13

Курти

преди 7 години

Топлофикация ще изяде главата на фъндъкова, Тиквата и Софиянски взети заедно. Една ревизия и готово. Утре им се четат присъдите. Осчетоводявали намерения, идеи, проекти без да знаят на коя Земя стъпват. Но нали горивото е руско няма проблем; Народа кучета го яли. Само трябва да се съпостави дневника за покупки и продажби и всички са при Мишо Бирата, Внью Танофф, Гоце май, Тиквата, Кашона, ***, Свирката, Мозъка и други знайни и незнайни "професионалисти".

12

Кметицата

преди 7 години

Хайде пак ремонти по цариградско.

11

Ivo

преди 7 години

До MenАми слагай... ама както и да го смяташ ще плащаш повече накрая(вече две години съм така). Това да се отопляваш на ток е най неефктивният начин.... Сега, ако крадът в блока... е друг въпрос.....

10

Иво

преди 7 години

До минувачТи сериозно ли.. хората правят ремонт да ти е топло на *** зимата, а ти ги обвиняваш. Ако нищо не правеха сигурно щеше да кажеш същото. Аман от хейтъри дето са тръгнали да дават "мнение" за непознати за тях неща. Айде отивай си "у" село, от където си тръгнал. И без това заради такива като теб стават тия аварий.....

9

Анонимен

преди 7 години

Като се возя в метрото, ще слизам преди Жолио Кюри, че иначе ще ме отровят с миризма на пот, качващите се от ж.к.Изток.

8

минувач

преди 7 години

Ама...ей го е месец МАЙ къде е - как 10 дена без топла вода - на бързовари ли пак ?!Нещо трябва да им се направи на тези - "управленци"...нещо, след което да ги боли!

7

Анонимен

преди 7 години

Малко късно предупреждават - хората няма да имат време да си купят и монтират бойлери. Май някои са доста късопаметни. Преди 1989-та, парното и топлата вода ги спираха всяка година за по месец, за да си правят ремонтите и нямаше аварии през зимата.

6

Анонимен

преди 7 години

Идеален момент да натрупа 2 метра сняг в софиа и да го държи до 25 .12. с минусови темперетури само в регион софия.

5

Анонимен

преди 7 години

А в хасково щели да монтират чешми с 3 врътки, една за топла, една за студена и една за тежка вода.

4

селяни с колела

преди 7 години

Ами ние сме виновни ... и това си е.

3

Men

преди 7 години

Довижданееее, само да се постопли още малко и разкачам радиаторите и слагам един бойлер. Писна ми от тия, всяка изминала година положението става все по-зле.

2

Анонимен

преди 7 години

Не знаех, че лятото е десетина дни.

1

Анонимен

преди 7 години

Ми да я спират, дори бих им предложил да пуснат от хасковската студена вода, така ще може и тока да спрат, та и проблема с уличното осветлене ще се реши с ходещи светещи човечета.