23

Фиск и одит до дупка

преди 7 години

Всички депутати подадоха ли данъчни декларации преди се закълнат, че ще служат на народа? За да се види колко са наддали на килограми и на финикийски знаци в края на мандата им!

22

какво лоцемерие

преди 7 години

които "натириха да се трудят за чужд хляб". Т.Томов, всички деца на политици в Русия и България учат, живеят в ЛОШИЯ ЗАПАД и САЩ, за които загатваш.Виновни са онези 45 години на соцуправление, БЕЗ тях щяхме да сме ПОНЕ като ПОРТУГАЛИЯ. И ти нямаше да говориш тези НЕЛОГИЧНИ думи. Нормално е човек да паботи и в други държави, ане както по време на "социализма" да бъде ЗАКРЕПОСТЕН и преследван да не ходи в "гнилия Запад">

21

Анонимен

преди 7 години

До АнонименE Къде 240 234 регистрирани те дори и днес заети...

20

там съм

преди 7 години

До Aнонименще доведа и още хора !!! нека всеки да доведе по още някой ... да се знае че тука мутри и тикви няма да търпим повече !!!

19

Анонимен

преди 7 години

Правителство на ГЕРБ и така наречените "ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ НФСБ, АТАКА и ВМРО", с подкрепата на ДПС и Марешки и единствено БСП в опозиция - колко познато звучи. С предишният парламент и правителство беше същото.

18

Анонимен

преди 7 години

Цирк ГЕРБ започна третото си представление.

17

ГНЕВЕН

преди 7 години

Гнус!Гледам ги и повръщам!Само празни приказки и лъжи!Цели 240 хрантутници и зад всеки стои гъста орда от интересчии и авантаджии.Отново се отличават глупендерските физиономии на неграмотниците от Гроб.Останалите просто греят на този фон.Стигнахме дъното.Вече няма на къде.Това е краят на милата ни Родина.

16

Браво!

преди 7 години

Много тържествен и важен момент, браво!

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Комунягите газ пикаят горките.вярно е - някои газ, някои нефт, някои са джедаи и бълват ток от ръцете... говоря за "***" ... а пък комунистите карат с по 150 лв/ месец

14

ognyanz

преди 7 години

До 7: Парламента и правителството си ги избрахме за нас самите - не за Путин, Тръмп или някой друг. Всеки народ си заслужава управниците. Ако си пенсионер - 200 лева са ти обещани. Това е новото начало.

13

Активист на БКП

преди 7 години

Голямото ПЛЮСКАНЕ ЗАПОЧВА ...

12

Анонимен

преди 7 години

Крадците са готови за крадене.

11

реалист

преди 7 години

Ще започне голямато лапане на партийните представители. Винаги се кълнат в името на народа, а народа най - беден.

10

Анонимен

преди 7 години

нов *ърдак със стари к**ви

9

14:00 по BiT

преди 7 години

Пресконференция на Слави Трифонов, където ще разберете много истини !!

8

Анонимен

преди 7 години

Да ни е честито! 240 хрантутници, 240 хайдути, 240 некадърници!

7

Анонимен

преди 7 години

*** газ пикаят горките. Техния бог слънце путин пак неможа да вземе властта в България и да посмуче малко европари, тц тц тц. Следващият път може да има повече късмет, ама ме съмнява, защото пенсионерите русофили намаляват с всеки изминал ден. Денги нет, держитс!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Цирка започна но артистите си ги избраха българите да им е честито.Избраха стар бардак със стари ................Плашиха с имигранти със война с какво ли не манипулираха ги и отново се намърдаха.Сега отново вожда говри за стабилност, но нито дума за кражби,олигарси бедност картели и т.н.Но българите явно са доволни от живота и си искат картели и кражби бедност и липса на справедливост!

5

Анонимен

преди 7 години

КОИ "натириха да се трудят за чужд хляб" децата ???

4

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017 г.Пред Парламента!Ти Решаваш!