14

Номер 16

преди 7 години

Използвайки богатството на нашият език успя да ме обориш, и аз заставам редом до теб срещу всички в полза на твърдението ти, че ИСЛЯМА НЕ Е РЕЛИГИЯ, А ДОКТРИНА ;)

13

Номер 13

преди 7 години

"Друг е въпроса че въпросната религия позволява агресия спрямо представители на други религии!"Така поставено (други религии) изказването ти конклудира исляма като религия, а той не е. И не, исляма не "позволява" агресия спрямо представители на други религии, той я налага като абсолютно задължителна!

12

До 13

преди 7 години

Друг е въпроса че въпросната религия позволява агресия спрямо представители на други религии!

11

До 13

преди 7 години

"Религията е организирана система от вярвания, културни системи и мирогледи, които свързват човечеството с даден порядък на съществуване. Много религии имат свои наративи, символи и свещени истории, предназначени да обяснят смисъла на живота или произхода на света. От религиозните вярвания за Вселената и човешката природа хората извеждат практически правила като морал, етика, религиозно право или желателен начин на живот. Според някои оценки в света съществуват около 4 200 религии"

10

До 9

преди 7 години

Исляма е религия (и то проповядване агресия), използвана с политически цели от хора които се възползват от фанатизираните и поклонници.

9

Таси

преди 7 години

Исляма мрази спорта,музиката,танците,смеха.Каква друга връзка да е.Идва Великден.Не искам да мисля какво са намислили тези ***.Така ще живеем вече докато *** Меркел е на власт и другите рептили.

8

Анонимен

преди 7 години

Willkomen in Deutschland

7

Сорин

преди 7 години

==Разследват ислямистка връзка в експлозиите в Дортмунд"==----------------------------------------------------------Расисти мръcни, НИМА не знаят, че исляма е религията на мира?

6

Циник

преди 7 години

В подобната статия някакъв отворко ни "светваше" , че не били тарамбуки!Ъхъ....сигурно са граждани на Монако!Маменценцето и на Мурксул...и гейлесбопедофилската шайка в Брюксел дето ни предадоха на арабските и африкански полуживотни!

5

Анонимен

преди 7 години

има ислям в Европа - има терор исляма УБИВА . Хора, събудете се , това е дхихад

4

luckyman

преди 7 години

"Мирната религия" още ще безичнства, за съжаление... Татуираните мозъци не могат да преодолеят опорните си точки за нея!

3

Анонимен

преди 7 години

Тия даже,вече не смеят и да си кажат...Васи и олигофренията са еуроценностите...

2

Анонимен

преди 7 години

Ай стига, бе! Не може да бъде.Аз пък си мислех, че атентата е дело на благочестив християнин по случай идващия Великден.

1

England / Essex

преди 7 години

Каква изненада! Аз пък си мислех че има християнска връзка.