРОСА НА КОЙТО ОТГОВАРЯТ БЕЗ ДА ГО ИМА); СЛЕД КАТО НЕЩЕАТА СА ТОЛКОВА ПРОСТИ И ЯСНИ КВО МЪДРУВАХТЕ 18 МЕСЕЦА ЗА ДА СКАЛЪПИТЕ МЪГЛЯВ ОТГОВОР ???

75

стига лъжи

преди 7 години

германия след русия е следващата велика ислямска държава.само се чудим в кой град да построим джамията.щото от магистрали няма място.но ще е подходящо в кьолн.срещу онази катедрала.ама нещо по грандиозно.поне турците това го умеем ако не друго...