26

Анонимен

преди 7 години

Не разбрахме веганите пийват ли биричкаКак предпочитат секса

25

1

преди 7 години

Яйца и мляко-два от най-старите и едни от най-полезните хранителни продукти....вегетарианците,добре....,но веганството граничи с психологичен проблем.

24

123

преди 7 години

Не ми става ясно защо,след като това е личен избор на съзнателен пълнолетен човек /майка/да бъде веган,вегетарианец или какъвто там,налага това и на детето си-"имало непоносимост"?!?Възможно е всички да има нещо което не харесва или е алергичен,особено в последните години,но да лишаваш детето си от балансирано пълноценно хранене,няма да коментирам.Сигурно и ваксини няма,а ако не дай Боже се случи нещо,докторите виновни.Христос возкресе,хубав ден на всички и бъдете добри

23

Баланса е всжен!

преди 7 години

Човек е пригоден да се храни с месни и растителни храни, млечни продукти, яйца, плодове, зеленчуци.Крайните форми в храненето, етичните убеждения, религиозните убеждения... всичко това е девиации.Трябва си баланс.

22

meta11

преди 7 години

Главите на веганите са "кухи отвътре, но много "красиви" отвън".

21

Анонимен

преди 7 години

А по принцип каква е причината да се преекспонират веганите изобщо да ни занимават с тях постоянно?

20

Анонимен

преди 7 години

Да си добър не е лудост. Лудост е да си жесток.Да бъдем добри, прочее.

19

Льохман

преди 7 години

Тоя Сорос колко глави е промил не е истина! Не знам обществото до кога ще издържи от толкова много болни мозъци в чиято лудост мозъчните тръстове от запад наливат баснословни суми само и само да унищожат държавата. Чичко Сталин ги е лекувал тия ***.и през 30-те години много добре- разстрел или Сибир....затова СССР владееше половината Свят.

18

Анонимен

преди 7 години

Човек, който пише "само герб" също е за лоботомия!

17

Анонимен

преди 7 години

Абе, още е много назад човечеството няма какво да се лъжем.Напредваме, де, с мравчи стъпки макар.Само не разбрах- кога трябва да настъпва Великден- по нормалното или по лятното часово време? :)

16

Охо

преди 7 години

И като обелиш хартиеното яйце излиза веган без яйца😁

15

само ГЕРБ

преди 7 години

За какво им е Великден на веганите? Това са болни хора които трябва да бъдат затваряни в медицински заведения и лекувани принудително. Най-ефикасното лечение на диагнозата "веган" е лоботомията съчетана с мощни електрошокове.

14

до симо

преди 7 години

Променят се от убежденията ни, защото телата ни не са прости биомашини, а много сложни живи системи с известна степен на интелигентност на всяко ниво. Обаче се променят с различна скорост и всичко зависи от много неща. Струва си да правим макар и малки съзнателни усилия от уважение към живота на другите същества. Резултатите са добри и за тях, и за нас.

13

Симо

преди 7 години

абв веган невеган, важното е кво ти понася и иска тялото и то не се променя от убежденията. телата ни са биолохични машини и имат нужда от гориво и градивни материали. Аз не понасям млечни вредят ми но много ги обичам но после храчки и напълняване, но ми харесват и не ги ям поради физиологична непоносимост. пробвал съм с вегетариянство но до три меса се разболявам и то от настинки, спада имунитета а ако ям поне риба няма проблеми.

12

Анонимен

преди 7 години

не разбрах, какво има толкова да се модерира в думата м.о.д.а.

11

Анонимен

преди 7 години

Парадирането с едно нещо винаги е неприятно, независимо за какво иде реч.Но да се смята, че за да живееш нормално трябва непременно да нагъваш убито животно, също може да се разглежда като форма на психическо отклонение.Все пак, в 21 век вегетарианството вече има дълга истирия и е доказано, че е възможно и полезно. Напълно вероятно е следващият, по-висок етап на ненасилствено човешко хранене да е веганството. Просто трябва да се прави не като модa и не компенсаторно или показно.

10

Анонимен

преди 7 години

Ако човек реши да промени начина си на живот, вкл. на хранене от етични подбуди и си даде достатъчно време за това, организмът му започва да се пренастройва- бавно или бързо- просто трябва да се вслушва в него и да го изчака. Също така- да мисли, когато яде и пие, какво яде и пие, и да го усеща напълно.А принципно, в рая са яли само плодове и семена.

9

anon

преди 7 години

Вегана е като ***. Никой не му пречи да е веган, но той иска да каже на всички. И така и с прайда.

8

Анонимен

преди 7 години

Т'ва за лишаваш децата си от жизнено важни храни... щото си вътрешно убеден(а)! Колко им е "багажа" на такива хора?

7

Анонимен

преди 7 години

Вегетарианството и особено веганството не е за всеки. Не става дума за състава на храната, и при вегатаринството и веганството могат да се набавят необходимите вещества. Просто няко хора не са израстнали още еволюционно, още са на ниско животинско ниво и ако минат на такъв режим дори и да се хранят правилно, животното в тях подсъзнателно ще иска месо и кръв, това ще разстрои психиката и мисленето им и те неминуемо ще се разболеят и могат да завършат много зле!