22

сминдух енд чесън

преди 7 години

Кои са конструкторите на днешна България.

21

Истината

преди 7 години

Цитат: И за двете позиции се предлагат изключително примамливи заплати поне по 1150 лв., при положение че от кандидатите не се изисква абсолютно никакъв професионален опит. Трябва обаче да имат завършена бакалавърска степен, да владеят английски език и да имат компютърни умения.Да поправим грешките:Заплата до 1150 лева, а не поне по 1150 леваДо 1150 лева не е изключително примамлива заплатаЕзик на държавите от ЕС, а не непременно английскиНяма изискване за компютърни умения

20

Анонимен

преди 7 години

Колкото повече хора в администрацията, толкова по-голям държавен дълг. Печатането на левове не е функция на администрацията а на производителите, които са малцинство в нашата татковина. Голяма админстрация се издържа от кредити.

19

До 18

преди 7 години

Има идея в това, което предлагаш, но от съвсем друга гледна точка. Трябва всеки пълнолетен българин задължително да работи 5 години в държавната администрация, за да не пише после такива простотии, като "клатят си краката", "кияци", "хрантутници" и т.н., а всъщност повечето от тези хора се скъсват от бачкане. Да поработят там и да видят, че работата е много, а заплатите са ниски.

18

Анонимен

преди 7 години

Всеки пълнолетен българин, който си плаща редовно данъците и осигуровките, трябва да има право на работа в държавната администрация поне за срок от 5 години, на ротационен принцип. Не може едни да си клатят краката цял живот , бащи ,синове ,дъщери ,братовчеди ,вуйчовци и лели окупирали отдели в администрацията, а други да ни мачкат в частния сектор.

17

Анонимен

преди 7 години

Митряла много зазля, щом и за кияци на държавна ясла няма кандидати. То на едни рушвети кара ли се?

16

saki

преди 7 години

На теста за келяв митничар, бяха дали въпроси от учебен материал ,с общ обем около 3000 страници ,суха и строго професионална материя. Времето за подготовка е 14 дни. Ако сте на работа от 8 до 17,30 ч. поне 5 дни в седмицата , много ми е чудно как ще се подготвите.Само с едно четене не става, трябва да се помни. Въпросите са с А,Б,В подчертаваш, но са подвеждащи. Дефакто ,ако си на някой протеже минаваш, ако не си може да се опиташ да назубриш 3000 страници ,алинеи и членове суха материя.

15

Анонимен

преди 7 години

още хрантутковци

14

Mrmr

преди 7 години

Интересно, къде ли ги намерихте тези обяви за свободни места?

13

Анонимен

преди 7 години

Главен одитор за 2300 :))) не, той няма как да се корумпира :))

12

Анонимен

преди 7 години

Ми малко време имаха. Чак сега успяха да смогнат да си уредят роднините.

11

Анонимен

преди 7 години

Идете на сайтовете на министерствата и ще видите, че няма такова конкурси с такива заплати!

10

гюнтер

преди 7 години

Какво мрънката, Герджиков за толкова кратко време свърши повече неща колкото нормалните правителства за поне една година само ще разтягат локуми

9

Факт

преди 7 години

Цитат: "И за двете позиции се предлагат изключително примамливи заплати поне по 1150 лв., при положение че ..."...тези 1150 лева са доста под средната заплата в София и доста под средната заплата за сектор Държавно управление.Второ, непрекъснато има конкурси, защото няма достатъчно желаещи, които да работят на тези относително ниски за София заплати. Минава един конкурс, свободните места, си остават и почти веднага се обявява нов конкурс за същите свободни места.

8

преди 7 години

1150 лв. в Сф за голяма заплата ли го имате???

7

Анонимен

преди 7 години

Началниците са политически назначения .. А за другите не си заслужава.. работа много без пари.. на онази мъжа бил съдия , прокурор , полицай ще вършите и нейната работа..

6

МДА

преди 7 години

Стига сте ревали, ходете ставайте вие такива

5

Анонимен

преди 7 години

"конкурси", пародия!

4

селтак

преди 7 години

Малко са хрантутниците ,че и още търсят !! До края на света ще сме си цървулите на планетата !!

3

Обикновен Българин

преди 7 години

Сегашната власт ги назначава, а на следващите ще им пречат и ще се чудят как да ги махнат. И като резултат, нашите пари ще идат за заплати на нищоправещи хрантутници. Свършеното ще е една голяма 0!