195

Анонимен

преди 7 години

Двамата да потърсят защита от Съюза на Българските Журналисти.Не се ли получи .От Агенцията за борба с корупцията. Ако и там не се получи.Да се обърнат към Акенцията за защита на свободното слово . Ако и това непомигне . Да се захванат с нещо друго.

194

Анонимен

преди 7 години

Герберастията е прояла България като проказа. Началото постави Боко Тиквоко. Милионите които дава *** Бурса ТВ и НОВА са с една цел, да се контролира лраденето т.е. грабежа на българина. Публична тайна е, че ако ГЕРБ не крадат така жестоко ще има пари за пътища, пенсии, болни деца. Най-много краде Боко, крадат и под него. Какво да остане за хората, трохите ли? "Избирането" му за трети път е Национална катастрофа. Поддръжниците му ще разберат това с първите сметки за тока и парното през Декември.

193

Анонимен

преди 7 години

И двамата са злобни комплексари, които се смятат за недооценени величия.

192

Анонимен

преди 7 години

до 234 Дългия още при бай Тошо щом е правил такива промоции, значи нашите и чуждите хранителни вериги да ги обвиним днес че правят промоции? Да кажем че те са тарикати?Като знаеш че това е тарикатство що къупуваш от такива хора и вериги, бе интересен Бай ***? Слави Трифонов си е бил винаги тарикат- знае кое искат хората и знае техните интереси! затова е на върха на шоубизнеса вече 25 години!А ти бачкай за 1000 лева, папагал!

191

наивен

преди 7 години

До Bg.Годината е 1991...подлеза на ЦУМ,продавач на мартеници,сургуч 2 м. ...направи ми отсъпка,като казах че купувам 50 бр. за едно сиропиталище в Драгалевци. Дотук няма нишо лошо,даже повече от добро . Но сургуча неще да продава повече мартеници,става известен не с това за което е учил /виола???/ ,а със вроденият му манталитет на селски тарикат от Учиндол...после Плевен /дъ ге/.Търгаш си е човека,и туй и то ...

190

Анонимен

преди 7 години

do 220Този от екипа на Дългия Филип Станев, като го отрежат и им вика благодаря, а Сашо Диков след такова отрязване им викаше зад гърба иронично"...Само такаа...ей така се правии..."Има много още да учи тоя от Диков спрямо пренебрежителното отношение на политици в кулоарите на парламента към журналисти.

189

Анонимен

преди 7 години

на касовия бон в хотела излиза фирма СКАТ..Ааахахахах...а той СКАТ не е изобщо на Валери Симеонов! Уахахахха...Имаш много да се учиш от Доган, Валерчо- оня няма нищо на негово име! Уахахахахахахахахах...

188

Анонимен

преди 7 години

до 229 Не, *** е, че не че няма хотели тоя Симеонов, а че лъже най- нагло в ефира на Нова телевизия че той и семейството му живеели с 1200 лева заплата!

187

Анонимен

преди 7 години

Крадецът вика Дръжте крадеца! И глупавият народ му приглася.... Тъпо! Нека и Слави докаже как е придобил екстрите си, само от заплатката си в БТВ ли?

186

Bg.

преди 7 години

Не знам какво толкова е станало, че Симеонов има хотели!?Той ги има от преди това, а всички *** които влязоха от време оно, бяха гладни мишки и ги вижте сега какво притежават, не си знаят парите и имотите.

185

annoying

преди 7 години

Тази песен сме я чували милион пъти от Трифонов - за личните му врагове(Сидеров, В. Симеонов, патриоти и т.н. ), които иска да избута от Парламента, за да разчисти място за себе си, понеже те са заели нишата която той би искал да заеме СЕГА! А Слави какво, свещена крава ли е, че няма кой да се заеме да разследва неговите всеизвестни далавери с офшорни банки, имоти, апартаменти, джипове, яхта придобити по втория начин от "спонсорства" на мутри и олигарси, познанства с властимащи и т.н. Не трябва ли да има една операция Чисти ръце и за него?! Нека и той да докаже доходите си и само от заплаткат

184

Анонимен

преди 7 години

КОЙ знае госпожата връзкарка сарелска, но цяла България знае Васил Иванов! Колкото до Ани Цолова, Салич и другите, които побързаха да пишат в профилите си срещу Иванов - жалки са!!!

183

Анонимен

преди 7 години

до 22 И къде да е? В канал 3 кабеларката или в БИТ кабеларката? БНТ НОВА И БОСФОР са ефирни. затова е там в една от тях.

182

Анонимен

преди 7 години

223 Репортажът бе на Кулеков за Турция преди малко!

181

Анонимен

преди 7 години

Кулеков е голям в момента!

180

Анонимен

преди 7 години

Едно признавам на Слави от това предаване- за репортажа му сега за фанатика Ердоган!

179

19 . 04 23h

преди 7 години

ми Славиту си върви по БТВ -то , ако беше борец против властта , нямаше да е там

178

Анонимен

преди 7 години

Слави, Е И? Като разкри че бокклука Симеонов има хотели в България, к'во постигна? Че той един 5 годишен го знае това, бре! Нещо гледаш да драпаш за внимание с всички средства вече? Жалко!

177

Анонимен

преди 7 години

Тоз брадатия от екипа на Дългия нещо като Сашо Диков в рубриката му Стажанта ли започна да го играе? В крайна сметка Валери Симеонов беше нассран! Факт!

176

Анонимен

преди 7 години

Аахахахахахаха...Сидеров: Знам, че Симеонов е собственик на Хотели, Мотели, той бизнесмен!Иначе Симеонове: Живея с 1200 заплата!Ахахахахахаха...нас.ра го Слави!