10

Анонимен

преди 7 години

Не давайте свобода на дрогата и разпостранението ѝ!Водете агитация срещу всяка дрога,ако искате да спасите живота и съдбата на хората,децата,населението от тези отрови!Дрогата унищожава,дрогата не помага.

9

Анонимен

преди 7 години

По-добре държавна регулация и стандартизация, отколкото в ръцете на дилъри! Малко ли деца пострадаха вече от тъй наречения "чай", синтетична марихуана в която никой не знае какво има!

8

Анонимен

преди 7 години

Все повече се избистря идеята,че хората,обществото са стока,от която може да се печели и да се използва,без оглед на това каква раса или принадлежност е,без оглед колко човешки живота и съдби ще бъдат съсипани.Ако сте го разбрали,хващайте съдбата си в собствени ръце.Изгледайте филма "Матрицата" още веднъж и много внимателно.Пазете духа и тялото си от наркотици!

7

Анонимен

преди 7 години

Сега се провежда международно изложение за новостите в производството и стандартизацията на марихуаната с цел въвеждането и в аптечната мрежа, включително в Европа. Точат си зъбите за милиарди печалба.Първо създават депресии и неврологични проблеми, заедно с това начините да печелят от нещастието на хората, като го поддържат живо.Пороците са модерната индустрия.

6

Анонимен

преди 7 години

Само да паднат ограниченията и емигрирам!

5

Анонимен

преди 7 години

онези с исляма и строгите закони, където дори убиват за малко трева---Пич, в Афганистан хашиша е като ракийката при нас.

4

Декриминализация

преди 7 години

По-лесно да се управлявали поданиците, че тук като е супер забранена и трудно ли се управляват поданиците, всички пращят от ум, или това поколение живяло и расло по времето на комунизма, което 27 години не разбра за какво става въпрос и как унищожиха страната пред очите му, или онези с исляма и строгите закони, където дори убиват за малко трева, там мн ли са свободни и осъзнати като не пушат марихуана? Когато хората не си развиват ума и не си разширяват съзнанието са лесни за манипулиране.

3

Анонимен

преди 7 години

УРААААААААААААААА

2

Машина на времето

преди 7 години

"Канадците ще могат да пушат законно марихуана от 1 юли 1918 г."А за списвачите на днеска.бегай достъпът е постоянен и денонощен.

1

и

преди 7 години

на4ин да се управляват по-лесно поданиците!хитро! навсякъде ще стане така!