11

Щирлиц

преди 7 години

За няколко дни София ще бъде отново....София.А после.........

10

Върнете жителството!

преди 7 години

До КикоЕвала братчед, много добре си го написал! Вече софийска реч в София човек не може да чуе, само мякащи, клякащи и квакащи напористи провинциалисти! Добре, че са празниците, че да се насладим за няколко дни на града си! Време е да се върне жителството!

9

Анонимен

преди 7 години

Толкова много *** с таралясник. Просто не е за вярване.

8

Franc

преди 7 години

В селото на дядо си ще се чувстваш чудесно.

7

Анонимен

преди 7 години

Тези ремонти на Хемус са безкраини. През делничен ден почти не се работи.

6

Анонимен

преди 7 години

Днес за първи път стигнах с колата си за 5 минути от Бул. Христо Ботев където живее дядо ми който го закарах до Пирогов за преглед и се учудих. По принцип го карам за 45 минути когато новите Софиянци са по улиците. Така да беше всеки ден нямаше да си късам нервите докато се прибирам от службата. Дядо ми е разказвал че при соца с неговият москвич е преминавал цяла София от единит до другият и край само за 20 минути. Какво време е било какво спокойствие.

5

БГ СОРОСИД

преди 7 години

тезИ ТУНЕЛИ не са пипани от 80-те години сигурно ..... уж от 2005та щяха да им правят ремонт а още не са пипнати .....12 ГОДИНИ ЦИРК БЪЛГАРСКИ !

4

village people

преди 7 години

just go and never go back you nessesaiurly shits peasunts

3

До Кико

преди 7 години

Ей, сладур, ти сигурно си толкова софиянец, колкото и тези, които не са. И вместо много да приказваш, вземи се върни в първите класове, та да се ограмотиш малко.

2

бг смешки

преди 7 години

хаха тия от АПИ 10 години не могат да оправят 2 тунела .... *** смешната държава заклевам се !!!!!!!

1

Кико

преди 7 години

Супер, Новите Софиянци ще си се приберат по родните места и нормалните софиянци ще могат да се разхождат из града си в следващите няколко дни без да бъдат газени, мачкани по метро и градски транспорт, задръстени с часове по кръстовищата и бомбандирани с мякаща реч!