44

тя

преди 7 години

Оооо, на бабешкера най- после й просветна!

43

Анонимен

преди 7 години

Никакво отстъпление - кръгом и напред...

42

Анонимен

преди 7 години

Имаме, или имам?

41

Анонимен

преди 7 години

Ми като ги каниш ония, как няма да има пропуски със сигурността?

40

баси

преди 7 години

До Меркел отровена с HlСпри се бе,човек,Великден е!

39

Анонимен

преди 7 години

Освен пропуски, друго нямате.

38

Анонимен

преди 7 години

Освен,че сгреши като покани бежанците,каква точно вина има Меркел?Всички бяха в играта,а с Меркел си измиват ръцете.Има неща,които никога няма да узнаем какво точно се случва задкулисно и никога няма да излязат на яве,за да коментираме.По Европа има някакъв натиск от известно време и европейските политици знаят по-добре от нас какви решения да вземат,за по-доброто бъдеще на Европа.Беше ударена и немската банка,но немците се справиха с този проблем и още куп неща.Не бъдете крайни в обвиненият

37

Анонимен

преди 7 години

Аааа и бабето дойде на ердогановия.Разбра ли бабке защо султанът не иска да си уеднакви антитерористичните закони с твоите?

36

Анонимен

преди 7 години

Все пак исляма има положителен нюанс- не допуска изкуфели, дърти *** в политиката. Да не говорим че тя е и в критическата. Аз си мисля, че Тръмп и го отпери. При него бабички не вървят.

35

Анонимен

преди 7 години

Има пропуск със съвестта си, но лакейте на САЩ нямат съвест, а само задължения към дявола. Жалко е, защото германците бяха принципни и работливи хора преди баба Феркел.

34

Таси

преди 7 години

Лесно се говори зад дебели стени и отряд спецчасти.Излез на улиците при бомбите,***.Изобщо не и вярвам.Иска само четвърти мандат.Ако искаше да направи нещо досега да е върнала един милион души.За всички останали кратко и ясно-или спазват законите на Европа,или към къщи.А сега съдят шофьор,че не пуснал някаква с бурка в автобуса.А ака имаше отдолу пояс с експлозив?

33

Анонимен

преди 7 години

Да повторим ли думите на Путин? Ми да, сега разбрахте ли какво натворихте? И това е валидно най-вече за Германия и Франция...

32

койчо

преди 7 години

Фрау Меркел предаде Европа и християнските ценности за тълпа предполагаеми бъдещи работници! Историята ще я съди!!!

31

Анонимен

преди 7 години

Продължаваме напред...:-) :-)

30

Анонимен

преди 7 години

Продължение от 33мирно с тях досега. Досега когато ни наложиха *** програми за интеграция и които ни увълчиха един срещу друг. Интеграция ли, друг път? Добронамереност, гостоприемство, човещина, трудолюбивост, ги имахме докато не ни ги наложиха с директиви и не се опитаха да ни превърнат в жертвени агнци! Защото и нашите предци е нямало са преклонят глави пред колещите ги, пък били те и гости.

29

Капчица съжаление

преди 7 години

Не изпитва тази жена, всичко е пункта мара понеже септември иска пак да я подкрепят. Няма как да се откаже от политиката си спрямо мигрантите(щото безспорно я държат с нещо) та затова сега с половин уста ами да ние сбъркахме но няма да по зволим на терористите да ни направят безсърдечни. Вие няма, няма да ги направите и тях сърдечни!

28

Анонимен

преди 7 години

Продължение от 33Ама да изчакаме да ни заколят всички, та са установим къде бъркаме. Години наред ни набиваха вина, че не можем да интегрираме малцинствата си, всички виждаме, какво се получава от техния светъл пример- капсулирани и фанатизирани индивиди и сега продължават да настояват да ги приемаме и интегрираме, по техни директивни разпоредби, които очевидно са проформа и не стават за нищо. Та ние сме се интегрирали отдавна и успешно с евреи, арменци, турци ако щете и ...и си живеехме мирно

27

Анонимен

преди 7 години

До анонимен Има по лошо .Либерален фашизъм.

26

Анонимен

преди 7 години

А сега законодателството ѝ било виновно, щото нали са федерална република, но когато ги покани на федерално ниво не мислеше за местните законодателства. Не само, твърдеше, че каниш клети бежанци и ги посрещаше с плюшени мечета. После изведнъж много хора изпаднаха в амок и газиха и клаха други хора или танцуваха безобидно на Нова година, по неприемлив за останалите начин. Сега изведнъж, след поредния амок ли, танц ли, себеизяваване ли, реши че има проблем във федералните законодателства.

25

Анонимен

преди 7 години

Нещо за личната си вина да каже?