17

Анонимен

преди 7 години

До Angelеййй много знаеш ти бе *** !! Ако не беше ЕС ти и работа нямаше да имаш неблагодарнико !

16

Анонимен

преди 7 години

Не, проблемът е, че сега 2 години само с това председателство ще се занимаваме, а реалните проблеми на страната ще се задълбочават, докато след 4 години и като преминат еврофондовете, страната ще е супер зле, ще остане само една софия, другото обезлюдяваща мизерия и *игания!

15

Angel

преди 7 години

Сега разбирам, но все пак - ЕС не е било създадено за доброто народите на държавата, а да задоволят алчни, ненаситни докопали се до властта политици. За останалите данъкоплатци - ратйцтво, гурбет, прислуга, чистачи, мазачи, стрители и какво ли не още. В Брюксел балона на скъпоплатената администрация се надува, надува... Добре направиха англичаните..

14

one

преди 7 години

повечето сте много сори ама ще го кажа ограниченитова че ще се похарчат някакви пари за председателството на ЕС какъв ви е проблемакато не искате ЕС и НАТо аре в Русия Северна Корея или някоя средноазиатска тоталитарна странааман от прости *** и комплексари

13

Анонимен

преди 7 години

Ставай, страна огромная, поробена страна! На бой с крадлива мафия, с мутренска цензура!

12

xax

преди 7 години

Какви са тея безсмислени сметки и ЕС, на нас ни дай да изнасяме домати и консерви за Путин, това ни е амбицията в живота. Ама какво земеделие имахме, помните ли ей, кви вкусни домати. А от време на време като пуснат салам Камчия от чисто месо, вие ми хвалите прошуто и чоризо.

11

Анонимен

преди 7 години

Дамммм...преди дни гледах за жената,която е самотна майка с 2 деца,бяха и дали общинско жилище напълно негодно за живеене.Пари за нужния ремонт се събираха от жалостиви дарители. Жената имала лошия късмет да се роди българка в България.В същото време се строят къщи на ***,защото нямало къде да живеят след събаряне на незаконните им къщи.А подобни общежития стават негодни точно след пребиваване в тях на ***. Та така хранят от нашия джоб *** и европИйци,а ние от тях виждаме само-00

10

Анонимен

преди 7 години

Щом трябва да се харчат парите на хората нашите политици нямат равни!Най бедната страна ще изхарчи най много в ЕС, както и плаща и най големите партийни субсидии в света!Така герб и бсп платиха 8 млд за кражбите от ктб и Белене но за пенсии няма и няма да има!Но народа си ги обича доволен е и си гласува масово за тях!?

9

Аличауш

преди 7 години

В турския език има една подходяща за случая поговорка. Ще Ви я кажа и преведа. "Айранъ йок ичмейе Ат'иле гидер съчмайа". Айран си няма за пиене, на кон отива да ***"/по нужда, на тоалетна/. Това е присъщо на Българина. Народа по провинцията може да проси и пие мр'ъсна /радиоактивна/ вода, но ние трябва да се ог.... на Европа. Чалъми.

8

Анонимен

преди 7 години

То 10 години вече само ни "струва"!!Струва ни нови игрища на села с по 50-60 жители пенсионери на кръст,които с бастуните си могат да спринтират по пистата,струва ни паркчета и градинки некакви по градове,села и паланки,струва ни разни безсмислени проектчета като преброяване на диви гъски и куп други животни.........ама важното е гордо да стърчи една табела до тях!!Нищо,че са безсмислени!!!А нова фабрика-,ама нов завод,ама съживяване някакво и по някакъв начин на икономика-НЯМА!В другия живот!!

7

Анонимен

преди 7 години

ЕС не е лошо нещо,про руските ви комунистически мозъчета не могат да го осмислят,лошо е ГЕРБ ,МВРо и обединените ***,които уж са за русия а зад гърба ви ва крадат ,крадат парите които ес ви дава .

6

Анонимен

преди 7 години

Нито ни трябва ес , нито ни трябва нато , а и кръглия зеленчук от Банкя не ни трябва

5

Тихо

преди 7 години

Ще ни струва, защото решиха да строят цели нови естакади до летището за да се предвижат чиновниците от Брюксел с една минута по-бързо. Но нали строителните фирми се отчитат на герб, българина да даде 77млн от празните си джобове, а за пенсии и здраве - пари няма...

4

Анонимен

преди 7 години

Много скъп цирк е тоя ЕС, поне номерата да бяха интересни, та да баламосат народа, а то-нищо.Вдигай клоуните и кой от къди е."СИГУРНОСТ" е най-напоителната идея в момента...не важно какво казваш, а как го казваш.

3

Циник до 1

преди 7 години

Ъъъ....те са необходими за "сигурност"...демек някой от новопоканените алаходупци да не гръмне европейските ни представители в Брюксел! Много се притеснявам за другаря Бареков!Да не го прегази някой тираджия!А народа - бръшнян чувал ....колкото повече го тупаш - толкова повече пуска!

2

Анонимен

преди 7 години

Стига несериозни теми, пуснете нещо за Чийзъса! Например снимка в калта на отпечатъците от обувките му с Есмералда, как се обичат и т.н.

1

Гошо...Тъпото

преди 7 години

В една бедна държавица като нашата,управляващите винаги ще намерят...още парици да изцедят от народа,за да ги дадат за...глупости.