20

Уличен музикант?

преди 7 години

Знам го тоя 'убавец от подлеза на Плиска, винаги е бил злобен и понеже е по-едър от бабите с цветята ги гони от подлеза, груб е бил и с продавачите из магазините, които не го искат там. Не предполагах обаче за криминалната регистрация. Трябвало е да го простреля фатално, аман от "познати на полицията с богато криминално досие". Чий го дири там, защо не свири в панделата? Башка опиатите и алкохола.

19

реалист

преди 7 години

Още един Патриот като Динко...

18

redordead

преди 7 години

имало камери, ама не вършели работа. Абе, в тая държава, кое въобще върши работа? За чий сте ги сложили тия камери, като нямат покритие? Същото беше и с убийството в Борисовата, на онова младото наръгано момче - 2 години издирват, имаше някви снимки уж, супер неясни - или само някви братски фирми прибират пари, за да сложат нискокачествени камери насам натам за по 1000 лева бройката?

17

Анонимен

преди 7 години

За който не се чувства мутра тая "държава" не е добро място за живот!

16

Анонимен

преди 7 години

"Аз пък си помислих,че е заради фалшиво свирене...Или неуредени сметки при търговия с особени стоки."И дори случайно да е така,още по-зле,няма право да се държи по този начин и стреля,тогава и двамата са криминални,защо полицията си прави глушки?

15

65

преди 7 години

Уличен музикант_!? Звучи добре,ама йриминално проявен?

14

А бе

преди 7 години

Аз пък си помислих,че е заради фалшиво свирене...Или неуредени сметки при търговия с особени стоки.

13

разследващ

преди 7 години

от някои коментари ми се струва, че някои не са наясно, а именно КОЙ започва всичко- Мартин, бута музиканта да му направи път! и той после го догонва и го бие..., И кво начи като си имаш патлак се блъскай и се дърви на на хората! добре, че не е станало по-лошо и да пострадат и други, на тоя да му се отнеме разрешителното и да го съдят.

12

Анонимен

преди 7 години

СУПЕР ! Пълни е с бездомници, просяци и разни творци по улиците, които загрозяват градовете ни и превръщат разходките навън в кошмар. Браво ! Само така.

11

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ МАРТИН Е ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ

10

Анонимен

преди 7 години

Ако това е истина,нямам думи,такова коравосърдечие!И без следователи и приказки от хиляда и една нощ се разбира,кой е силната и кой е слабата страна в случая.Хора,престанете с муренското държание и просташки показ на тестостерон,всички сме хора,нека имаме малко уважение един към друг!Поставете се на мястото на нещастния бедняк.Да му плати поне обезщетение за раната.

9

Анонимен

преди 7 години

Значи да бе мирно стояло, не би чудо видяло. "Музикантът" си го е просел просто! Ама не е случил.

8

Анонимен

преди 7 години

Ако не е дал предупредителен изстрел, ще духха.

7

вижда се

преди 7 години

Много се стараеш,ама нещо не се получава!!:)))))))))))))

6

Анонимен

преди 7 години

Европейски ценности в демократична България.Млад здрав и прав гербераст стреля по възрастен сляп музикант само защото му заприличал на комунист.Нямам думи.

5

ууу

преди 7 години

И защо изобщо при такива признания и свидетели е под домашен арест?

4

Анонимен

преди 7 години

какъв уличен музикант , онзи е клошар алкохолик с един акордеон играчка - тормози хората за пари, прави се на луд и по цял ден пие и мирише на пикня. уличен музикант бил, ще го изкарате студентче от велико-търново, интелектуалец от виенската филхармония. журналисти.

3

прав си

преди 7 години

До НЕбългаринИ при нас ги има,то къде ли ги няма,но при вас са почти всички,там е проблема!

2

Анонимен

преди 7 години

Кой му даде на тоя луд разрешително за оръжие?????????? КОЙ ??????

1

Анонимен

преди 7 години

Да се поразпитай малко, *** ...