100

Анонимен

преди 7 години

Десет години хвалби на Бойко тиквата, че бил построил нещо си... Това е резултата... построено криво ляво, горе долу ремонтирано, някак си сабирано... и всичко се разпада! Не става само с крадене!

99

Анонимен

преди 7 години

Банкянския затова транспортира телето Бойка със самолет материала кучета го яли.

98

Анонимен

преди 7 години

Това което ГРОБ строи днес се разпада УТРЕ но кой ти гледа, важното е Бойко и Пеевски да си пълнят гушите с откраднатото от строежите.

97

Анонимен

преди 7 години

На кухата Тиква и на партизанската Свинюрана сега кой пак им виновен ?Станишев, Орешарски и Герджиков ли ?Или може би генерал Радев ?А защо не и Хан Аспарух ?

96

Oправени

преди 7 години

Служебните за втори път оправиха България и пак за пет дни.

95

бисер!

преди 7 години

"...каза собственикът на транспортната фирма, собственост на автобуса Георги Атанасов..."както се разбира собственикът на транспортната фирма е собственост на автобуса, който автобус, от своя страна, се казва Георги Атанасов?!

94

Винетка

преди 7 години

Тоя път не била паднала лампа, а кабели...Ама по кабелите обикновено тече ток. Добре, че и с тоците им нещо не е било наред, та са се отървали хората.

93

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

30 години само крадете и ползвате направеното по времето на Тодор Живков.Нормално е да започне да се скапва.Сега разбирате ли колко са направили ГЕРБ по време на 7 годишното си управление ?Нищо ! Капка в морето. А, това, което все пак направиха, след изтеглянето на 24 милиарда нови заеми е с такова качество, че на следващата година след рязането на лентичката вече е за ремонт.И Герджиков не го слагайте антигербер, че именно благодарение на него спечелихте последните избори.Тенис партньора

92

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - 109Не те знам какъв си, ама си много зле с математиката. Айде да броим пак.Ф. Димитров - анти БСП - 4гВиденов - БСП - 2гКостов - анти БСП - 4гЦаря - анти БСП - 4гТройна коалиция - БСП и други - 4гБойко 1 - анти БСП - 4г без малкоОрешарски - БСП - 1гБойко 2 - анти БСП - 2г и половинаБойко 3....Не случайно съм написал "анти БСП" защото тея хора се качиха на власт само защото обясняваха колко големи антикомунисти са, и колко много мразиме БСП.На ГЕРБ се пада поддръжката

91

Щирлиц

преди 7 години

Полицията извършва оглед!?Тя за друго и не става,освен за регистратор на сакатлъци,а се задейства само тогава,когато е пострадал нЕкой ....наш човек.

90

Анонимен

преди 7 години

да беше смазало тик вата ..84195

89

Анонимен

преди 7 години

каде е цецо крадеци и кумът му бойко крадецо

88

промяна

преди 7 години

Всички комунисти да заминават в комунистическия рай северозапада с партиен дом в мизия където няма магистрали и тунели и максимална заплата по равно на всички по двеста лева.

87

spoko

преди 7 години

в българия никога не стават трагедии,затова народа живее бейски и се смята за богоизбран и недосегаем

86

Анонимен

преди 7 години

Ставаме като Русия - скапваме се, няма двама кадърни работа да свършат.То не бе обследване, то не бе чуда за 3 седмици свършил работа за 3 години - да ви пикая и на свършеното и на работа и министър председателите.

85

Оф

преди 7 години

Да идва Костов че става страшно.

84

Анонимен

преди 7 години

Недей плаямпа кой го е строил, кажи кой е бил длъжен да го поддържа в изправност?--------------От 26 години след 1990 г. ГЕРБ са били 6 г на власт. Останалото време сте били вие от БСП.Отговори си сам чия е отговорността за неподдържането на този тунел.

83

Анонимен

преди 7 години

На кухата Тиква и на партизанската Свинюрана сега кой пак им виновен ?Станишев, Орешарски и Герджиков ли ?Или може би генерал Радев ?----------------Всички изброени от теб са виновни като се почне от Луканов, Виденов, Станишев 2 мандата и Орешарски една година. Този тунел е строен през 1985 г. Защо оттогава не сте си го ремонтирали?Радев също е виновен след като два месеца твърди, че за 5 дни бил свършил работа като за 5 години.Ето колко е работата на Радев!

82

Анонимен

преди 7 години

А къде спа 2 месеца Радев и не ремонтира този тунел?

81

Анонимен

преди 7 години

Ми то това е построеното от вас червените кхмери за 45 години. 45 години хвалби какво сте построили и накрая всичко ви се разпада.Не става само с лозунги!