23

БВ

преди 7 години

Британия сбърка с Брекзита.Стандартът им ще спадне драстично и нищо няма да им помогне в това отношение.

22

Евролюб

преди 7 години

Ходът на Мей с предсрочните избори е стратегически правилен. Ако не го беше направила, трябваше да води кампания веднага след излизането, когато британциге ще изпитат на гърба си глупостта, която направиха. Защо Брюксел отлага, не мога да разбера. Брекзитът е неизбежен и трябва да се свърши максимално бързо, за да се ограничат щетите върху европейците

21

Анонимен

преди 7 години

А бе явно брекзит няма да има.

20

До анонимен 19

преди 7 години

Великобритания има ли Конституция?

19

били бой

преди 7 години

Как ще излязат от най големия икономически пазар в света,в който имат водеща роля.Цял свят се натиска да влезе на този пазар.Путин води войни за да може да си продава газа и петрола тук.Оная канадка се разрева като отначало и казаха че няма да се подпише СЕТА.САЩ от кога натискат за ТТИП и кви ле не магарий направиха заради това.Китай заявиха че за тях силен и голям ЕС е много важен.Британците искат повече пари,това е цялата работа.

18

Анонимен

преди 7 години

Тия избори през юни са на практика втори референдум.Някоя от партиите ще обяви, че няма да изпълни Брекзита (по конституцията на Великобритания не е задължително да се изпълняват резултатите от референдумите). После тази партия ще спечели изборите. Ако трябва, другата ще и помогне малко :)

17

Анонимен

преди 7 години

Супер! Ще си имаме европейска агенция! Много готино звучи!

16

Анонимен

преди 7 години

Блазе им на британците, тоя цайсат олиго френ вече не ги командва, Меркел за тях вече е никой, брюкселската секта вече не им дава наклон в живота...

15

също анонимен

преди 7 години

Първо се научи да пишеш граматически правило и после плискай размисъл....

14

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е Лондонското сити да бъде затворено!Да се преместят банковите институции в някоя по-нормална държава, напр Германия!Писна ми от банкерчета, които първо фалират банки за големи премии, а после източват осигуровките ни за да спасяват фалираните от тях банки. Лондонското сити има огромна роля в финансовата криза в ЕС!Да бъдат изметени! Всеки, който съсипва живота ни на нормални хора и граждани на ЕС, да си понесе последствията!

13

Анонимен

преди 7 години

Миналата година Мей смяташе че като изкара Обединеното кралство от ЕС ще и издигнат колона до колоната на адмирал Нелсън. Сега разбра че най-вероятно ще я линчуват за глупостта и, та спешно се наложи да прехвърли отговорността на някой друг.

12

Поздрав от Бирмингам

преди 7 години

Пичове брексита беше гласуван от черните приходящи в Англия. В кралството е пълно с пакистанци, *** и всякакви тъмни от бившите им колонии, които живеят на помощи и нямат никакво европейско самосъзнание. Тези хора ги е страх от квалифицираните европейци, от кадърните източно европейци, които им взимат работата. Англетата никога няма да посочат проблема с колониите си, защото ще трябва да спрат да ги ограбват, а тогава Англия умря! Това е!

11

Анонимен

преди 7 години

Мей има мандат до 2020 година т.е. като е толкова сигурна в Brexit можеше поне 2 пъти да извади UK от ЕС. Само че нещо се случи, случи се това че едва сега голяма част от англичаните разбраха каква беля са направили миналата година. Виждайки, че губи подкрепа за Brexit-тa Мей извъртя работите до това електората да решава отново съдбата на UK, защото такава тежка отговорност не може да се поеме от човек като Мей, когато и самата тя не е убедена в правотата си.

10

Анонимен

преди 7 години

Очевидно е че никой не иска да излиза от ЕС,но сега го удрят на его. Понеже така са решили на референдума некви глупави чичковци на 50+, без финансово образования. Искайте втори референдум бе *** , хем ви боли хем ви сърби.

9

Анонимен

преди 7 години

Какъв Путин ви тресе отново?! Фарадж е националист, английска *** целяща да изнудва ЕС!Докато Англия е в ЕС няма да прокопса тоя саюз, защото те просто искат да управляват финансите на ЕС, но пък не са с Евро! Това е абсурд! Как управляваш евро потока и отричаш еврото като валута! Дори само заради този съботаж трябва да ги изхвърлят. Аз съм за силен и единен ЕС! Съмнявам се Путин или Тръмп да се кефят от мисълта за силен ЕС. Така, че който съботира и изнудва ЕС - ВЪН! За назидание на всичк

8

Англичанин пенсионер

преди 7 години

Аз гласува брексит фураж каза и tyrkie djon, ама може вземи много лири пенсия цял живот пита?

7

Анонимен

преди 7 години

Брекзит няма да има, това ще стане факт след изборите през юни. Язък дето путинистите толкова се радваха.

6

За Европа

преди 7 години

Госпожата бяга като плъх. Иска друг да носи отговорността за наглостта им. типично по английски. А ЕС не биво да спира излизането им. Вероятно искат да правт референдум за оставане в Англия, но ако ЕС им позволи подобно разиграване, ще е прецедент, който ще повлече крак и във Франция и Льо Пен, Испания и Каталуния и други. За това - вън англетата, а ако искат оставане - след като излязат да кандидатстват отново! Това ще е обица на всички, които искат да разиграват ЕС и гражданите му.

5

Анонимен

преди 7 години

2100-тната година - "Брексита се отлага заради настъпването на новото столетие"

4

fut

преди 7 години

angiliiskata imperiika si igrae s evropkata na ball