65

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България "Изборът на хората" 04.05.2017г.пл. "Народно събрание"Стига са се подигравали с народа!Ти решаваш!

64

goror

преди 7 години

nema nujda. merci.

63

123

преди 7 години

Връх в политико-мутренския фолклор е въртеният упорито от враговете на Бойко слух, че точно сърбинът му е купил поста главен секретар в МВР, пише Стандарт. #Кой Сърбин???!!!!

62

Гробокопач

преди 7 години

До СотирВсекво правителсатво мое да сглоби мутрака, но няма Властта. властта съм я прибрал на топло. Сиреч, ще поуправляват, поуправляват:))) и ще се ройнат.

61

Гробокопач

преди 7 години

Ади и ДПС се присламчиа към голямата софра, където плюскането ще е безметежно до 2021 г. Нещо не им харесвали еднообразните европски ястия и предлагат тя да бъде разнообразена с малко ориенталски табиети, където преялите да си починат с восточни сладости като баклави, кадаифи, рахат локуми и сегиз-тогиз, за да не се оклюмат празнуващите с чок сербез кааве. Бойко рекъл:"Добре, ще видим". Все пак и той живее с тънката идея, че къщата му с магнолиите в Банкя един ден ще съперничи на Сарая

60

Сотир

преди 7 години

ГЕРБ и ВОЛЯ е най -добрия вариант и подкрепа от вън.Тия патриоти са лъжливи мошенници -300лв. ? КОГА?

59

Трифон

преди 7 години

От това ще излезе нещо. Хационалисти и ДПС, Барут и огън на едно място. Но това сладостта на влатта.

58

...

преди 7 години

До АнонименА нали и магарешки ще ги подкрепя :)

57

Джедай Мастър

преди 7 години

"до края на председателството на Съвета на Европа"Не е Съвета на Европа, а Съвет на Европейския съюз. Разликата е огромна, но не и за някои журналисти.

56

Анонимен

преди 7 години

Незнам дали ще се задържи това правителство изобщо(въпреки че гласувах за него) и ако се задържи,то ще е защото патриотите ще внасят някакъв коректив,консенсус и ще бъде по-поносимо,колкото и да ги плюят.А ако са по-умни патриотите,може да постигнат и повече.

55

Анонимен

преди 7 години

Така или иначе ДПС ще помогне при гласуването на новото правителство на ГЕРБ. Без златният пръст на ДПС няма ГЕРБ да има 121 депутати. Патриотите и ГЕРБ не събират 121 гласа.

54

Анонимен

преди 7 години

Патриотите и ДПС ще правят кабинет на малцинството. Дано да се намери кой да ги подкрепи, иначе отива на нови избори.

53

tz92

преди 7 години

До АнонименТочно такова правителство имам предвид. Национално-отговорно, стабилно и много други определения. Такова правителство може да просъществува само и единствено с последователна и предвидима политика. ДПС провежда точно такава. Патриотите ще издържат докато изпапкат парите и после пак ще почнат новата си предизборна кампания.

52

tz92

преди 7 години

До ВалДПС не е и никога не е била етническа партия и ти добре го знаеш. Точно ДПС доказва през годините своята последователност и грижа за народа. Точно затова ги има до ден днешен.

51

анонимен

преди 7 години

Тези ни облъчват да си мислим, че не действат заедно. Има хора, които помнят а и чичко Гугъл не забравя.

50

Чутурата

преди 7 години

Партизаните на Нинова скоро власт няма да помиришат. Време е да хващат балкана и да обират мандри по здрач.

49

Анонимен

преди 7 години

59,не ни трябва СТАБИЛНО правителство, а НАЦИОНАЛНО-ОТГОВОРНО правителство!Няма никаква полза от "стабилно" правителство,което стабилно ни води към пропастта,а за ортак си има партия от хора с турско самосъзнание!.....Ядохме им попарата досега!А оня дето е писал за "майка Турция".....да върви при нея,ние майка си имаме,а тя само страдания е видяла от неговата "майка Турция" !

48

Вал

преди 7 години

До пророкГ-не, нещо сте се объркал!Никой, ама никой нормален човек не иска и да чува за страната от Анадола!Облъчените от Ориента- прав им път!

47

анонимен

преди 7 години

Че те не са се разделяли.Още по времето на Орешарски ДПС правеше сечено на БСП в полза на Герб.После за пред хората си изпиха кафето и започнаха играта си заедно ,че до сега.Тези преказки "никога с ДПС" бяха за изборите.И номера с Пеевски за шеф на ДАНС,на който БСП се върза също беше измислен от Герб,а ДПС го изигра перфектно. Но народеца вярва ли не вярва.

46

тва е ирония

преди 7 години

Слушате кючека "разтвори си бузите " от оркестър Цанков камък с ръководител Амед Доан , изпълнява певицата от банкя Бойка широкото гърло .Със специалното участие на триото К-В-В( Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Волен Сидеров) ХИТА НА СЕЗОНА