8

Анонимен

преди 7 години

Децата играят компютърни игри, в които избиват де що видят, и не им е скучно. После сядат да погледат телевизия и там пак борат скуката с изтребителни екшъни. Отиват на кино - пак трепане. На улицата гледат дебели чичковци, които издевателстват с дебелите си коли над тези с нормално тегло - не е скучно. И т.н. скукоубийства.А г-жа Брестничка тръгнала да обяснява, че ако на децата не им е скучно - нямало да има насилие в училище...май дамата не е наясно как се бори скуката днес...;)

7

анонимен

преди 7 години

Един часа след полунощ, на започващия сериал пише не се препоръчва за лица под 12 години През деня има достатъчно сцени на насилие, секс и т.н. Отбиване на номера това е основната причина за агресията и недоверието. Поведението на надутите политици също е модел за подражание. Защо да обвиняваме децата те се учат от нас. Може би защото нямат възможност да ни отговорят те са идеална мишена.

6

ава

преди 7 години

Всичко е съвкупност от фактори.Не е само семейната среда причината.Лично съм виждала как госпожата от детската градина дърпа детето и го блъска,защото не се подрежда в строя.Може да са единици, но ги има и такива.Средата която ни заобикаля също е фактор,детски филмчета които уж трябва да са за деца,но съдържанието им е леко странно.И още и още .

5

1

преди 7 години

С безумния преход, децата са поставени в пълен хаос на ценности, възпитание, интереси и вината не е тяхна! Последица от пълно отричане и поредно започване от нулата с некадърни водачи!

4

Анонимен

преди 7 години

Престъпление е да имаш дете в България. Неадекватно образование спрямо бизнеса, чалго-мутренска среда още от началните отделения, какво да говорим за по-нататък. Или ги обричате на глад и мизерия или ги обричате да станат престъпници или корумпирани *** каквито са всъщност 90 % от началниците на фирми и нагоре по пътеката чак до президента. Всичко е с връзки!

3

Анонимен

преди 7 години

Оценка за поведение би била огромна грешка - само ще увеличи разделението между децата и ще доведе до лепене на етикети и дискриминация.Още по-лошо, може да доведе до изнудване ("Дай 100 лева или ще ти намаля поведението!").В ниакакъв случай не трябва да се въвежда!

2

88

преди 7 години

Агресията няма място не само в училище,но и на всички други места,включително в семейството най-вече!Да учим децата на позитивни отношения практически,на себепознание и на обществено чувство за справедливост и хуманизъм!

1

Анонимен

преди 7 години

Много ясно че агресията тръгва от средата, но не само семейната. Само като видиш истеричните и убити от живота шматки, работещи по ясли,детски градини и училища и много неща се изясняват.