56

Анонимен

преди 7 години

STEPENI ZA SRANENIE GLYPAV, PO- GLUPAV, AMERIKANEC.

55

Анонимен

преди 7 години

До АнгелОбратното е.

54

Анонимен

преди 7 години

Първо се мисли, тогава се говори.Кой вярва на изтърканите модели, които прилагате с "цветните революции"в районите около Русия и Европа.Хитлеристите, които оцеляха, отидоха в САЩ и Южна Америка.Знам кой е истинският фашист.А вие?Ако на Антарктида има нефт, най - голямата заплаха за САЩ, ще идва от пингвините.Особено, ако се намира близо до руската база.Един авторитет, не може да лае глупости и да подценява публиката!Още мърдаме.И мислим. Не сме отъпени всички напълно.

53

Пешо

преди 7 години

Когато някой много дрънка, почва и много да бърка. После започва много да поправя..въобще цирка си отиде, обаче клоуните останаха.

52

Анонимен

преди 7 години

ясно, говорителя се е опетлал като пиле в кълчища, а мира в света зависи от предменструален синдром на Иванка, ба ти америкавските ол-игофрени

51

юбералес

преди 7 години

До НикиНа 11 март 1941г. конгресът на САЩ приема закона ''Заем-наем'' с което САЩ се намесват във войната на страната на Британия. На 1май 1941г. на първомайската манифестация- парад на Червения площад, Сталин посреща топло делегацията на Германия. Подробности от ръкостисканията в Ютуб.

50

Таси

преди 7 години

Явно в САЩ сами не знаят какво да правят,че започнаха да се връткат като фурнаджийска лопата-да остане на васт,да не остане,с Русия срещу ИДИЛ,без Русия,Асад е фашист,сега-извинявай.

49

юбералес

преди 7 години

В лагерите не беше използван Зарин, който е боен отровен газ, а ''Циклон-Б'', който газ не е за унищожение на хора, а за дизенфекция на въшки. Всички лагерници са минавали многократно през газовите камери, като някой от тях (по-слаби оранизми - около 3%) са умирали в или след камерата. Телата са били изаряни в пещи с цел дезинфекция. Умрелите в лагерите са около 20% от преминалите през тях. Подобна е смъртноста и в ГУЛАГ.

48

Ники

преди 7 години

Хитлер също е творения на САЩ. Не е случайност че щатите се намесват във войната в Европа едва след като Русия помита фашистите. След войната повечето химици, генерали и учени им осигурен подслон в щатите.

47

егати

преди 7 години

ЕГАТИ ПРЕЗИДЕНТА, ДЕТО Е СПОСОБЕН ДА СРИНЕ СВЕТА ЗАРАДИ ЕМОЦИИТЕ НА ДЪЩЕРЯ СИ, БЕЗ НИКАКВА ПРОВЕРКА НА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ЯВНО ЗАИНТЕРЕСУВАНИ "ОПОЗИЦИОНЕРИ" ИСЛЯМИСТИ! БРАВО НА Г7, КОИТО НЕ СЕ ХВАНАХА НА ВЪДИЦАТА НА АНГЛИЙСКИТЕ ДРУГАРИ, КОИТО СЪЩО И ДОСЕГА НЕ СА ПРОВЕРИЛИ СЛУЧАЯ! И НА ГЕРМАНИЯ И БЕЛГИЯ, КОИТО НАПУСНАХА ТАЗИ КОАЛИЦИЯ В СИРИЯ, КОЯТО ИЗПЪЛНЯВА ПРИЩЕВКИТЕ НА РОДАТА НА ТРЪМП, МАЙ?

46

Анонимен

преди 7 години

Е гати и президента ,да слуша сестра си вуйчо си или стринка му.Няма ли съветници.Обикновенно президентите на великите сили имат армияот съветници.

45

bluesky1

преди 7 години

E*ати и държавата щом някаква Иванка взема решения, рискуващи живота на цялата планета. Е#ати и държава щом някаква кифла решава кой е виновен и кой не. Пълен цирк и холивудски постановки в защита на терористите от ал кайда.... Хах нека иванка и баща й отговорят на въпрос с понижена трудност "кои са по-големи терористи: ИД или АК"....

44

Анонимен

преди 7 години

До АнгелСкоро ще ви бъде официално доказано че Асад няма нищо общо с химическата атака и тогава колко ще трябва да се извинявате...Ама ти сериозно ли си мислиш, че ще се извиняват "демократите". Напротив, вече са подготвили следащата кофа с помия която да излеят. Истината няма никакво значение за тях.

43

Анонимен

преди 7 години

До АнгелНяма никакви доказателства, че Асад стои зад химическата атака, напротив. Защо трябва да се доказва. Който иска да доказва - да доказва че Асад е авторът на Атаката. Ако не - да се обясняват на ВКС на Русия ако могат.

42

Ангел

преди 7 години

Скоро ще ви бъде официално доказано че Асад няма нищо общо с химическата атака и тогава колко ще трябва да се извинявате..... че станахте оръжие в ръцете на Ислямска Държава да постигне целите си като препише химическата атака на Асад ! Страхотна наивност от страна на САЩ !

41

камен

преди 7 години

Невероятно лицемерие , такава операция се планира най-малко месец , изфабрикуван е и повода за нея , така ,че въпросът е : КОЙ е замислил и организирал и повода и операцията ?????

40

Анонимен

преди 7 години

Тия измислици за газовите камери нямат край...

39

Анонимен

преди 7 години

Не не, той е по добър от Хитлер.

38

Анонимен

преди 7 години

До Stonewall Jacksonне е заблуден, ами платензакриха заводите и фабриките и пратиха неграмотните бачкери да защитават евроатлантическите ценности по форумите.

37

Stonewall Jackson

преди 7 години

До Един българинУважаеми сънароднико ~ако сте такъв~ пропуснали сте една дума във вашият псевдоним тук .... и тя е ЗАБЛУДЕН ! Вие сте ЕДИН ЗАБЛУДЕН БЪЛГАРИН !