11

Tokitoka

преди 7 години

До hasan agataАма пиши на Български!

10

реалист

преди 7 години

До Браво! до 3Аз пък се обзалагам че няма да изкара пълен мандат.

9

Анонимен

преди 7 години

ДО 3Първо партиите не са две, а четири-патриотарите са сбирщина от 3 партии и с тази м...утрите на боко станаха четири, пък колко са мъдри, колко да са мъдри, скоро ще ги изметем ама с камъни и дървета, а може и с пушки за по-сигурно

8

Анонимен

преди 7 години

Ще има ммнистри, ще има и ограда чак до границата с Македония , построена от фирмите на Валерката ПатреЕота, продажници г...адни

7

Анонимен

преди 7 години

СИ ДЕ РОВ ,СИ ДЕ РОВ ! СИДЕРОВ МИНИСТЪР ! БОКО и СИДЕРОВ - това си пожела ,това си избра т.ъ.п.и. българино !

6

ognyanz

преди 7 години

В "Големанов" на Ст. Костов един от героите казва "Партията един ден може да остане без членове, но без кандидати за министри - никога!". Така че не се тревожете, хора за министри ще се намерят.

5

анонимен

преди 7 години

До Браво! Готов си за PR на правителството. Честито, а дали някой вярва?

4

смЕх

преди 7 години

На дипломатичен език напредват значи, че пазарлъка е жесток и тъпчат на едно място тиквата ще се задави с поредния златен пръст който може да стане и среден.

3

Анонимен

преди 7 години

Очакваният нов състав на правителството начело с двукратно номинирания досега баш министър бай Х-У- като на всички правителства на БГ след 1989г-клетвопрестъпници, продажници, демок-ре-тени, демок-ра-туни,клеп-томани,мил-иционери, жура-нализци, социоп-ати,наркомани, комарджии, нарк-отърговци, контрабандисти,средни и дребни неудачници в живота,бракоразводни адвокати,келнери,Чичол-инковци и Чичол-инки, специалисти от кол и въже,инженери-разносвачи на банички...и обикновени пед-ер-аси!

2

Браво!

преди 7 години

Браво!Наблюдаваме много мъдро поведение от страна на двете партии, които спечелиха доверието на българския народ! Първо трябва да се изчисти в детайли програмата и едва след това да се говори за персонални кадри. Това е гаранция, че няма да се появяват конфликти в последствие, след като министрите започнат своята работа. Това пък е допълнителна гаранция, че правителството ще изкара пълен 4-годишен мандат, каквато е волята на народа!Браво!

1

hasan agata

преди 7 години

nuvo pravitilstvodu kugaana isen ili napruletpak izburripak ustafka buykoburisovpak i pakdu kugaNARODE YAZIK ZA NARUDA