50

Анонимен

преди 7 години

Макс нека си напада Мориц. После така ще го наредят, че не е истина. Ама не е нужно И Мехмед да напада Макс, нали, или да? Продажни *** медии, всичките ни обливат с тези толерастийски ла . на.

49

Анонимен

преди 7 години

Дойче веле оправдават изнасилвачите и педофилите -поклон и адмирации към такива свестни журналисти !Браво,доживях да прочета че НЕ мигранти а местните повече изнасилват. Напират яко да се наложи мулти култи мисленето. Европа ше стане едно бунище

48

Боил

преди 7 години

Инжинер,атомен физик,климатолог,лингвист,гинеколог.На тази снимка виждам поне двама бъдещи носители на Нобелова награда.

47

?

преди 7 години

Идва ли времето , когато Европа ще е Азия?Не ми се мисли за подобен момент - законите на шериата , нравите и" Аллах акбар".Страшно!

46

Дойче веле

преди 7 години

Мехмед и Мюмюн да си стоят в Араболандия и там ще са наравно с другите ***. Макс и Мориц не ги мислете. Те си имат майка Германия / по-известна като Дойчланд / да им дърпа ушите.

45

Анонимен

преди 7 години

"Според Федералната криминална служба, през миналата година са били регистрирани близо 300 хиляди извършени престъпления, но само при (най-малко) един от тези случаи бежанец е бил задържан като заподозрян."Ами това е разковничето - просто не ги задържат.

44

Анонимен

преди 7 години

Тези немци са тотално изчаткали, готови са на всякакви оправдания само и само да не излезе, че техните рефюджис са масово престъпници и изнасилвачи, каквито всъщност са точно в Швеция, Норвегия, Австрия, Италия и навсякъде, където е стъпил кракът им.

43

Членска карта №7

преди 7 години

До Велика БългарияНе се присмивам на Германия, псувам някой политици, не пазарувам от Лафка и не търкам талончета, за Пеевски се сещам, когато чета глупости по медиите. Работя без отпуски и шест дни в седмицата, болнични не съм ползвал, Костов ми беше идол достатъчно дълго време. Сорос не го познавам, но виждам еничарите които е възпитал и го приемам за враг- само за това си прав, в жалкия ти опит за портрет на Православния българин, говорещ славянско наречие.

42

Дориан

преди 7 години

Единствения начин тези жалки полу-човешки същества от снимката сами да се прехранват е канибализма - да се самоизяждат и да изяждат децата си! Толкова могат! Затова са на това дередже в 21 век! А, и да крещят с пълно гърло 'Аллаху Акбар' преди да прережат нечие гърло! Отвращаващи са да ги гледа човек дори на снимка...а отделно само си представям как ли миришат!????

41

Ян Бибиян

преди 7 години

Мамини златни те ;))). Сладурковци

40

Хорхе Поета

преди 7 години

Инженер до инженера, мила моя майно льо, адвокат до адвоката....и тук -таме по някой доктор! Ум да ти зайде!

39

Ал Европия

преди 7 години

"Отново се случи - африканец изнасили жена в Бон"ТОВА "АФРИКАНЕЦ" НЯКАКВО НОВО, ПОЛИТКОРЕКТНО КОДОВО ИМЕ ЗА МЮСЮЛМАНИН ЛИ Е? В АНГЛИЯ ТАКА КАТО КАЖАТ "АЗИАТЕЦ" (ASIAN) ИМАТ ПРЕДВИД МЮСЮЛМАНИН!

38

Анонимен

преди 7 години

Интересно как продукти на същества с ниско IQ ще са "като" германците. Нормални ли сте изобщо да твърдите това? Широко затворени очи му се вика на това. Русия разплоди генетично обречени крепостни селяни избиращи диктатори. Европа поради липса на такива или поради скука реши да си внесе такива. Без какпка мисъл какво ще стане след това. Същите тези обичащи мигрантите обичат мигранти от точно определени места. Те не обичат мигранти, които изглеждат нормално и действат така.

37

Анонимен

преди 7 години

"...300 хиляди извършени престъпления, но само при (най-малко) един от тези случаи бежанец е бил задържан като заподозрян."=======================Ъ? Ко? Един на 300 000??? Сериозно? Един на триста ХИЛЯДИ???зА КАКВО ДА ЧЕТА ПО НАТАТЪК?

36

да

преди 7 години

браво,германски ба'лъци логиката ви е прекраснаразбрахте ли сега защо бежанците ви еб'ат,бият, колят и взривяват ..защото се чувствали жертви на обществото хахахаха..странно как тия се водят жертвите,а германеца е н'аебан..няма обяснение :-):-):-)

35

До Странна критика

преди 7 години

По времето на Втората световна, германците правят тук антропологични изследвания, изводът от които е, че българите са сред онези няколко народа, при които най-добре е запазена арийската чистота - особено сред селското население, което по онова време е било над 70% от народа ни. Но, за съжаление, в нашите училища и до ден днешен по история и биология се учи повече онова, което не е толкова важно и като че ли умишлено се заобикалят онези факти, въз основа на които можем да се гордеем.

34

до 47

преди 7 години

Запада ще има бавен упадък поне 100-200 години. Ние с тебе няма да сме живи да го усетим осезаемо. Рим е западнал за 300 години като през цялото врече си е бил първа военна сила

33

до скап.турк 66

преди 7 години

И всички които са минали сме ги избили и прогонили. България е най-старата държава в Европа и е единствена която е останала. Първи сме тук. и последни ще бъдем, докато другите изчезват.

32

Анонимен

преди 7 години

Тц, много от белите бегАха в чужбина.Ама още има, споко.Другите, дето ги визираш, са Бг граждани, не са баш българи, ще ме прощаваш.А има и Бг турци много бели и синеоки.

31

Реалист

преди 7 години

До68:Не сте бели, мръсно бели сте. Такамбукоподобни са поне половината българи.