57

ognyanz

преди 7 години

Ако БСП беше съставила правителство, пари за 300 лева минимална пенсия щяха да се намерят. Но щяха да пострадат фирмите, на които гербаджиите са приготвили пари за саниране и асфалт. Всеки народ си заслужава управниците. Хайде, сега плюйте по Корнелия Нинова и викайте "Да живее бат' Бойко" - това ще ви остане.

56

Анонимен

преди 7 години

Ако не беше КОМПРОМЕНТИРАНА тази яздачка на катъри щеше да е много напред с материала. Но предвид компроментирното и минало както и на тиквата от Банкя думите им не хващат декиш. Как да повярваш на едни милионери да не кажа милиардери? Такива като ти кажат добър ден погледнете слънцето да не е залязло. Особено пък онези от телевизиите скат и алфа. Тези двамката а и онзи слабичкият от Русе дето се прави на македонец са си за затвора. С парите от субсидиите си развяват коня и телевизии си правят!

55

Анонимен

преди 7 години

Айде колеги да съберем по една стотинка и да купим едно гребенче на Курнелията, че като я гледам с тази прическа и се чуствам неудобно от хората.

54

аз

преди 7 години

другари, програмата е тежък удар за Нашата Партия, затягайте коланите - пак няма лапачка

53

Анонимен

преди 7 години

До А твоята програмка?Нинова може би е щяла да краде - вярно, но при Боко няма може би.Ще се ГРАБи зверски, това е програмата ПЪЛНАТА.ФАКТ.

52

Диди

преди 7 години

Тази го мрази защото Бойко е готин и народа го обича.От омразата се погрознява. До края на мандата тази ще се е сбръчкала окончателно.

51

виновата!

преди 7 години

Тези оправдания няма да минат като я извикат на червеното килимче.

50

А твоята програмка?

преди 7 години

Кажи ***, како Корни, какво включва личната ти програма?Беше синя приватизаторка, беше висш държавен служител при друга партия. И всеки път си тръгваш с големи скандали и обвинения в корупция, но винаги с пълна гушка!Хайде сега да ни разкажеш по-подробно какво включваше твоята програма-максимум (ако беше спечелила изборите) и какво си включила в програмата-минимум (какво ще плячкосваш, ако станеш само един обикновен депутат)?Кажи си, Корне, ние ще те разберем!

49

Ганчо

преди 7 години

Програмата на новото обединение е : Да забравим какво сме обещали и да направим това което ще ни позволи облагодетелстване на самите нас. Програма , не ясна, разбъркана и отказ от всичко което ги доведе на власт. Сега започват да ни зомбират с това, че трябва да изкарат Евро представителството. Глупости, искат да гушкат, защото след това ще духат таратора. Отново ни излъгаха и ще трябва да ги траем.

48

MoX

преди 7 години

До K.КоцевПрав си. Как пък веднъж Той не бе виновен, а все предишните. Ако броим и недовършения му кметски мандат от десет години няма друг предишен, ама на - хората св връзват.

47

MoX

преди 7 години

До ВинетуНа агресия залага Борисов, но успеха носи имитация. На последните избори се видя върла злоба от всички страни. И така ще е докато не се пръкне по- голям гад от Борисов. Това все някога ще стане. На злобата ще се отвръща с все по-голямя и повече злоба и не само от БСП , но и от всички други партии. Този морал в политическия живот беше наложен от Борисов и вече е норма.

46

MoX

преди 7 години

До Бай ХейДа, така е - и в двата си макар и недовършени мандата Борисов беше подкрепян от ДПС в НС . Очевидно имат общи далавери.И сега ще е така.

45

MoX

преди 7 години

До БСП са гад.иниАко ако ако - все предположения. Ако Боко беше жена, щеше да .... Ако беше истински мъж , щеше да .... Айде стига с хипотези .Ето го - пред вас е - оценете го по достойнство.

44

MoX

преди 7 години

До АнонименГолемия късмет, че не спечели Нинова е за Боко, щото иначе щеше да е обвиняем, а сега ще си лющи картите спокойно.А ние какъв кяр имаме от некадърно и корумпирано управление, каквото е Боковото - никакъв.

43

MoX

преди 7 години

До Само да не е КорнеляКакво щяло да стане, ако Нинова е премиер не знаем. Но какво става при Боковото премиерство знаем.Да не мислиш, че ще спре да краде или ще свърши нещо полезно за хората.

42

MoX

преди 7 години

До бай ганьоКомунизма ще си иде когато си иде ГЕРБ.ФАКТ.

41

MoX

преди 7 години

До БЪЛГАРСКИЙЧервените Гербисти са националните предатели.ФАКТ.

40

MoX

преди 7 години

До *** до 18За каква памет говориш. Не виждаш ли, че за един месец хората забравиха безобразията на ГЕРБ и ги избраха отново. От страх да не стане по лошо, без да знаят избраха най- лошото.

39

MoX

преди 7 години

До ЦиникКомунягите ни тръскат от осем години, бе сладур. Боко е *** от сой,.ако не знаеш. И бандата Му е такава.

38

K.Коцев

преди 7 години

Тая отново блее врели-некипели и пак търси "под вола-теле" ?! На Корнелия и нейните "алигатори " все другите им виновни и все не е така,както на тях им се ще:)))Да-а-а,раз би-рам я напълно,защото при нхея и столетницата ВСИЧКО СЕ ПРАВИ В ИМЕТО НА ПАРТИЯТА, докато при другите е В ИМЕТО НА НАРОДА! Корнилио,Корнелио и още сто години да управлявате - пак няма да ви дойде акъла в главите,ами я по-скоро се прждос вайте от политическата сцена! Имате повече престъпления към народа,отколкото заслу ги!