221

Анонимен

преди 7 години

"защо в една "православно-сталиниска" дЕржава изповядващи "най-свещенните християнски ценности" имат за външен министър хазарин (евреин) от ливанско-католически произход и министър на отбраната отново хазарин от трюкрменски произход?"Защо в Римската Империя избрали тракиеца Максимилиан за император?! Ами защото тракиецът можел бре, обратний!Защо ни управлява Доган и Пеевски - ми щото не сме нито православни, нито християни бре!Ако беше малко по-сложен щеше да осмислиш колко си ***...

220

Анонимен

преди 7 години

До Гей РусияНикто един от двамата дето ги цитираш не са хазари. Хазарите основно са в Полша и съответно избягалите от там хазари в цял свят. Образовай се!

219

Анонимен

преди 7 години

Защо диктаторите винаги са толкова убедени, че народът им ги обича и иска да са на власт?По-конкретно за свин де-белун питам.

218

Гей Русия

преди 7 години

защо в една "православно-сталиниска" дЕржава изповядващи "най-свещенните християнски ценности" имат за външен министър хазарин (евреин) от ливанско-католически произход и министър на отбраната отново хазарин от трюкрменски произход?

217

боби

преди 7 години

Откакто се помня всички световни *** са под крилото на москва.Не случайно Роналд Рейгън нарече СССР империя на злото.

216

Отговор

преди 7 години

До Анонимен 229 По принцип си прав , но за пръв път чувам че Китай били победители във ВСВ.Дали не си изпуснал и Монголия.?

215

Пенсионер

преди 7 години

До Анонимен 230 Приятелю , имаш ***.*** на доктор.

214

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 230Вероятно след 100 години.

213

Членска карта №7

преди 7 години

до 231А на Пакистан, Индия, Израел.... На тях да им го отнемат ли!?

212

Анонимен

преди 7 години

Великите сили вкупом трябва да отнемат достъпа на КНДР до ядрено оръжие!Със съвместни действия.Ами че то утре и ИДИЛ или Саудитска Арабия ще поискат и те!

211

Анонимен

преди 7 години

До cazzo durocapita duro, нещо си прочел, ама не си го разбрал. Х-37 е постижение, но НЕ Е самолет 6-то поколение. Прави се за съвсем други цели. На бас, че Русия ще направи първия боен самолет от 6-то поколение. Вероятно ще е безпилотен. Руснаците се ядосаха! Тогава да не си им насреща! В момента подготвят Т-50 - най-доброто нещо, летяло досега, за конвейра в Комсомолск на Амур. Вероятно и в други заводи.

210

Анонимен

преди 7 години

Не обичам американците и тяхната наглост.Обаче пък и Русия и Китай позволиха КНДР да се сдобие с ядрено оръжие,въпреки че като техен съюзник трябваше да ги контролират и да не допускат това.Ядрено оръжие могат да имат само страните победителки във ВСВ-Русия,САЩ,Китай,Англия,Франция.Това е правилно-не трябва *** и Пульо да имат достъп до това!Защото ако всеки има ядрено оръжие представяте ли си каква взривоопасна ситуация ще настъпи?

209

Анонимен

преди 7 години

До cazzo duroЗащо се нахвърляш на французите - всяка година на 14 юли правят величествени паради с гвардейци на коне, самолети, танкове "Льоклерк", бронетранспортьори, пехота, Чуждестранен легион.Италианците също са много зрелищни - берсалиерите с каските с пера тичат в тръс,красота.Техника. Ред!А индийците са царе с тюрбаните с различни шарении, страхотната висока маршировка, тежките ракети и безкрайните редици танкове Т-90.Да не говорим за китайците! Какви китайки само! Ракети от поне 10

208

Анонимен

преди 7 години

До ГлистАко беше така, над главата ти щеше да има огромен чадър!

207

Анонимен

преди 7 години

До ГлистТи какво, страдаш, че не са разпънали чадър и върху теб?

206

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 217Същото престъпление като избиването на 60000 руски пленници от полското бидло на маршалека Пилсудскиего! Едни са мрели от глад, други са служели да се упражняват полските кавалеристи в сеч върху живи хора. Стига с този Катин! Даже не знаете, че е имало и други масови разстрели на поляци, та повтаряте "Катин"!

205

Айде

преди 7 години

Ришки стъпвайте тихо и се молете да не почне вас

204

Анонимен

преди 7 години

Дано да ударят резиденцията на дебелия ким, а не да се занимават с глупости като в сирия.

203

456

преди 7 години

До ха-ха- хахатоО, свещена простота! ... Sancta Simplicitas! Ян Хус възклицание, произнесено на кладата, когато вижда една старица да добавя и своя сноп съчки към разгарящия се огън. Простота или простотия?Ти си същия в 21-ви век!!! Тази планета наистина няма шанс!

202

Анонимен

преди 7 години

А какво престъпление е избиването на над 100 хиляди бесарабски и таврийски българи от Сталин ? *** сигурно ще потвърдят че е нормално ?