8

шматка

преди 7 години

Няма ли да се получи парадокс ако не се преизчеслят всички пенсииСоциалната пенсия в някой случай да надвишава тази за стаж

7

Айде

преди 7 години

Да са ви честити патриотите във властта. Вдигат се само пенсиите на тези дето не са се осигурявали, а тези които десетилетия внасят осигуровки остават с 200лв. Сиреч ако си се осигурявал и работил получаваш колкото тези дето цял живот да се почесвали. Благодаря ти Бойко, благодаря ти Волене, благодаря ти Каракачанов! Истински патриоти!

6

българин

преди 7 години

Пенсиите не трябва да бъдат под прага на бедността. Работниците получават ниски пенсии, а партийните секретари, ДС, военни, полицаи, чиновници, спортисти, артисти - високи.

5

Анонимен

преди 7 години

Пенсиите трябва да се премахнат. Окончателно.

4

Анонимен

преди 7 години

Значи,според "фризера" Горанов,пари за всички пенсии няма,но по 1 милиард и отгоре за саниране има.За нас е ясно,че при пенсиите няма да има далавера,но при санирането-ехаааа.Честито на печелившите.Но щом народа мълчи,значи е доволен.Давай Горанов,още може.Тоя народ това заслужава.

3

Анонимен

преди 7 години

На колко си се осигурявал, че получаваш 300 лева? На 700 ли?Ееееми не плачи сега.

2

Анонимен

преди 7 години

ЕЙ, ГОРАНОВ МИ МИНИ НА ПЕНСИЯ И ТИ БЕ!!! ЩО САМО РАЗПРАВЯШ, ЧЕ НЯМА, КАК ЗА ТЕБЕ ИМА И ДОРИ ИМАТЕ ОЧИ И НАГЛОСТ ОЩЕ БЛАГИНКИ И АВАНТИ ДА СИ ГЛАСУВАТЕ,А ЗА ПЕНСИИ НЯМАТЕ? Я СЕ СПРИ С НАГЛЕЕЕНЕТО БЕ И ПРОБВАЙ КАК СЕ КАРА С 300ЛВ МЕСЕЧНО.

1

Гюнтер

преди 7 години

Кое наричате "скок" бе... Нямам думи с които да,ви ругая,нямам!!!Вие сте... "НИЩО"!