17

Додо

преди 7 години

"Китай е екзекутирал миналата година повече осъдени на смърт, отколкото всички останали страни взети заедно, твърди "Амнести интернешънъл", цитирана от Франс прес"----------------Естествено, НПО-тата (разбирай обръчите от платен антираж на сатаниста-глобалист Джордж Сopoc) не броят екзекуциите от мюсюлмани над "неверници", за да не обидят исляма и мирните му последователи!

16

Анонимен

преди 7 години

НПГ-тата са в ужас. В Китай започва лов на шпиони а НПО спадат към тях те всички ще бъдат разстреляни. Между другото държавата е обявиланаграда от около 75 000 долара за информация или разкриване на шпиони.

15

Анонимен

преди 7 години

Безценната ви уйгурска пета колона май взе да оредява? Защо подвеждате горките хора и ги тъпчете с доларчета, та да ходят да стават курбан заради ненаситните ви краварски гърла?Престанете, и екзекуциите сигурно ще спаднат на 1/10.

14

анонимен

преди 7 години

Европейския съюз и САЩ да им наложат санкции.Не може така ....

13

Анонимен

преди 7 години

Г-жо Нестерова моля изпийте едно силно кафе. Как така в света са извършени най-малко 1032 екзекуции, от които поне 1 000 в Китай. И за двете цифри няма точни данни, но въпреки това се обвинява Китай. Искате да кажете,че в Китай се извършват 98% от екзекуциите? Написаното е чиста манипулация или обикновена глупост.

12

Циник

преди 7 години

Преди години четох, че един "нормален средностатистически затворник" струва на немския данъкоплатец 320 DM на ден!Според мен - си е направо извра*щение с парите на гражданите пострадали от ислямските тарамбуки да се финансира спокоен живот на убийците на тяхни близки!Не е нормално масови убийци - да се издържат на обществена хранилка!Подигравка с жертвите е !

11

до 5

преди 7 години

Че то у нас и зенитните оръдия са на изчезване!

10

чи чо Мин

преди 7 години

САЩ , страната на демокрацията и неограничените възможности с подходи от средновековието , която винаги ни я дават за пример. Ние сме по- демократична от нея.За Китай , че тази многомилиардна държава оправя ли се без строги закони ?

9

88

преди 7 години

Браво!!!

8

Мхм

преди 7 години

Фащ "само" 15...душички мили те хахахахах

7

Срочно

преди 7 години

Да се растрелят кротко и виновните длъжностни лица за отравянето на милиони с химически оръжия добавяни в питейна вода.МОи познати бяха нагло отровени преди години.починаха .ВЪпреки писмени сигнали убииците вземат яки заплати и подкупи от доставчиците на химически хлор токсични и други препарати и не им пука на ..

6

Gun

преди 7 години

Само отбелязван вижте кои са държавите ;) сами си направете изводи.

5

АНОНИМЕН

преди 7 години

РЯЗАНЕ НА ГЛАВИ И ДИКТАТУРА....И У НАС......И ЗА ЕДНА ГОДИНА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ......ГАРАНЦИЯ..

4

Анонимен

преди 7 години

От тези 1000 екзекуции, поне 90% от тях са за корупция. Ако тук се въведе подобно наказание, няма да има жив политик или бизнемен. За какво тиквите не щат да чуят за Моника Маковей, кошмарът им!

3

Наивен

преди 7 години

Разсъждавам. В някои държави, нецивилизовани, убиват престъпниците. В други, цивилизовани, престъпниците убиват невинни, а те остават живи. Кое ли е за предпочитане?

2

смЕх

преди 7 години

Не е лошо същото да последва и НПО-тата напълно вредни организации обслужващи винаги чужди интереси.

1

Анонимен

преди 7 години

Без екзекуции няма възход в държави с ниско съзнание.При нас 1/2 от политиците през прехода е за екзекуции.